Tuorein sisältö

Ohjaajan menettänyt Avengers: The Kang Dynasty vaihtaa myös kirjoittajaa

28.11.2023 klo 14.45 | Luettu: 505 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Avengers: The Kang Dynasty on suurennuslasin alla. Sisäpiirilähteet ja "ammattispekuloijat" kuvailevat Jonathan Majorsin näyttelemää Kang valloittajaa Marvelin murheenkryyniksi. Majorsin yksityiselämää käsittelevä oikeudenkäynti lähestyy, ja on vielä erikseen huomioitu, että Ant-Man 3:n (kuvassa) heikon menestyksen jälkeen Kang ei vaikuta Thanoksen tasoiselta uhalta, joka hänen on tarkoitus olla.

Aiemmin tässä kuussa Kang Dynasty menetti ohjaajansa Destin Daniel Crettonin. Leffa on nyt palkannut uudeksi kirjoittajaksi Michael Waldronin. Waldron on Loki-sarjan, Doctor Strange 2:n ja Kang Dynastyn jatko-osan eli Avengers: Secret Warsin kirjoittaja, joten hän on looginen mies hommaan. Kaikki nämä tarinat kuuluvat Marvelin multiversumisaagaan.

Looginen valinta oli siis myös Jeff Loveness, joka kirjoitti Ant-Man 3:n ja sai Kang Dynasty -homman syyskuussa 2022. Uutislähde Deadline ei mainitse Lovenessia nyt, vaan antaa ymmärtää, että Waldronilla on aikaa kirjoittaa uusi käsikirjoitus, kun uutta ohjaajaa etsitään.

Vaikuttaa siltä, että Kang Dynasty pistetään uusiksi, mutta: nimeä ei ole vaihdettu vielä. Ensi-ilta on toukokuussa 2026. Juorujen mukaan Marvel on harkinnut, josko Kang voitaisiin korvata Doctor Doomilla. Kang ja Doom olivat osa 80-luvun sarjakuvatarinaa nimeltä Secret Wars.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MeriHelvetti ajankoh... Radio Suomipopin jou... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova