Tuorein sisältö

V2.fi testasi: Bionik Power Plate reissaavalle Switch-pelaajalle

Jukka O. Kauppinen

29.04.2019 klo 13.30 | Luettu: 3562 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen

Nyt Nintendossa riittää virtaa

Nintendon Switch on oikein näpsäkkä konsoli sekä matka- että olohuonekäyttöön. Mutta mitäs jos reissatessa matka on niin pitkä, että peli jää kesken kun virta loppuu kesken? Silloin tarvitaan jeesiä sopivasta matka-akusta tai -laturista. Kuten tästä.

Power Plate on yksinkertaisesti Nintendo Switch -konsolille optimoitu matka-akku. Switch-kytkös tulee siitä, että sillä on mahdollista ladata sekä konsolia että Joy-Con-ohjaimia. Kätevää paljon tien päällä olevalle pelurille, kun ohjaimia ei tarvitse ladata konsolissa ja erityisen kätevää, jos harrastaa moninpelejä ja tarvitsee useampia Switchin ohjainpareja: yksi pari lataa konsolissa, toinen laturissa. Laitteessa itsessään on vain yksi nappula, josta voi tarkastaa akun latauksen sekä merkkivalot, jotka näyttävät mitä laitetta se kulloinkin lataa.

Näppäränä ideana Plate on muotoiltu siten, että se puhuu tismalleen samaa muotokieltä kuin Joy-Conit. Niinpä se toimii myös kätevänä latauskahvana, johon ohjaimet voi liittää niin, että niillä on miellyttävää pelata samalla kun ohjaimet imevät itseensä virtaa.

Switchin lataamiseen laitteessa on USB Type-C -liitin, jonka kautta se voidaan liittää Switchin omaan Type-C-USBiin. Plate taasen ladataan mistä tahansa USB-virtalähteestä mutta lataamiseen käytetään sen omaa pikku jalustaa, johon Plate asetetaan pystyyn. Switchiä itseään ei voi ladata samalla jalustalla.

Niinpä Platessa on lopulta aika monta palasta kuljetettavaksi. Usbipowereita lienee itsekullakin mukana reissatessa, mutta Plate itse, sen latausjalusta ja konsolin latausvirtapätkä ovat monta pikku osaa, joita reissaajan on muistettava kuljettaa mukanaan. Onneksi lyhyemmällä keikalla pärjää pelkällä Platella eli Switchin matka-akulla.

Eihän Power Plate mitenkään erityisen kumouksellinen keksintö ole mutta kätevä kuitenkin. Toki Switchin voi ladata tavallisestakin matka-akusta, mutta kun laitetta voi käyttää myös ohjainten kahvana, latauskahvana sekä Switch lataukseen sekä kotona että reissatessa, niin onhan siinä paljon hyvää toiminnallisuutta aktiiviselle Switch-pelaajalle. Ja koska sähkö on jokseenkin universaalia, niin Platea voi käyttää reissatessa myös tavallisena matka-akkuna, jolla voi ladata myös kännykkää tai tablettia.

Katso käytännön videotesti laitteesta:

Suora linkki: https://youtu.be/1FbAfIB3Xkg

Laite on varustettu 5500 mAh-akulla, joka riittää Switchin akun tai ohjainten lataamiseen noin kolmisen kertaa. Kyllä sen avulla pysyy pelissä mukana yhden reissun ajan.Bionik Power Plate

Hintaluokka: 40-50 euroa
Lisätietoa: Bionik Gaming

Pakkaukseen sisältyy myös mukava pikku kantopussukka, johon konsolin latauspiuhan voi kiinnittää.

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< V2.fi testasi: Trust... Game of Thrones -put... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova