Tuorein sisältö

On taas vaihteeksi vähän todennäköisempää, että kaikki vanhat DC-jutut unohdetaan Aquaman 2:n jälkeen

11.10.2023 klo 14.40 | Luettu: 1108 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC-leffoilla menee surkeasti. Shazam! Fury of the Gods, The Flash ja Blue Beetle maksoivat yhteensä noin 430-450 miljoonaa dollaria, mutta lipputulot ovat yhteensä vain 534 miljoonaa. Niiden oli tarkoitus tienata yhteensä 1,2-1,5 miljardia noustakseen voitollisiksi. Jos kaikki olisi mennyt putkeen, The Flash olisi tienannut miljardin jo yksinään kuten monet Marvel-leffat ovat tehneet.

Jouluksi valmistuva Aquaman and the Lost Kingdom on iso kysymysmerkki. Se on jatkoa DC:n menestyneimmälle leffalle. Siihen on kuvattu uusia kohtauksia moneen kertaan studiopomojen vaihtuessa. Toisinaan sisäpiirijuorut väittävät, että studio uskoo leffaan, mutta yksi lähde antaa ymmärtää tuoreessa Variety-artikkelissa, ettei kukaan tahdo ottaa vastuuta tästä tilkkutäkistä.

Naispääosanesittäjä Amber Heard on epäsuosiossa riideltyään oikeudessa entisen poikaystävänsä Johnny Deppin kanssa. Heardin osuus on väitetysti minimoitu. Yritettiinkö hänet savustaa ulos? Ilmestyikö miespääosanesittäjä Jason Momoa kuvauksiin kännissä Deppin näköisenä kiusatakseen Heardia? Uhkailiko Heardin toinen entinen poikaystävä Elon Musk studiota, kun Heardin potkuja harkittiin? Lööppilehdille piisaa juoruja, joista löpistä.

Supersankarielokuvien ystäviä koskeva käytännön asia on se, että studio saattaa viimein olla valmis hylkäämään hahmojen vanhat versiot. Se on tiedetty pitkään, että vuoden 2025 Superman: Legacy on uusi alku, mutta on vaihtelevasti vihjattu, että Momoa saattaa jatkaa Aquamanina ja Gal Gadot Wonder Womanina, jne.

Varietyn artikkelin mukaan yksikään tähti elokuvista Batman v Superman: Dawn of Justice ja Justice League ei jatka roolissaan. Momoa saattaa näytellä antisankari Loboa uudessa jatkumossa: ehkä jo Superman: Legacyssa. Eikö tällaista ole väitetty aiemminkin? Eikö Lobo-huhu kumottu jo? Ehkä, mutta artikkeli on uusi ja Variety on yksi alan luotettavimmista sivustoista.

Varietykin kuvailee sitä hämmentäväksi, että Suicide Squadissa debytoineen Viola Davisin on yhä määrä jatkaa Waller-sarjassa. Se on jatkoa myös Peacemaker-sarjalle, jonka 2. kautta ei ole peruttu.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammsteinin Euroopan... Kevin Costner tuo is... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova