Tuorein sisältö

Samuel L. Jackson sooloilee seuraavassa Marvel-sarjassa: Secret Invasion -traileri

03.04.2023 klo 13.35 | Luettu: 1163 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuvatarina Secret Invasion kertoo tilanteesta, jossa muotoa muuttavat skrullit ovat jo pitkään soluttautuneet ihmiskunnan ja supersankareiden keskuuteen. Jos Marvel olisi tehnyt tarinasta elokuvauniversumilleen kokonaisen "vaiheen", joka mukailee sarjakuvia, olisi mahdollista, että esimerkiksi uusimman Ant-Man- tai Thor-leffan sankari (ei välttämättä päähenkilö) paljastuu skrulliksi myöhemmin.

Tähän tietoon lähestymistapa on rajatumpi. Uusi Secret Invasion on Disney+ -sarja, jossa agenttijännärimäistä salajuonta ihmettelee Samuel L. Jacksonin näyttelemä Nick Fury, joka törmäsi skrulleihin jo 90-luvulla eli Captain Marvel -elokuvassa. Budjetilla on kokoa, ja tuttujen näyttelijöiden rinnalle on värvätty mm. Emilia Clarke ja Olivia Colman.

Sarja alkaa 21. kesäkuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkimeteorologi ... Dungeons & Dragons: ... >

Keskustelut (1 viestiä)

vhs9wgbajfjwjw

03.04.2023 klo 14.16

niinpa jostain syysta koko marvelin leffojen idea on vaan puskea kaikenlaista mahdollisimman nopeasti ja vahaisella merkityksella. jos olisivat tehneet ekat iron manit ja muut talla idealla niin koko universumi olisi jaanyt syntymatta. ykkosessa tony olis tapellut mandariinia vastaan ja heti alkukohtauksessa olis naytetty miten mandariini juttelee doc doomin kanssa ja olisivat viitanneet galactukseenkin. oo isoa ja jannittavaa. ihan kun tuottajilla olis kiire tienata rahat akkia kun jos tekevat 30 vuoden suunnitelman niin eivat oo enaa nauttimassa voitoista
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova