Tuorein sisältö

The Curse 1-5: ensimmäinen jaksorypäs huipentuu lupaukseen satunnaisista vitseistä joskus myöhemmin

22.01.2024 klo 23.30 | Luettu: 630 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
It's a Good Day


Päähenkilöiden markkinoimaa ekoystävällistä passiivitaloa kuvaillaan konkreettisesti: lämpötila ei laske alle 18 asteen tai nouse yli 25 asteen, paitsi jos oven tai ikkunan avaa. Omassa kämpässäni oli hiljattain vain 18 astetta patteriongelmasta johtuen, ja jaksossa nähtävällä potentiaalisella ostajalla on sanottavaa 25 asteesta, sillä pyylevän herran kainalot ovat kosteat. Ehhehe, siis. Tms.

Nihkeät hahmot yrittävät olla hauskoja ja rentoja, koska he filmaavat tosi-tv-ohjelmaa. Talon esittelyyn menee 20 minuuttia. Jos jakso loppuisi siihen, nihkeys olisi huvittanut. Olisi sopivasti tarinan tuntua, koska tuolloin itseään itsetietoisiksi luulevien päähenkilöiden lyhyt pinna palaa.

Teoriassa jakso on yhä rajattu, kun epäonni ostajien kanssa johtaa korjausliikkeisiin, kuten yritykseen lavastaa tosi-tv:tä, mutta esim. Konttori-sarjan standardeilla tämä on tuplajakso. Päähenkilöiden stressitaso näennäisesti nollataan. Se, että he yrittävät vähätellä paikallista rikollisuutta, on jakson puolivälin teema, joka varmasti johtaa johonkin tällä kaudella. Sitten he eivät tiedä, pitävätkö he uudesta ostajasta ("intiaanitaustaisesta natsista"), jne.

Jakso rönsyilee ja laahaa. Sarjan alku koukutti, mutta sanoin heti, ettei kerronnan rytmi enteile hyvää. Kaiken lisäksi tätä julkaistiin 5 jaksoa kerralla (Suomen näkökulmasta), mutta nyt - näinkin harkitussa välissä - sarja on tauolla.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paljastus lauantain ... Lahjakas herra Riple... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova