Tuorein sisältö

The Curse 1-8: vähäeleisen nihkeyden maailmanennätys

09.03.2024 klo 19.00 | Luettu: 519 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Down and Dirty


Rikokset ovat vaivaannuttavia. Emma Stonen hahmo päätti maksaa farkkukaupan näpistykset itse. Ryhmä nuoria on kuullut tästä. Poika vaikuttaa hämäävän myyjää, mutta se ei ole tarpeen, joten muhkumman kauneuden päälle ilmeisesti ymmärtävä jäbä koettaakin päästä treffeille. Tällaista harmoniaa Stone toivoi? 14 000 dollaria myöhemmin hän alkaa saada tarpeekseen. "Lait tekevät rikollisia", uskoo hän silti. Hauskaa.

Laahaava nihkeys on vitsi, mutta vitsi on melko nihkeä ja laahaava, kun päähenkilöiden show'n ohjaaja yrittää manipuloida Stonen siipan sanomaan jotakin kameran edessä. Oletan konfliktin olevan perusteltu, mutta epämääräinen rytmi sallii muistaa lähinnä ohjaajan kaupalliset intohimot. Siippa on vähäeleisesti töykeä, joten ohjaaja vähäeleisesti hautoo kostoa? Kun miehet lounastavat, siippa melkein pyytää anteeksi, joten ohjaajan päässä melkein tapahtuu jotakin. Mistä helvetistä sarja kertoo? Osuvista jutuista voisi editoida vaikka mitä, mutta kautta on yhä jäljellä leffa. Raah.

Siipan pelkäämää kanakirousta ja ohjaajan taipumusta rattijuoppouteen pidetään esillä. En vaivautunut toivomaan, että kumpikaan idea edes lähestyy maalia vielä. Jätkät sentään ovat vähäeleisen selkeästi entistä nihkeämpiä, kun jakso päättyy. On pieniä osuvan nihkeitä hetkiä erityisesti kun Stone muikistelee stonemaisesti alkuperäisamerikkalaisten vedättäessä prinsessaa.

Paras vitsi löytyy jakson Wikipedia-sivulta. "0.00% amerikkalaisista tv-talouksista katsoi jakson, mikä tarkoittaa 13% lisäystä edelliseen jaksoon nähden." Niin olisin veikannutkin. Tästä jos vielä nousemme 0.000 prosenttiin, kukaan nihkeyden viehätystä epäillyt ei naura.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< DreamWorksin robotil... Ben Affleckin autism... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova