Tuorein sisältö

Invincible 2-7: superroisto nimeltä animaattori osaa jähmettää kenet tahansa vaikka ilmaan

23.05.2024 klo 19.00 | Luettu: 411 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
I'm Not Going Anywhere


Yksi hahmo paljastui kirjoittajaksi. Nyt sankari osallistuu nörttimessuille, jossa hänen ihailemansa taitelija vääntää vitsiä siitä, kuinka animaatiosarjojen tekemisessä kestää kauan ja kuinka mutkia voidaan vetää suoriksi pienellä huijaamisella. Ainoa mahdollinen ajatus ensimmäisen toimintakohtauksen "tyylikkäistä hidastuksista" on täten se, että budjetti loppui kesken. Paskaa.

Todellinen ongelma on tämä. Hienon, dramaattisen 4. jakson jälkeen katsoin hienon, dramaattisen X-Men '97 -kauden. Oletin katsovani jotakin vähän jännittävämpää yhä, kun tämä kausi lähestyy loppuaan. Jakso alkaa vanhojen ongelmien märehtimisellä ikään kuin kertaus olisi tarpeen kauden alussa. Johdonmukaisesti sankarin on tehtävä kipeitä päätöksiä yksityiselämässä oltuaan kiireinen pitkään, mutta muut sivujuonet vaikuttavat vakuuttelevan, että kaikki on niin rempallaan, että vähän vaisumpikin uhka voi huipentaa kauden. Planeetan ykköstiimi toimii neljännesteholla.

"Kang valloittajan kopio" oli täky kauden alussa. Se, että "pahat teräsmiehet" käskivät sankarin ryhtyä kaltaisekseen, oli isompi koukku jaksossa 4. Juonet ovat saaneet pari sekuntia sittemmin. Nyt paha teräsdaami käy leipomassa sankaria turpiin muistutukseksi, mikä on toimiva sivujuoni muuttujista johtuen ja varmasti relevanttia myöhemmin. Sitten se "Kang" saa taas kirjaimellisesti sekunteja, joten hän ilmoittaa vaivautuvansa tekemään jotakin kauden lopussa. Pas-... Piss... Paspartuu. Materiaali voittaa yhä Marvelin viimeaikaiset näytellyt sarjat.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eddie Murphy jaksaa ... Samat vitsit uudesta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova