Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 5-5: älä mainitse sotaa

13.11.2022 klo 12.00 | Luettu: 898 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jakso 5:
Fairytale


Diktatuuri on muutospaineissa, se lienee konkreettista. Salaa siedettävä pappa tyrmäsi pahismummon parannusehdotuksen orjattarien asemasta, mutta nyt pappa naljailee luihulle, joka ei kuuntele ulkomaisen edustajan ehdotusta hedelmällisyyteen panostamisesta, jolloin luihu tyrmää myös papan suunnitelman vihan rajoittamisesta, tms. Onko "luihua" nähty? On. Tässä sarjassa? Öh. (On: 18 jaksossa.)

Terävin sivulause on hedelmällisyysjuttu eli diktatuurin syntyvyyslukujen mainostaminen. Kun kultti tahtoo laajentua, on fiksumpaa panostaa myyvimpään jippoon kuin lyödä pöytään painolasti. Melkein näin selkeästi asia ilmaistaan, edellisen jakson alustettua saavutusta.

5 minuuttia on lusittu. Neljäänkymmeneen venytään hikisesti kiitos kertauksen ja tunnelmoinnin. June ja Luke lähtevät noutamaan USB-tikkua diktatuurin puolelta, joten metsässä kävellään. Viikon TET-ohjaaja virittelee aidon hetken, kun he hengailevat keilahallissa. Väitetysti kausi paranee loppua kohden, mikä saattaa alkaa heidän vangitsemisestaan.

Junen entinen emäntä kiikkuu taas suhteellisen vapauden ja vankeuden välillä päässään. On paksua tässä vaiheessa heittää sekaan takaumia, joissa hän vasta valmistautuu Junen tapaamiseen.


Keskiarvo 51 jakson jälkeen:


< Jakso 5-4 --- Jakso 5-6 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nykyään menestynyt e... Kysy Caralta seksist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova