Tuorein sisältö

Onpas Brendan Fraser syönyt itsensä tuhtiin kuntoon: The Whale -traileri

08.11.2022 klo 18.50 | Luettu: 1513 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos istuit elokuvateatterissa vuonna 1997, kun erittäin timmi Brendan Fraser näytteli Viidakon Ykää, on lupa huomata, että Fraser on viimeisen 25 vuoden aikana lihonut vielä enemmän kuin sinä? Jos Fraser vielä erikseen meikataan 270-kiloiseksi mieheksi draamassa nimeltä "valas", muutama vitsi on sallittu?

The Whale on uusi elokuva ohjaaja Darren Aronofskylta. Hänen aiempiin töihinsä lukeutuu kulahtaneesta showpainijasta kertova The Wrestler, jonka pääosassa nähdään Mickey Rourke, joka roolin hyväksyessään oli kulahtanut näyttelijä ja entinen nyrkkeilijä. Aronofskyn käsialaa on myös surrealistinen satu mother!, jossa Jennifer Lawrence näyttelee viatonta "luontoäitiä", jota kohdellaan törkeästi. Tuohon aikaan Lawrencen valintoihin vaikutti osittain se, että hänen alastonkuvansa varastettiin.

Ja nyt Fraser näyttelee valasta. Allekirjoittanut pyrkii pärskähtelemään lapsellisesti vielä useita kertoja, jotta itse elokuva on mahdollista katsoa sen ansaitsemalla vakavuudella. Traileri on liikuttava - ja hervoton.

Ennakkotietojen mukaan Fraserin suoritus on väkevä. Aronofsky tahtoo katsojien löytävän Fraserin uudestaan.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Carrie-Anne Moss ja ... Cobra Kai 5-9 ja 5-1... >

Keskustelut (1 viestiä)

latsku

09.11.2022 klo 15.47

Joku aika sitten tuli katsottua leffa The Poison Rose (2019) ja jo siinä Fraser oli hieman isompi kuin mihin olin tottunut. Kyllä tämä Valas pitää nähdä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova