Tuorein sisältö

Succession 28/39: poikani, kun kehuin suorituskykyäsi, en anonut kuvaa kullistasi

09.09.2023 klo 23.00 | Luettu: 1018 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
Chiantishire


Caroline on pohattapentujen äiti ja top-40-tason sivuhahmo. Tänään ja ensi kerralla juhlitaan hänen häitään. Pyöritän silmiä. Koen tämän tapahtuneen jo (muista juhlista puhumattakaan): kapinoivalla Kendallilla on parempi syy olla juhlissa kuin isällään, mutta isää suositaan.

Edelliset juhlat perusteli se, että synttärit vaikuttivat Kendallin mielentilaan. Satunnaisemmat juhlat tuovat kaikki yhteen, mutta onko se tarpeellista, jos kaikki tekevät omaa juttuaan ja keskeisin saavutus on se, ettei turhimman pennun elämää tarvitse erikseen käsitellä? Kun se mäntti yrittää kosia naisystäväänsä poliittisista syistä, sarja vaikuttaa alustavan seuraavia juhlia. Jos kyttäsarja toistaisi itseään näin, vähintään neljä jaksoa viidestä kertoisi aikapommin purkamisesta.

Pätevässä kohtauksessa Kendall yrittää tarttua isän tarjoukseen parista miljardista ja pelaamisen lopettamisesta. Isä on arkkidemoni, joka vain innostuu heikkoudesta ja väittää tarjoustaan vitsiksi, joten Kendall päätyy taas "ojaan". Kun Caroline valittelee asemaansa ja toteaa, ettei tiettyjen ihmisten pitäisi hankkia lapsia, tytär-Shiv voimaantuu vaihteeksi ja alkaa haaveilla lapsista ja menestyksestä - tylyttäen luuseripuolisoaan luuseriksi osana "tuhmia petipuheita". Caroline ei siis ole 100% turha, mutta ehkä hän olisi voinut soittaa.

Synttärien satunnaisen vieraan bisnesjuonia ihmetellään kännyköillä, kunnes häneltä käydään kysymässä niistä. Äijä tahtookin tasa-arvoisen fuusion. Asiaa avataan hieman, mutta olennaisempaa on se, että nilkkipoika Roman mokaa. Isi luottaa Romanin arvioon siitä, onko ulkopuolinen äijä pelaaja vai pelle, joita isi ei voi sietää, mutta sitten Roman vahingossa lähettää isille foton kullistaan. Hassua, mutta Perimysjärjestyksestä päättäminen saisi ehkä jo edetä.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jakso 27/39 --- Jakso 29/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mitä täällä tapahtuu... Yksin kotona ufomies... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova