Tuorein sisältö

Eroottisin Disney-kierrätys Bambi löysi viimein ohjaajan

15.06.2023 klo 00.10 | Luettu: 1242 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney valmistautuu kierrättämään Bambin (1942). Uudesta versiosta käytetään taas sanoja "live action", jotka suomennetaan usein muotoon "näytelty versio", vaikka tällaisissa elokuvissa nähdään yhä harvemmin oikeita eläimiä. Bambi on miespuolinen kauris, vaikka muutama setämies pähkäilee parhaillaan, tuliko sylitanssi tilattua samannimiseltä stripparilta -93.

Leijonakuninkaan (1994) uusi versio (2019) tavoitteli fotorealismia, mutta leffa ei ollut "live actionia" eikä "näytelty versio" vaan puhdas animaatio maisemia myöten. Se jää nähtäväksi, saako Bambi tämän käsittelyn, vai onko tiedossa tietokoneanimaatiota oikeissa maisemissa. Disney on harrastanut sitä elokuvasta Dinosaurus (2000) lähtien.

Sarah Polley neuvottelee ohjaajan hommista. Hän voitti Oscarin tänä vuonna elokuvan Women Talking käsikirjoituksella. Hän on saanut myös ehdokkuuden Away from Her -käsikirjoituksella. Nuo leffat ja mm. kiitelty Take This Waltz ovat myös hänen ohjauksiaan.

Bambin uusi versio on musikaali. Piirretty ei varsinaisesti ole sitä, vaikka musiikki on erittäin tärkeä elementti. Jos alta löytyvä kappale ei soi päässäsi aina, kun lähdet riiuulle, ei ole ihmekään, ettet ikinä saa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hiphop tulee olemaan... Käärijä Olympiastadi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova