Tuorein sisältö

V2.fi testasi: Creative Pebble -kaiuttimet

Manu Pärssinen

04.04.2018 klo 22.36 | Luettu: 7513 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Pienet sievät pallukat
Bluetooth-kaiuttimien täyttäessä laatikot ja kirpputorit on kiva saada välillä testiin ihan tavalliset kaiuttimet. Tosin tavallista pienemmät ja nätimmät, sillä Creativen Pebble-kaiuttimet sopivat ainakin omaan design-makuuni varsin mainiosti - nämä kelpaavat mustina tai valkoisina niin opiskelijayksiön työpöydälle kuin taidegalleriaan taustamusiikkia MacBook Prolta soittelemaan.


Kuunteluelämyksen osalta Pebblejen paras kikka on se, etteivät elementit osoita suoraan eteenpäin, vaan 45 asteen kulmassa kohti läppärin ääressä kuuntelevaa. Itse testasin niitä paitsi läppäriltä Spotifyä toistamalla, myös pienen syntetisaattoriparven monitoroijina. Virtansa ne toki ottavat USB-liitännästä, mutta USB-laturin avustamana ne ajoivat asiansa tässäkin tehtävässä ja mahtuivat kätevästi kassin pohjalle reissulle mukaan.


Äänenlaatu Pebbleissä on sitä, mitä tämän kokoisilta kaiuttimilta voi odottaakin - mutta ei tämän hintaisilta. Vain 25 euroa maksavat pallukat ovat ehdottomasti hintansa arvoiset ja hinta hämmästyttikin, kun sen kävin tarkastamassa. Kaikin puolin laadukkaan oloisista pikkukupoleista lähtee meteliä sen verran kuin yhdessä huoneessa tarvitsee - ellei sitten ole teknobileitä järjestämässä.

Jos se virtalähde olisi vielä paketissa tullut, voisi näistä vitosen enemmänkin maksaa. Läppäreissä kun alkavat USB-portitkin olla nykyään vähenemään päin.Lisätietoa: Creative
Hintaluokka: 25 euroa

V2.fi | Manu Pärssinen
< Akkojen Oscar-gaalan... V2.fi testasi: Blue ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova