Tuorein sisältö

Jonathan Majors on syyllinen: Marvel ja Disney antoivat miehelle potkut

19.12.2023 klo 01.10 | Luettu: 1096 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Näyttelijä Jonathan Majorsia syytettiin oikeudessa entisen tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Nyt hänet on tuomittu syylliseksi. Tarkemmin sanoen oikeusjuttuun kuului useampi syytös, joista jokainen ei mennyt läpi, mutta nippelitieto ei muuta sitä, että Majorsin ura Hollywoodissa on näillä näkymin ohi.

Marvel Studios ja emoyhtiö Disney ovat antaneet miehelle potkut saman tien (eli "hänen kanssaan ei jatketa"). Studion edustaja on vahvistanut asian Deadline-sivustolle.

Majorsin oli tarkoitus näytellä Kang valloittajan monia eri versioita useissa tulevissa Marvel-projekteissa, kuten hän ehti tehdä Loki-sarjassa ja kolmannessa Ant-Man-elokuvassa. Seuraavan Avengers-elokuvan nimi on Avengers: The Kang Dynasty, joten Marvel joutuu vaihtamaan joko näyttelijää tai koko suunnitelmaa. Marvel vaikuttaa varautuneen tähän, sillä oikeusjutun lähestyessä Kang Dynasty menetti ohjaajansa ja palkkasi uuden kirjoittajan.

Majorsin nousu ja lasku on historiallisen jyrkkä. Tämän vuoden alussa iso Marvel-keikka oli vasta pääsemässä vauhtiin. Hän esiintyi keväällä Creed III:ssa, joka menestyi hyvin, vaikka tämä on ollut vaikeuksien vuosi monille elokuville. Hänelle ennustettiin Oscar-ehdokkuutta festivaaleilla kiitellyn Magazine Dreams -elokuvan johdosta, mutta oikeusjutun johdosta Magazine Dreams hyllytettiin toistaiseksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Battle Beastin Suome... 'Synnit on nyt paket... >

Keskustelut (1 viestiä)

gkwofnqkznajfn

19.12.2023 klo 08.27

no kangeja oli jo kokouksessa niin paljom erilaisia et naytteliiam vaihto hellpo homma mut ei haittais vaik kang tippuis portaista ja joku annihilius veisi paikan doomhan on varattu kolmoseraan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova