Tuorein sisältö

Kun uima-allas ryhtyy tietoisesti tappamaan porukkaa: Night Swim -traileri

06.10.2023 klo 14.50 | Luettu: 870 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ei saa juosta. Ei saa sukeltaa. Ei missään nimessä saa mennä uimaan pimeän jälkeen. Uimavalvoja ei ole paikalla. Kauhuelokuva Night Swim lupaa sukeltaa kauhun syvään päätyyn.

Wyatt Russell näyttelee entistä baseball-pelaajaa, joka on joutunut jäämään ennenaikaiselle eläkkeelle sairauden vuoksi. Hän pitää uima-allasta hyvänä ajatuksena: lapsilla on jotakin kivaa ja uiminen on fyysistä terapiaa hänelle, jos paluu liigaan onnistuisi vastoin kaikkia odotuksia. Valitettavasti altaaseen pesiytyy pahantahtoinen yliluonnollinen voima. Ei kai taloa vain rakennettu intiaanien hautausmaalle?

Russell on nähty mm. Marvelin The Falcon and the Winter Soldier -sarjassa. Hän näyttelee pian isänsä Kurt Russellin hahmon nuorempaa versiota Monarch: Legacy of Monsters -sarjassa. Huolestunutta vaimoa näyttelee Kerry Condon, joka sai Oscar-ehdokkuuden elokuvalla The Banshees of Inisherin.

Night Swim perustuu samannimiseen lyhytelokuvaan, jonka ohjasivat Bryce McGuire ja Rod Blackhurst. McGuire vastaa täyspitkästä versiota, jonka hän on kirjoittanut Blackhurstin kanssa. Ensi-ilta on tammikuun alussa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Testissä C-kasettimu... Vain elämää -ohjelma... >

Keskustelut (1 viestiä)

Uimamaisteri

29.12.2023 klo 09.43

Ja suihkussa on käytävä ennen uintia, eikä saunassa, suihkussa saa olla uimahousut päällä. eikä altaassa shortsit!!!... Sukellus pimeään päähän!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova