Tuorein sisältö

Amazonilla on mielessä Tomb Raider -universumi, jossa tv-sarja, leffa ja peli kytkeytyvät yhteen

28.01.2023 klo 12.55 | Luettu: 634 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uutinen paisuu. Äskettäin Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Indiana Jones and the Dial of Destiny) teki uuden kolmen vuoden sopimuksen Amazonin kanssa. Diiliin kuuluu mm. Helvettiin sijoittuva työpaikkakomedia Sign Here.

Sitten paljastui, että Waller-Bridge kehittelee Amazonille Tomb Raider -aiheista tv-sarjaa tuottajana ja kirjoittajana.

Heti perään kerrotaan, että kehitteillä on uusi Tomb Raider -universumi. Tavoitteena on kytkeää yhteen Waller-Bridgen tv-sarja, seuraava leffa, seuraava peli ja mahdollisesti muutakin.

Suunnitelmaa on verrattu Marvelin elokuvauniversumiin, mutta jää nähtäväksi, mitä se tarkoittaa. Tomb Raider -pelit kertovat lähinnä vain seikkailija Lara Croftista, joten fanien kiinnostuskäyrä lörpähtää helposti, jos Lara jää pois yhdestäkin jatkumoon sijoittuvasta teoksesta. Villi veikkaus: ehkä yksi sivupolku on esiosa Indiana Jones Junior (The Young Indiana Jones Chronicles) -sarjan tyyliin.

Erään lähteen mukaan projekti on yksi Amazonin isoimmista sitoumuksista heti Taru sormusten herrasta -tv-sarjan jälkeen.

Waller-Bridgen kerrotaan olevan suuri Tomb Raider -fani. Hänet on kiinnitetty vain tv-sarjaan, eikä hän tähän tietoon näyttele siinä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Indiana Jonesin kumm... Yli 10 miljoonaa alb... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

vbqpdhdoabcje

28.01.2023 klo 15.25 1 tykkää tästä

voi vitsit edellineb peli on paskaa edellinen leffa on paskaa ja nyt luulevat et seuraava tuotw on niin timanttia et siita kannattaa tehda kymmenen leffan sarja. laittasivat nuo rahat vaikka johonkin tiikereiden suojeluun
lainaa
MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

29.01.2023 klo 01.01 1 tykkää tästä

Tomb Raider kuten melkein kaikki muutkin adaptaatiot tarvitsisivat hullua visionääriä vapaana studion vaatimuksista. Kelpaisi vaikka murhaamisesta silminnähden nauttiva antisankari-Lara, jonka harjoittaman ryöstelyn ongelmallisuutta kässäri ei piilotteisi mutta antaisi katsojan tehdä omat päätelmänsä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova