Tuorein sisältö

The Mandalorian 3-8: avaruusalus putoaa sankarin päähän, mutta siksi on kypärä

02.05.2023 klo 22.30 | Luettu: 645 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
The Return


Sarja olisi parempi mm. jos Power Rangersin Rita Repulsa ilmestyisi käkättämään "nyä-hä-hää, olin kaiken takana koko ajan". Ylinäytteleminen voittaa sen, kun pottapäät pieksevät pottapäitä ja yksi karismalärvi jäykistelee rautakanki suolessa, kaikkien viitatessa animaatioihin, joita en jaksa katsoa loppuun johtuen mm. heikosta kasvoanimaatiosta.

Päähenkilön dubbaaja Pedro Pascal istuu pöntöllä ummetuksesta ja/tai autismista kärsien, stunttimiesten luodessa käypiä matseja. Mandoilla on juonihaarniska, mutta pahikset varastivat idean, joten laser ja liekinheitin eivät tehoa kehenkään. Samaan aikaan rakettireppuilijat riehuvat mehiläisten sisällissotaa selkeämmin.

Viimeksi pahis lausahti, että hän on luomassa supersotilasta satunnaisista Star Wars -ideoista. Päähenkilö vetää vessan. Soltut menivät siinä, joten pahis tarjoaa uuden, kärttyisemmän lauseen. Tapellaan lisää, kunnes puoli tuntia tulee täyteen.

Lopussa jättiläismäinen avaruusalus putoaa tappelijoiden niskaan, mutta sankarit ovat kaksi askelta kauempana kuin pahis ja heillä on Voima, joten he eivät edes säikähdä. Alusta ohjaava heppu näyttää siltä kuin (edesmennyt, huonoryhtinen) Larry King olisi työnnetty pyörätuolissa alas rappusia - potta päässä.

Grogu oli päähenkilön ottopoika ja mandalorialainen löytölapsi. Nyt Grogusta tehdään päähenkilön adoptiopoika ja mandalorialainen oppilapsi, koska päähenkilö tahtoo tehdä Grogusta oppilapsen, eikä ottopoika voi olla oppilapsi ilman vanhempiensa lupaa. Tämä on tapa.

Nauroin ensin kuin Muttley-koira ja sitten reteämmin. Tämä on surkea, surkea farssi.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 3-7

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ridley Scottin Gladi... PlayStationin 'aito ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova