Tuorein sisältö

Willow 1-7: (koko fantasia on) loputon 10 sentin lätäkkö

02.02.2023 klo 23.00 | Luettu: 1256 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Beyond the Shattered Sea


Niin turhauttavaa. Kun sitä tokenee torkahtamisen rajalta, huomio kiinnittyy heti tyyppien karismaan, joten aiheesta kannattaisi tehdä leffa (1). Edes minisarjaksi sitä ei tarvitse venyttää, kun muinainen pahuus palailee ja hemmot ovat yksityiskohdista pikkaisen eri mieltä.

Tapahtumapaikka on nyt loputon maaginen meri, tai: pari hehtaaria lälliä, jossa voi kävellä, ratsastaa ja örkin avulla kelkkailla. Samaan aikaan kidnapattu prinssi ehtii hohhailla aiempaa enemmän autiokaupungissa.

Kuivaa on (kuvainnollisesti), kunnes action-figuurit vaivautuvat iskemään taas ja tappelun jälkeen sankarit innostuvat treenausmontaaseista. Vaikkeivät kiiltokuvat korvaisi edes kolmanneksi parasta muistijälkeä Rockyn klooneista, treenaus symboloi edistystä. Willow pääsee kouluttamaan leffavauvaa, jolla on nyt asenne. Tyttöpari saa viimein pussata rauhassa, hikoiltuaan miekkatreeneissä.

Sumuinen vyöhyke elämän ja kuoleman rajalla on sitä kliseisempää fantasiaa mitä enemmän asiaa ajattelee. Moiseen meri johtaa. On harmaata, näkyjä, pintaan puskevia traumoja - HOAAAh. (Hik.) Kun ryhmä on saavuttamassa mestan, jossa prinssiä pidetään, epätoivo hallitsee tunnelmia. Avautumiset ovat vilpittömiä. Ne olisivat ehkä ansaittujakin, jos tämä olisi leffa eikä seitsemäs tunti.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nämä liput tulevat l... Kirjalähde: vuonna 1... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova