Tuorein sisältö

Gone Girl -kilpailu

Manu Pärssinen

09.02.2015 klo 15.08 | Luettu: 3910 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Voita kirja ja leffa omaksesi!
Voittajat on arvottu

1. palkinto, elokuva ja kirja : Kai Kulmala, Pori
Muut palkinnot: Verneri Siltanen, Tampere ja Karri Korhonen, Helsinki. Mikäli voittaja ei ilmaissut haluamaan versiota, heille lähetetään blu-ray.20th Century Fox ja V2.fi järjestävät kilpailun, jossa kolmelle voittajalle on luvassa Gone Girl -elokuva blurayna tai dvd:nä (julkaistaan 23.helmikuuta), sekä ykköspalkinnon voittajalle vielä WSOY:n julkaisema Kiltti tyttö -pokkari bonuksena!Gone Girl on David Fincherin ohjaama jännityselokuva, joka sai ensi-iltansa viime vuonna. Se perustuu Gillian Flynnin samannimiseen romaaniin ja elokuvan pääosissa ovat muun muassa Ben Affleck, Rosamund Pike sekä Neil Patrick Harris.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 22.2. klo 23:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Huom! Kirjoita vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi palkintojen postitusta varten, sekä haluatko elokuvasta dvd- vai blu-ray-version.

Missä kategoriassa Gone Girl sai Oscar-ehdokkuuden? Kirjoita vastaukseen myös nimesi, osoitteesi ja haluatko blu-rayn vai dvd:n.


Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Haastattelussa Kaya ... V2.fi testasi: Biisa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova