Tuorein sisältö

Marvel-rintamalta: Avengers: The Kang Dynasty on pulassa & What If 2 -traileri

16.11.2023 klo 21.15 | Luettu: 868 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Avengers: The Kang Dynasty on menettänyt ohjaajan. Destin Daniel Cretton on jättänyt homman "keskittyäkseen muihin Marvel-projekteihinsa". Hän on Shang-Chi-leffan ja sen tulevan jatko-osan ohjaaja ja tulevan Wonder Man -sarjan tuottaja. Deadline-sivuston mukaan hän neuvottelee muistakin Marvel-projekteista, joten välit studioon ovat hyvät.

Onko ongelma siis The Kang Dynasty? Se ei olisi ihme. Kangin näyttelijän Jonathan Majorsin parisuhdeväkivaltaa koskeva oikeusjuttu alkaa pian. Jos Marvel yrittää hankkiutua Kangista eroon, The Kang Dynasty on se leffa, jonka nimi pitää vaihtaa kivuliaan julkisesti. Tarina menisi uusiksi ja leffa todennäköisesti lykkääntyisi, joten mikseipä myös ohjaaja vaihtuisi.

Tällä hetkellä Avengers: The Kang Dynastyn on yhä tarkoitus valmistua toukokuussa 2026.

Lähde: Deadline

Animaatiosarja What If...? ajaisi asiansa ilman multiversumiakin. Samannimiseltä sarjakuvalta nimensä ja konseptinsa lainaava sarja kertoo enemmän tai vähemmän itsenäisiä tarinoita, jotka tekevät jonkin pienen mutta tärkeän muutoksen tunnettuihin Marvel-juttuihin.

Marvel Zombies -sarjakuvaa mukaileva jakso on johtamassa erilliseen sarjaan. Captain Carter eli Peggy Carterin supersankariversio palaa 2. kaudella, ja näyteltykin versio hahmosta on jo nähty.

2. kausi alkaa 22. joulukuuta Disney+ -palvelussa. Uusi jakso julkaistaan joka päivä, kunnes 9 jakson kausi on valmis.



Kuvassa on Majorsin näyttelemä Kang elokuvasta Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix lopetti Shad... Lucky! kertaa F1-maa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova