Tuorein sisältö

Eddie Murphy jaksaa yhä 30 vuotta myöhemmin: täyspitkä Beverly Hills Cop: Axel F -traileri

23.05.2024 klo 16.20 | Luettu: 1185 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos tämä traileri palauttaa mieleesi munasillaan heiluvan hullun sammakon, olet vanha, mutta jos et tajua viittausta, saatat olla vielä vanhempi. Edellisestä Beverly Hills kyttä -elokuvasta on 30 vuotta, kun Beverly Hills Cop: Axel F saapuu Netflixiin. Kolmas osa jätti pahan maun pääosapoika Eddie Murphyn moottoriturpaan, joten hän on enemmän ja vähemmän aktiivisesti - koko 30 vuoden ajan - yrittänyt tehdä nelosen.

Mukaan on saatu useita vanhoja näyttelijöitä. Uutta verta edustavat Taylour Paige, joka näyttelee puolustusasianajajaa ja Foleyn tytärtä, joka on pulassa, sekä Joseph Gordon-Levitt, jonka hahmo on tyttären ex-mies ja pian faijan uusi partneri (he kaksi ovat kyttiä).

Ensi-ilta on 3. heinäkuuta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rupert Friend kohtaa... Invincible 2-7: supe... >

Keskustelut (2 viestiä)

Cubisti

24.05.2024 klo 00.35 2 tykkää tästä

Trailerissa tehtiin ainakin monta asiaa oikein. Kiva nähdä vanha porukka kasassa! Kasarin lapsi aikoo ainakin katsoa poppareiden kera, Netflixissä on monta huonompaakin julkaisua.
lainaa
gnpwjdkwndnwnnst

24.05.2024 klo 12.59

joo kun o vahemman huonompi ku muut ni ohan se pakko katsoa ei ihme et nykuaan pelitkin ihan paskaa ku patee relativismi et kuhan on vahemman paska ku joku muu ni kannattaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova