Tuorein sisältö

The Curse 1-6: Emma Stonen komediasarja jatkuu vielä, "jos" unohdit

19.02.2024 klo 23.00 | Luettu: 474 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
The Fire Burns On


Toinen 5 jakson rypäs on julkaistu kuukauden tauon jälkeen. Suomen tilanne on eri asia kuin alkuperäinen rytmi, mutta yhtä kaikki on pöhköä ulostaa könteissä sarja, joka laahaa vihjaillessaan tulevista käänteistä. Edellinen jakso vain loppui. Ei ollut väliajan hajua.

6. jakson aloittava näyte hahmojen tosi-tv-show'sta on hassu. Tosi-tosi-tv:tä parodioidaan joko siten, että touhu on promillen teennäisempää kuin oikeasti, tai ehkä on hassua tuntea taustapirut. Emma Stonen hahmo vaistoaa, että kirjaimellisesti maalin kuivumisesta puhuminen ei ole dynaamista, mutta hän on pihalla, joten hän kuuntelee mautonta ohjaajaa. Ohjaaja on sisäistänyt kritiikin, joten hän ehdottaa, olisiko Stonen parisuhteen "lievä viihteellistäminen" tapa myydä jalot tavoitteet.

He siis ryhtyvät kiusaajiksi, jotka kyttäävät tilaisuuksia korostaa sitä, että show'n tähti on hymyilevä daami eikä kyyläävä siippa. Ei se mihinkään johda vielä, vaan huomio siirtyy siihen, kuinka kyylä on kyylä korostamattakin.

Kyylä löytää kylpyhuoneesta kanaa, joten hän kiinnostuu kirouksesta, koska - katso aiemmat jaksot. Hän syyttää ohjaajaa tästä juonesta, kunnes hän lähtee kirouksesta vastanneen pikkutytön luo nauloja puristelemaan, minkä ymmärtämisessä aiempikaan ei välttämättä auta. Naama peruslukemilla kyylä häslää. Kun hän satuttaa kätensä, tyttö pyytää anteeksi, koska niin lapset joskus tekevät, vaikkei vika olisi heissä. Nyt oletamme, että kyylä uskoo tytön myöntäneen jotakin.

Tai ehkä se on rahvaanomaista ajattelua, jos tämä on neliulotteista taidetta. Jaksosta löytyy myös ahdistava kohtaus, joka saa tytön isän kiropraktikkosession näyttämään siltä kuin ninja murtaisi häneltä niskat.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Masters of the Air 5... Jesse Eisenberg on i... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova