Tuorein sisältö

Marvel-pomot ovat huolissaan Jonathan Majorsista, The Marvels -leffasta ja muustakin

01.11.2023 klo 20.45 | Luettu: 1980 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Varietyn artikkeli maalailee, että Marvel-pomot tuntevat nahoissaan taloudelliset pettymykset ja muut vaikeudet. Marvelin asema alan huipulla on vaarassa.

Jonathan Majorsin näyttelemä Kang valloittaja on Marvel-jatkumon pääpahis vuoteen 2027 saakka. Tässä kuussa alkaa oikeudenkäynti, jossa Majorsia syytetään väkivallasta entistä tyttöystävää kohtaan. Marvel on keskustellut varasuunnitelmista, kuten näyttelijän vaihtamisesta ja keskittymisestä tohtori Doomin tasoiseen toiseen roistoon. Jo Ant-Man 3:n heikko menestys sai Marvelin epäilemään Kang-vaihetta.

Ongelma on se, että Kangia korostetaan tälläkin hetkellä Loki-sarjan 2. kaudella. Hollywoodin lakoista johtuen Marvel ei ole voinut tehdä korjausliikkeitä. Myös "korjausliikkeet" ovat ongelma, sillä käsikirjoitusten korjailu jälkikäteen ja viime tingassa on pahentanut ylityöllistetyn tehostealan tilannetta. Ant-Man 3:n ja She-Hulk-sarjan tehosteita kritisoitiin.

Marvel pelkää, että seuraava elokuva The Marvels jää tavoitteista. Suuria osia leffasta on kuvattu uudelleen. Leffa on jatkoa Captain Marvel -elokuvalle ja sarjoille WandaVision ja Ms. Marvel. Sitä on epäilty pitkään, että Marvelia on tarjolla liikaa ja jatkumo on liian sekava.

Tuleva Blade-leffa on moniongelmainen. Internetin änkyrät rakastavat sitä väitettä, että suunnittelu jouduttiin aloittamaan alusta, kun huomio oli siirtynyt Bladesta naishahmoihin ja "elämän oppitunteihin".

Heti kun kirjoittajien lakko päättyi, sisäpiiriläiset kertoivat Marvelin etsivän X-Men-kirjoittajia. Toinen kulissien takana ehdotettu korjausliike on alkuperäisen Avengers-tiimin tuominen takaisin. Asiasta ei ole päätetty. Näyttelijöillä on hintaa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Our Flag Means Death... Tikkurila Festivaali... >

Keskustelut (2 viestiä)

gkaptnalfnmamfs

02.11.2023 klo 18.10 1 tykkää tästä

ei alkuperainen avengers auta mitaan kun mitaan suuntaa ei ole. jos rjd ja evans tappelee tata kangia tai lokia vastaan ni pastaa on joka tapauksessa. radikaalit muutokset vaan huonontavat soppaa. thor 2 ja iron man 2 oli ihan pastaa mut silti menivat eteenpain ja ihan hyvin paatyivat. katsosivat vaan et mika on ant man 3n ja marvelsin anti koko tarinalle no ei mikaan
lainaa
RandomSwinger

02.11.2023 klo 21.37

Kyllä minä ainakin saan valtavaa mielihyvää siitä, että kaikenmaailman ”elämän oppituntien” antajat panikoivat nyt itse aiheuttamansa sekasotkun edessä. Antaa Disneyn osakekurssin jatkaa sukellustaan. The World is healing. Milloin tulee Jartsa revikkaa South Parkin Jouning the panderversestä? Pääsisit siinäkin pätemään kuinka jaksossa mielestäsi suurempi pilkan kohde osuu ”internetin änkyröihin” :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova