Tuorein sisältö

Beetlejuice 2 ei suostu kuolemaan: Tim Burton neuvottelee Wednesdaynsa eli Jenna Ortegan kanssa

10.03.2023 klo 18.25 | Luettu: 694 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


80-luvun kauhukomedia Beetlejuice saa jatko-osan, elleivät asianomaiset kuole vanhuuteen ensin. Alkuperäinen jatko-osaidea Beetlejuice Goes Hawaiian haudattiin 90-luvulla vuosia jatkuneen jossittelun jälkeen. Koko 2010-luku (tai vuodet 2011-2019) menivät Seth Grahame-Smithin uutta käsikirjoitusta muokatessa, kunnes projekti peruttiin virallisesti.

Viime vuoden helmikuussa julkistettiin kolmas yritys. Sekään ei ole mennyt täysin putkeen. Alkuperäinen uutinen väitti, että kuvaukset alkavat ehkä jo kesällä (2022). Syksyllä alkuperäinen ohjaaja Tim Burton väitti, ettei hän ole mukana lainkaan.

Tuoreen tiedon mukaan Burton jatkaa ohjaajana. Kuvaukset alkavat ehkä jo kesällä (2023)!

Michael Keatonin ja Winona Ryderin on tarkoitus jatkaa pääosissa. Jenna Ortega neuvottelee Ryderin hahmon tyttären roolista.

Ortega nähtiin juuri pääosassa Wednesday-sarjassa (kuvassa), joka on Burtonin suosituimpia töitä pitkään aikaan. Keaton palaa tänä vuonna "Burtonin Batmaniksi" (ilman Burtonia). Ryderin paluu suosioon eli Stranger Things valmistautuu viimeiseen kauteen. Jos pallo ei pyöri maaliin saakka tällä liikevoimalla, toivosta pitää ehkä jo luopua.

Kulissien takana neuvotellaan yhä myös budjetista, joten sillä on väliä, miten arvokkaana studio näkee nämä tyypit juuri nyt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaihtoehtometalliyht... Kokki on diktaattori... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova