Tuorein sisältö

HBO:n pohjanoteeraus The Idol on lopetettu

29.08.2023 klo 14.10 | Luettu: 763 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO on lopettanut The Idol -sarjan 1. kauden jälkeen. Sarja kertoi Lily-Rose Deppin näyttelemästä epävakaasta popdiivasta ja The Weeknd'n näyttelemästä limaisesta pyrkyristä.

The Idol on "klassinen" HBO-sarja. Huomiota kalastellaan välittömästi seksillä, saastalla ja makeilulla, mutta kylkeen heitetään lupaus siitä, että pitkällä tähtäimellä sarja on kunnianhimoinen. Sarjan luojan ja ohjaajan Sam Levinsonin edellinen sarja Euphoria onnistui tyylissä. Euphoria ei ole kaikkien mieleen, mutta "ristiriitainen vastaanotto" on yksi sulka lisää hattuun, kun hyllyllä on 9 Emmy-palkintoa ja kolmas kausi on tulossa.

The Idol ei toimi. Vain 19% kriitikoista suosittelee sitä Rotten Tomatoes -sivuston mukaan, kun Euphorian luku on 88%. IMDb:n käyttäjien arvosana The Idolille on 4.8/10.0, Euphorian ollessa lukemassa 8.3/10.0.

The Idol kärsi ongelmista tuotannon aikana, mikä näkyy jo siinä, että jaksoja tehtiin vain viisi. Kun alkuperäinen ohjaaja Amy Seimetz lähti kävelemään, Levinsonin vastuu kasvoi ja visiota muokattiin. Sisäpiirijuorut kertoivat jo tuolloin, että tuotanto on suistunut raiteilta, jolloin HBO toppuutteli, että kyse on evoluutiosta.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio Suomipopilla k... Saksan merkittävimpi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova