Tuorein sisältö

Halo 2-3: toimintaa pihdataan kiusallisesti

18.02.2024 klo 13.00 | Luettu: 653 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
Visegrad


Tämän moni luokittelee huijaukseksi. Edellinen jakso kuvasi vilpittömästi sotilaiden traumoja. Jakson ei tarvinnut luvata, että pian riehutaan, mutta haarniskakorstojen toiminta palvelee, joten sitä voidaan tähän ottaa, kun potentiaalinen 3. kausi tarvitsee testosteroniteinien kuukausimaksut. Kun tiiminsä kanssa sooloileva Master Chief saapuu tärkeänä pitämäänsä Doom 3 -kohtaukseen, paikalla on byrokraatteja, jotka komentavat hänet takaisin kotiarestiin.

Se toimii, että myös toverit kyseenalaistavat Chiefin johtajuuden ja mielenterveyden, kun Chief on kihtinen riippumatta siitä, onko hän oikeassa. Chief jopa mätkii ihmisiä. Käy järkeen, että limainen esimies ansaitsee heittomerkit nyt (tyyliin "limainen" esimies): se nilkin sanakirjaesimerkki tietää jotakin mielisairauksista dementoituneen omaisen johdosta.

Chief sooloilee soolomaisemmin eli käy murisemassa mummolle ja kuulee lisää vihjailua ufomiesten juonesta. Pablo Schreiber olisi uskottava The Punisher ja mikseipä myös Cuphead-pelin ensimmäinen pomo eli multaa sylkevä peruna, mutta se ehkä riittäisi, jos hän olisi Chief - minkä mummokin yrittää sanoa (hovijuonittelusyistä, tms).

Nuokuin vartin puolikoomassa pohtien kommenttia siitä, mitä muut toimittavat. Pih. Prööt, no: se lyhyt tapa, jolla edellisen jakson vertaistukijuonta jatketaan, on sympaattinen, eikä mitään karusti tyritä. Jos kiintiöpaukuttelua olisi nähty, jakso olisi tasapainossa. "Finishing this fight" lupasi Chief Halo 2 -pelin lopussa. Johtiko se point & click -seikkailuun?


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Räppäri, rokkari ja ... Whitesnake-rokkari t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova