Tuorein sisältö

Kaleidoscope 4 - White: ryöstöjännärinarkkari tarvitsee ehkä vain tämän jakson

29.01.2023 klo 22.00 | Luettu: 925 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso White


Sitten se ryöstö. Pääasialta se ei haise, mutta hauska se on.

Huipputeknisen holvifirman turvatoimet ja konnien vastaliikkeet ovat koomisia. Oletettavasti järjestelmien on tarkoitus toimia, eikä kohteliaasti mennä päältä, jos mehiläinen koijaa maagista sensoria, jne. Hölmöys on ominaisuus, kun takana on kepeän farssimainen vankilapako ja mustaa huumoria jälkipuinnin aikana.

Kiintoisin kysymys on se, toimisiko tämä 1. jaksona. Luultavasti - jos tahdot stunttisarjan tai lähinnä ryöstön. Sitä en tiedä, miten tarina kiinnostaisi jatkossa, mutta jakso kulkee viihteen ehdoilla toisin kuin putkeni aloittanut Red, joka tuntui poukkoilevan sekavasti.

Kuulin suosituksesta, jonka mukaan muut jaksot saa katsoa halutussa järjestyksessä, mutta tämän pitäisi olla viimeinen. Sen huomaa ainakin siitä, että ryöstön jälkeisestä ajasta kertovat jaksot panttaavat päähenkilön tyttären juonta, joka täten voi olla loppuhuipennus. Lisäksi: kun teemoja sidotaan yhteen, White "muistelee" ohimennen kohtausta, joka ei ole vielä tapahtunut. En sure.

"Kusen värisiltä" jaksoilta odotan olennaisia tietoja FBI-agenteista, jotka ovat toisinaan vaikuttaneet roistoilta. Päähenkilön matka on varmasti paketissa. Ei kannata ryöstellä ja valkoisia valaita jahdata; sellaisesta tytärkin sanoutuu irti.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


1. Red ja Violet --- 2. Pink --- 3. Blue ja Green --- 5. Orange ja Yellow

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Willow 1-5: toimisto... Avatar: The Way of W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova