Tuorein sisältö

Halo 2-7: Halo näkyy jo, eikä se ole hallusinaatio (paitsi alussa)

15.03.2024 klo 22.35 | Luettu: 528 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Thermopylae


Master Chief murisee, sillä puku on löydettävä, ennen kuin viimeiset Xbox-pojat lopettavat katsomisen. Pukuja panttaava supernilkki on taktisesti inhimillistetty, joten tasapaino on kohdillaan, kun hän on vaihteeksi oikealla puolella Chiefin tarttuessa häntä kurkusta. Nilkki ei pidä juonimummon tavasta uhrata spartalaisia, joten nilkki on oppinut, että mummo aikoo räjäyttää universumin, jos ja kun ufot pääsevät niskan päälle. Chief ja Kai-täti vastaavat haasteeseen. Kauden huipennuksessa Kai aikoo estää universumia posahtamasta & Chief huolehtii markkinoinnista eli oikeasti vierailee rengasplaneetta Halolla.

Tuo on hieman luonnosteltua, mutta "asiaa auttaa" se, että kylkeen tulee vielä luonnostellumpaa scifimysteeriä. Jakson alussa Chief & ufo-Helinä keskustelevat unista ja kohtalosta koskettuaan yhtäaikaa maagisia megaesineitä. Sitten sivunaiset oppivat mystisessä temppelissä, että Halon rakentaneet mysteerimysteerit ovat elämän tarkoitus. Mielessäni kävi jokainen scifitemppeli & Indiana Jones -mesta koskaan. Erikoisin idea on ehkä energiasilta, joka romahtaa kohteliaasti kuin muinaiset kiviset versiot.

Muistutuksia hahmovetoisista ansioista mahtuu sekaan. Ufo-Helinä & hänelle epämääräisesti örisevä ufomies vaikuttavat viimein vakiintuvan ystäviksi, joten ufomiehelle on jopa animoitu sympaattinen silmäkulman liikahdus. Kauden 4. jakso osoitti, miten vetoavaa kamaa tällä porukalla & intensiivisellä toiminnalla voi saada aikaan, joten kyynisestä sönkötyksestä huolimatta olisi kiva katsoa kauden päätös saman tien.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vahvaa hittiainesta,... Everything Everywher... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova