Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 2-3: yritys vieroittaa katsoja parhaista parroista toimii kohtuu hyvin

26.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 623 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
Pieces of the Gods


Kukin pätkä voittaa kroonisen sarkasmin ennen lopputekstejä.

Päähenkilötär zumbaa yhä satunnaisten pakanoiden kunniavieraana, vaikka raskaus näkyy. Kun hän tekisi tytöstä soturin, paikalliset ryhtyvät nihkeiksi, mutta hänen modernin yksinkertaistetut mietteensä painavat. Miksi? Ei hajuakaan. Ehkä skippasin jakson, jossa hän aikamatkusti tänne ja pakanat vakuuttuivat DeLoreanista. Pelkäsin jakson provosoivan tekemällä tytölle jotakin, mutta päähenkilötär tosiaan vaikuttaa löytäneen harmoniaa & edistävän sitä.

Miespäähenkilöt arpovat hyypiöitä mukaan venematkalle, jotta toinen tienaisi kultaa osallistuakseen hovijuonitteluun 3. kaudella. On sokeaa kartturia, moraalitonta orjakauppiasta, Mortal Kombatista selvinneet vastustajat ja toisen miespäähenkilön uusi harrastus eli oppinut daami. Hupaisasti veneily alkaa kelkkaillen, kun vene on vietävä vesille sydäntalvella. Leffan tällaisesta matkasta katsoisi, joten poukkoilu muualle stressaa, mutta - pih - tätä katsoo.

Tässä jaksossa ei esiinny kolmanneksikaan kiehtovin partajuonittelija, joten olen jo huolestunut ykkösestä. Siinä on syy pyöritellä silmiä Lontoon hovin seuraamiselle. Sessiossa on silti kutinaa, kun kuningatar oivaltaa jotakin murhayrityksestään. Hovineito pillittää, kun roisto on hänen veljensä ja "nyt sulhanen saa tietää", kuningattaren ehkä ihmetellessä, eikö neito tajua mitään keskiaikaisten kuulusteluiden panoksista (irtopään läsnäollessa).


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotimaisen vaihtoeht... Arch Enemy, In Flame... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova