Tuorein sisältö

Succession 24/39: viis tarinasta, jos mukaan saadaan Adrien Brody?

04.08.2023 klo 21.00 | Luettu: 929 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
Lion in the Meadow


Sarja on pätevin parhaillaan seuraamistani, eikä sarja silti ole riittävän vakaalla pohjalla välttyäkseen salaliittoteorioilta. Jaksossa vierailee Adrien Brody, jonka karismalle pärjää vain Brian Cox. Tämä on stuntti, mutta missä mielessä?

Brodya väitetään niin merkittäväksi osakkeenomistajaksi, että Cox ja saunaklonkku Kendall suostuvat tapaamaan hänet kahdestaan keskellä sisällissotaansa. Coxin ja Kendallin riita on koko pirun sarjan perusidea. Ensin en uskonut tilanteeseen. Sitten karisma puri. Ehkä Brody valittiin, jotta käänteeseen on pakko uskoa. Mutta mikä se käänne on olevinaan? Nippelitietoa ja "silauksia" riittää, mutta merkittävin kama kuten firman riita Yhdysvaltain presidentin kanssa etenee muissa sivujuonissa ja rivien välissä.

Suostuiko Brody mukaan vain, jos hän saa näytellä molempien riitapukarien kanssa yhtäaikaa, vaikkei siinä olisi järkeä? Todennäköisemmin laatusarjalla on toisinaan vaikeuksia venyä jaksomäärään, josta bisnespuolella sovittiin.

Se on kiva, että Coxin reistaileva terveys huomioidaan vaihteeksi. Väsynyt ukko esittää tarjouksen samaan rutinoituneeseen tyyliin Brodylle ja eri tilanteessa "maalaisserkulle", eikä kumpikaan diili vaikuta menevän läpi, joten asialla lienee useampi merkitys. Jakson aikana unohdin tulkintani Kendallin mielenterveydestä, mutta alussa nielin sen, että pari levotonta kommenttia irtoaa vielä, vaikka "maaninen vaihe" hiipuu.

Tekee vähemmän kipeää myöntää, etten ymmärtänyt jaksoa, kuin mennä alle 3 tähden.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 23/39 --- Jakso 25/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotikeikkaa pukkaa, ... Solar Sound Festival... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova