Tuorein sisältö

Mattel kehittelee American Girl -elokuvaa Barbie-humalassaan

21.12.2023 klo 15.30 | Luettu: 514 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos leffan nimi esitetään muodossa An American Girl: A Debbie Dallas Movie, kyseessä on todennäköisesti tositapahtumiin perustuva tv-elokuva viime vuosituhannelta, jossa neljää duunia paiskiva yksinhuoltajaäiti tekee keksinnön tai löytää kirvesmurhien ilot. Jos nimi esitetään muodossa Debbie Dallas: An American Girl Movie, kyseessä on todennäköisesti Mattelin nukkebrändiin perustuva tv-elokuva 2000-luvun alusta.

Jos leffan nimi on American Girl vuoden 2023 jälkeen, kyseessä on todennäköisesti Mattelin yritys tehdä Barbie-leffan kaltainen hitti isolle kankaalle. Uusi leffa julkistettiin jo 2019, mutta nyt se ottaa askeleita. Paramount Pictures on ryhtynyt yhteistyökumppaniksi. Kirjoittajaksi ja tuottajaksi on kiinnitetty Lindsey Anderson Beer, joka kirjoitti Sierra Burgess on luuseri -komedian ja myös ohjasi Pet Sematary: Bloodlines -kauhuelokuvan.

Nukkebrändi American Girl aloitti 80-luvulla. Kyse on suhteellisen isoista nukeista, jotka kuvaavat amerikkalaisia tyttöjä laidasta laitaan. Kaikkien on tarkoitus löytää itsensä kaltainen nukke varsinkin nykyään.

Tarinankerrontaa on harrastettu myös opettavaisten kirjojen merkeissä, joten aiheen yleisluontoisuudesta huolimatta faniksi tunnustautuvalla Anderson Beerillä on valmiita suuntia, joita harkita.

Yksi American Girl -leffa on jo päässyt isolle kankaalle, mutta se jäi noin puolentoista miljardin taalan päähän Barbien lipputuloista. Suomenkielinen nimi oli Kit Kittredge - Neiti neuvokas.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kate Winsletin dikta... Twisted Sister -täht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova