Tuorein sisältö

Kaleidoscope 2 - Pink: lopullinen loppu ennen varsinaista alkua

15.01.2023 klo 14.30 | Luettu: 742 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso Pink


Olen kokenut ryöstön jälkeisen päivän (Red) ja 24 vuotta vanhat tapahtumat (Violet). Ehkä typerin ja hauskin siirtymä on mennä nyt aikaan kuusi kuukautta ryöstön jälkeen. Jos olisin tiennyt jaksojen sisällön, olisin pilannut kombon yliajattelulla.

Pinkki jakso. "Viimeksi" limainen Roger jätti pelastamatta Giancarlo Espositon vaimon. Nyt vahvistuu se, mistä vihjattiin "alussa": Espositon tiimi ei onnistu ryöstössä täysin, mutta Rogerin luo kätkettiin todisteita, joten Roger joutuu linnaan.

Roger lähettää tekstiäänellä kommunikoivan röllin Espositon perään. Kuka tietää miksi, mutta Esposito vaikuttaa jo vetelevän viimeisiään. Hahmoihin lukeutuu laimea Elvis ja käkkäräpää, koska: harkittua kerrontaa.

Rölli värvää avuksi pari pöllähtänyttä kaiffaria, jotka kommunikoivat Royal with Cheese -tyyliin. Trio on hauska siten, että heidän kuolemisensa vasta hauskaa onkin, joten he hallitsevat jaksoa. Kuolemien pointti ei avaudu sen suuremmin kuin että kaikki ovat alansa valinneet.

24 vuotta sitten Esposito edesautti perheensä tuhoa omilla valinnoilla. Aikuistunut tyttö näyttää pärjäävän. Esposito pääsee moikkaamaan häntä ja myös Rogeria, joka on alleviivatusti hänen valkoinen valaansa. Esposito ylinäyttelee normaaliin tasoonsa nähden, mutta on pääteltävissä, että jonkinlainen matka on viety päätökseen. Loppu? Taas?

Jaksoja ei ole järkeä katsoa tässä järjestyksessä, mutta on se hauskaa.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


1. Red ja Violet --- 3. Blue ja Green --- 4. White --- 5. Orange ja Yellow

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix lopetti Neil... Valtteri Bottakselta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova