Tuorein sisältö

Spider-Man-leffoja on tulossa reilusti: näytelty Miles Morales -elokuva on mainittu

02.06.2023 klo 21.30 | Luettu: 578 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Visuaalisesti kunnianhimoinen animaatio Spider-Man: Across the Spider-Verse pyörii teattereissa. Sarjan kolmas osa Spider-Man: Beyond the Spider-Verse valmistuu ensi keväänä.

Spider-Man- ja Venom-elokuvien tuottajat Amy Pascal ja Avi Arad lupaavat lisää. Heitä on jututettu ensi-iltatapahtumassa.

Neljäs Tom Hollandin ja Zendayan tähdittämä eli Marvelin elokuvauniversumiin sijoittuva Spider-Man-elokuva on tulossa, kunhan käsikirjoittajien lakosta selvitään. Ilmeisesti tiimi siis tahtoisi jo työstää sitä, vaikkei Marvel ole vielä asettanut sitä kalenteriinsa.

Animoitu Spider-Woman-elokuva on tulossa "nopeammin kuin osaamme odottaa". Ehkä sitä on tehty yhtäaikaa mainittujen Spider-Verse-elokuvien kanssa. Sen on määrä kertoa Gwen Stacysta ja muista Spider-Womaneista.

Mielenkiintoisesti Variety-sivusto on jäänyt käsitykseen, että myös näytelty Miles Morales -elokuva on tulossa. Se olisi loogista. Morales on suosittu versio Spider-Manista kiitos sarjakuvien, pelien ja Spider-Verse-saagan. Sonyn Venom-jatkumosta puuttuu Spider-Man.

Tuottajien mukaan fanit "tulevat näkemään sen kaiken" ja "se kaikki tapahtuu". On teoriassa mahdollista, että Variety kysyi näytellystä Miles Morales -elokuvasta ja tuottajat vastasivat ympäripyöreästi juhlahumussa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oppenheimer on Chris... Mieti sitä tunnetta,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova