Tuorein sisältö

Marvelin aikuisanimaatio Hit-Monkey jatkuu ilman Marvel-sanaa

03.02.2023 klo 23.45 | Luettu: 386 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Syksyllä 2021 alkanut Hit-Monkey-sarja on saanut jatkoaikaa hieman yllättäen. Sarja on Marvel Television -ajan viimeinen jäänne.

Marvel Television -osasto antoi aikanaan vihreää valoa animaatiosarjoille Hit-Monkey, M.O.D.O.K., Tigra and Dazzler ja Howard the Duck. Niiden oli tarkoitus johtaa yhteiseen The Offenders -spesiaaliin, vaikka sarjat edustavat kuvallisesti eri tyylejä.

Kun elokuvista vastaava Marvel Studios otti vastuulleen myös tv-sarjat, Tigra and Dazzler ja Howard the Duck peruttiin kokonaan. M.O.D.O.K. päättyi 1. kauden jälkeen. Kuolleeksi luultu Hit-Monkey jatkuu "pian".

Hit-Monkey on yksi niistä tapauksista, joiden virallinen nimi on esitetty muodossa Marvel's Hit-Monkey. Toinen kausi pudottaa Marvel-sanan otsikosta ilmeisesti siksi, että päävastuun on perinyt 20th Television Animation. Luonnollisesti se yhä "myönnetään" alku- ja lopputeksteissä, että sarja perustuu Marvelin sarjakuviin.

Hit-Monkey on vääryyksiä kokenut japanilainen apina ja palkkamurhaaja, joka on liittoutunut kuolleen kollegan kanssa. Kollega ei ole apina vaan amerikkalainen ihminen ja aave.

1. kausi löytyy Suomen Disney+ -palvelusta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -täh... Mitä Sheldon Cooper ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova