Tuorein sisältö

Jennifer Garner palaa Elektraksi Deadpool 3:ssa

08.07.2023 klo 00.45 | Luettu: 1494 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jennifer Garner näytteli Marvelin Elektraa vuoden 2003 Daredevil-elokuvassa ja hahmon omassa elokuvassa vuonna 2005. Kumpaakin kritisoitiin. Jälkimmäinen floppasi. Täten se käänne tuoksahtaa Ryan Reynoldsin huumorintajulta, että Garner palaa Elektraksi Deadpool 3:ssa ensi keväänä.

Deadpool 1 ja 2 sijoittuvat X-Men-universumiin, jossa ei ole järjen häivää, laskettiinpa Deadpoolit mukaan tai ei. Kakkosessa Deadpool viittasi Logan-elokuvaan, joka sijoittuu lähitulevaisuuteen, ja lopputekstikohtauksessa hän kohtasi itsensä alkuperäisen version, joka ei liity nykyiseen versioon mitenkään.

Deadpool 3 on osa Marvelin multiversumitarinaa, joten nyt "kaikki on perusteltua". Daredevil- ja Elektra-leffat muodostivat aiemmin oman jatkumonsa, mutta kaikki kuuluu multiversumiin. Garnerin paluu tuskin estää Élodie Yungia palaamasta myöhemmin Daredevil-tv-sarjan Elektraksi. Vastaavasti se, että Hugh Jackman palaa Wolverineksi vielä kerran, ei estä Marvelia aloittamasta X-Men-tarinoita alusta myöhemmin.

Reynolds ja Garner esiintyivät yhdessä viime vuoden The Adam Project -leffassa, jonka ohjaaja Shawn Levy vastaa myös Deadpool 3:sta.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin hullulta meno n... Succession 19/39: fi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova