Tuorein sisältö

Trailereissa härskin Ted-nallen paluu ja uusi tappajateddykarhu

19.11.2023 klo 00.40 | Luettu: 486 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ted-leffojen taustatarinan mukaan teddykarhusta tuli elävä, kun nuoren pojan toive toteutui maagisesti. 80-luvulla karhu oli rakastettu julkkis, mutta maailma tottui häneen ja nykyään hän on melko tavallinen, suustaan paha jätkä.

Aihetta jatkava tv-sarja palaa 90-luvulle, mutta perusidea on pitkälti sama. "Poikaa" ei näyttele enää Mark Wahlberg, mutta poika on 16-vuotias ja myös Tedin viattomimmat ajat ovat jäämässä taakse. Sarja alkaa tammikuussa.


Pahempi teddykarhu saapuu isolle kankaalle maaliskuussa, kun kauhuelokuva Imaginary valmistuu. Asialla on jälleen Blumhouse Productions. Firma aloitti tämän vuoden kauhuleffalla M3GAN, jossa riehuu robottinukke, ja firman tuorein hitti on Five Nights at Freddy's, jossa riehuu karhun näköinen robottinukke.

Imaginaryssa riehuu yliluonnollinen karhunukke, joka luultavasti ei ole robotti. Toisaalta yliluonnollisia mausteita on myös Five Nightsissa ja Blumhousen tuoreisiin töihin lukeutuu Manaaja: Uskon merkki, joten joko firma lähentelee itseparodiaa?


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janna esitti Vain el... Rocky ei Rockyä kaip... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova