Tuorein sisältö

Halo 1-7: kyllä PlayStation-faneja kutkuttaa, kun Super Mario etsii tarujen triovoimaa Citymarketista

05.05.2022 klo 22.45 | Luettu: 1642 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Inheritance


Satunnainen korealainen tyttö lomaili, joten nyt hän saa jakson. Nostan röyhkeydelle hattua, koska useimmat sarjat eivät malta keskittyä yhteen asiaan, vaikka se olisi pääasia. Joo, "yhteen": kun tyttö hourii kapinasta aavikkoheimon kanssa kuin Dyynissä, avaruuspiraatti hoitaa bisneksiä. He kaksi hengailivat pitkään, joten siinä mielessä tämä "luku" on lähellä kaipaamaani romaanilogiikkaa.

Älä sano, ettei mukana ole Halo-juttuja: huumepäissään tyttö yrittää voittaa hallusinaation Master Chiefistä, jota hän arvostaa, vaikka hän vihaa spartalaisia. Polkujen luvataan risteävän. On hauskempaa funtsia, että Chief käsitellään loppuun, jotta sarja voi jatkossa keskittyä mytologiseen aavikkoscifiin, jossa tytöstä tulee jedi ja leijonakuningas. Hän näkee myös kuolleen isänsä, jonka perintöä on jatkettava!

Suomalaisten pitäisi ryhtyä panemaan. Kun meitäkin on päälle 51 miljoonaa, saamme omaa kamaa. Super Mario yrittää pelastaa prinsessa Peachin, mutta on aikaa vilkaista, kuinka kamarineito Kaalinpäästä haaveileva Erinomainen Erkki näkee kossupäissään vision Väinämöisestä, joka tsemppaa. Moon Knightin päätösjaksoon viitaten: Turkuun sijoittuvassa huipennuksessa sivuhahmo kysyy, onko sieniä ensi kertaa vetänyt Erkki suomalainen Super Mario, jolloin Erkki ihan suusanallisesti vahvistaa, että näin se menee. Torille.

Olen etsinyt syytä kehaista tyttöä, joka ei ole kamala asiayhteydestä irrotettuna. Piraattikin on kivasti suhteellisen reilu ja teoriassa kyseenalainen. Yhteispeli toimii. Paukuttelu lopussa ajaa asiansa. Haloon he eivät tunnu liittyvän: eivät edes sarjan omaan määritelmään sarjan perusideasta.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Paramount+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Koska Teräsmiehen vo... Ensin Ozzy, nyt myös... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova