Tuorein sisältö

Kaleidoscope 3 - Blue ja Green: Monte-Criston kanakeisari

22.01.2023 klo 13.50 | Luettu: 564 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jaksot Blue ja Green


Tiedän ryöstön perimmäisen syyn ja kaiken, mihin ryöstö johtaa, mutten mitään ryöstöstä?

Sininen jakso. 5 päivää ennen ryöstöä palaverissa puhutaan keikan uhrista eli roistosta, joka jo käsiteltiin loppuun. Kiintoisasti pinkin jakson mykkä psyko on tässä vaiheessa tiimin puhekykyinen rivijäsen. On luontevaa tutustua hengaileviin & riiteleviin duunareihin vasta nyt mutta ennen duunia.

"Yllättäen" vaikuttaa selvältä, ettei ryöstö tule onnistumaan. Roiston järjestelmään asennettu bugi paljastuu, ja hänen holviensa varakkailla asiakkailla on omia juonia. Yhtä kauan kuin roisto on yrittänyt rakentaa puhtoisen elämän, Giancarlo Esposito on hautonut kostoa, joten Esposito on vähällä turvautua murhaan, kunnes hän näkee tilaisuuden jatkaa. Nyt mentiin!

Vihreä jakso. Menimme 7 vuotta menneisyyteen.

Esposito karkaa vankilasta. Asiasisältö on pääteltävissä "edellisistä" jaksoista, mutta tunnelmiltaan rajattua tohinaa on kiva katsoa. Espositon sellitoveri auttaa paossa, kehittyäkseen myöhemmin "laimeaksi Elvikseksi" (?), jonka lopullisen kohtalon unohdin jo.

Esposito tapaa muitakin tulevia kätyreitä, jotka ovat kaikki pieniä pelureita. Hän itse kriisiytyy kuultuaan Parkinsonin taudista. Pako on hupsu farssi, johon liittyy muiden vankien huumaamista ja tuuria. On vaikea kuvitella, että uskoisin näiden tyyppien onnistuvan suurryöstössä, jos aloittaisin tästä.

Esposito tapaa tyttärensä heti paon jälkeen. Hämmennyin siitä, että tytär työskentelee identiteettiä vaihtaneelle roistolle, jonka hän tunsi lapsena, mutta ilmeisesti roisto junaili asiat näin. Monte-Criston kreivi muistuu mieleen, ja temppuileva sarja saa tukeutua klassikoihin.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


1. Red ja Violet --- 2. Pink --- 4. White --- 5. Orange ja Yellow

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -täh... "Aquaman" Jason Momo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova