Tuorein sisältö

Diel Symphony

Matti Lintula

11.06.2008 klo 23.50 | Luettu: 168594 kertaa | Teksti: Matti Lintula

Viikon vimpain #26
Symphony on Diel-mediasoitinten uusin tulokas. Inspiraationsa Applen iPod Touchista saanut laite pyrkii olemaan uusimpien trendien mukainen. Diel-soittimista on aiemmin löytynyt positiivisia yllätyksiä, mutta myös jonkinasteisia pettymyksiä. Pääasiassa laitteiden käyttöliittymiin liittyviin ongelmiin etsitään nyt ratkaisua kosketusnäytön avulla, josta selkeinä etuina on sekä näytön suuri koko että turhien painikkeiden poistumisesta seuraava laitteen kuorien suhteellisen pieni koko.

Ensi silmäyksellä Diel Symphony on tyylikäs. Kotelon nurkat ovat miellyttävästi pyöristetyt, näyttö vie suurimman osan etupaneelista ja laitetta reunustaa leveä kromivyö. Painikkeita laitteessa on ainoastaan neljä, jotka siististi aseteltuina eivät riko Symphonyn ulkoasua. Mutta katsotaanpa liittyykö Symphony kuuluisien päältä kauniiden kakkujen seuraan, vai olisiko laitteesta iloa myös oikeassa käytössä.

Omenanpuutostiloja


Ulkonäöstään huolimatta Diel Symphonya olisi suorastaan epäreilua verrata iPod Touchiin. Dielissä ei ole multitouch-näyttöä saati langatonta internetyhteyttä. Vertailukohdaksi käyvätkin videoita toistava iPod Nano tai vaikkapa LG:n kosketusnäytöllä varustettu mediasoitin. Testilaite on varustettu vielä yhden gigatavun muistilla, joka on hieman vähäisesti kilpailijoihin verrattuna. Markkinoille on kuitenkin tulossa pian myös 2 gigatavun muistilla varustettu malli. Sisäisen muistin lisäksi Symphony lukee mini SD -muistikortteja, jolloin muistin määrää voidaan kasvattaa tarpeen mukaan.

Tietokoneeseen ja verkkovirtalaturiin kytkemiseen tarkoitetun USB-liittimen lisäksi laitteen yläreunasta löytyvät kuulokeliitin sekä virtakatkaisimen ja näppäinlukon yhdistävä painike. Etupaneelin alareunassa olevan rivin keskimmäinen painike avaa joko tiedostoselaimen tai pitkään pohjaan painettuna palaa laitteen Applelta kopioidun näköiseen päävalikkoon. Rivin reunimmaiset painikkeet säätävät äänenvoimakkuutta tai toimivat selauspainikkeina kuvankatseluohjelmassa. Rivin painikkeet toimivat tarkasti, mutta naksahtelevat halvan oloisesti.

Laitteen tärkein osa, eli 2,8-tuumainen kosketusnäyttö vastaa käyttäjän hipelöintiin pääasiassa mallikkaasti. Kuvanlaatu on myös positiivinen yllätys tässä hintaluokassa. Laitteella voi katsella 320x240-resoluutioon tallennettuja AVI-videoita. Lähes minkä tahansa videon muuttaminen laitteelle sopivaan muotoon onnistuu näppärästi mukana toimitettavan muunnosohjelman avulla. Videoiden katselussa laite onkin parhaimmillaan, kiitos kirkkaan näytön.

Käyttöliittymän lisäoppitunnit


Symphonyn päävalikosta löytyvät suoraan laitteen kaikki ominaisuudet. Musiikki- ja videosoitinten lisäksi laitteesta löytyy radio, kuvankatselu, tekstitiedostojen lukuohjelma ja ääninauhuri. Päävalikosta päästään myös käsiksi tiedostoselaimeen ja laitteen asetuksiin. Tarjolla on myös Tetris-peli, jonka hankalat kontrollit kuitenkin saavat sormet parkumaan apua.

Käyttöliittymän päävalikko on onnistuttu kopioimaan esikuvastaan hyvin ja tulos on näyttävä. Lähes koko muu käyttöliittymä onkin jälleen kerran askeettisen karua katseltavaa, joskin parannusta aiempiin Diel-soittimiin on havaittavissa. Laitteen suurimmaksi miinukseksi muodostuu kosketusnäytön huono hyödyntäminen. Soitinten kontrollit ovat aina ruudun ylä- ja alareunoissa sijaitsevissa, nopeasti itsestään piilottautuvissa riveissä. Näytön keskiosan painelu tuottaa harvoin mitään tulosta. Käyttöliittymälogiikassa on jälleen opiskeltavaa, sillä paikoitellen toiminnot ovat melkoisen epäjohdonmukaisia. Esimerkiksi Windowsin käyttäjille tuttu X-painike ei suinkaan sulje kyseistä ohjelmaa vaan piilottaa käyttöpainikerivit.

Kaikenlainen listojen rullaus tai vaikkapa kappaleen kelaaminen näyttöä hieromalla on turhaa fantasiaa. Toiminnot hoidetaan kankeasti alareunan selauspainikkeista. Laitteessa ei myöskään ole asennontunnistinta iPod Touchin tapaan ja käyttöliittymäsuunnittelijalle on selvästi tuottanut päänvaivaa päättää, tulisiko Symphonya käyttää vaaka- vai pystyasennossa. Lopputuloksena käyttäjä pyörittää laitetta kämmenellään kuin helikopteria. Musiikkisoitin toimii pystyasennossa, videosoitin vaakatasossa. Kaikki toiminnot oltaisiin voitu sijoittaa aivan hyvin pelkkään vaakatasoon.

Sisäsiisti laite


Applen tuotteista poiketen Diel on jossakin määrin jopa käyttäjän itsensä huollettavissa. Symphonyn kansi on kiinni kahdella ruuvilla, jonka jälkeen päästään melko helposti vaihtamaan laitteen akku. Myös näytön perusteellinen puhdistus onnistuu vielä neljä emolevyn ruuvia irrottamalla. Laitteen akku ei ole supertehokas 15 tunnin musiikkitoistollaan, mutta innokas rakentelija saanee koteloon mahtumaan alkuperäistä fyysisestikin suuremman, tehokkaamman akun.

Yhteys PC:n ja Symphonyn välillä onnistuu Dielille tuttuun tapaan erittäin notkeasti. USB-kaapelin kiinnityksen jälkeen tietokone tunnistaa erikseen sekä laitteen sisäisen muistin että SD-korttipaikan. Tämän jälkeen tietojen siirtäminen onnistuu suoraan tietokoneen tiedostoselaimessa kopioiden tai esimerkiksi Windows Media Playerin synkronointitoimintoa käyttäen.

Mediaelämys halvalla


Puutteistaan huolimatta Diel Symphony ei ole huono tapa astua mobiilien mediakokemusten maailmaan. Yhdistettynä esimerkiksi V2.fi:ssä aiemmin testattuun Fuj:techin 20 euron arvoiseen digi-tv-tikkuun laitetta voi kätevästi käyttää vaikka tietokoneelle tallennettujen televisio-ohjelmien katseluun työmatkoilla. Kesälomamatkojen aikana laitteesta on myös hyväksi kilpailijaksi autoihin asennettaville LCD-näytön ja DVD-soittimen yhdistelmille. Symphony on sen verran halpa laite vaikka nipuittain hankittavaksi, että jokainen takapenkkiläinen voi halutessaan katsoa juuri sitä omaa suosikkipiirrettyään ilman ylimääräistä tappelua.

Kuten aiemminkin, laitteen käyttöliittymä vaatii totuttelua, eikä iPod Touchin sulavaan toimintaan ylletä oikeastaan millään tasolla. Perinteisten iPodien ja muiden mediasoitinten varpaille Symphony tallaa kuitenkin tuhatkiloisen turvakengän voimin, saaden kalliit kilpailijansa näyttämään suurine ohjainkiekkoineen suorastaan vanhanaikaisilta.

Tuote: Diel Symphony
Myyjä: E-Ville
Hintaluokka: 45 euroa

V2.fi | Matti Lintula
< Lenny Kravitzin rakk... Peltonen ja George L... >

Keskustelut (153 viestiä)

zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

12.06.2008 klo 00.43 1 tykkää tästä

Varsinaisesta tekstistä pois jääneenä kommenttina sanoisin, että laitteen mukana tulevat kuulokkeet kelpaavat korkeintaan maahan haudattaviksi, kunhan kuoppa on vähintään metrin syvä. Eli käytännössä kunnollisten kuulokkeiden ennalta omistaminen tai hankinta on pakollinen toimenpide Symphonyn ostajille.
tilliliha

Rekisteröitynyt 29.10.2007

12.06.2008 klo 12.39

Jaaha... hieman mietin tämän ostoa mutta nyt kun tämän luin niin taidanpa jättää ostamatta... mikäs oli muuten akunkesto videoita katsellessa?
Bigtoop

Rekisteröitynyt 04.01.2008

12.06.2008 klo 13.26

Olipa yllättävän pieni tuo 1gb muisti. 2gb ei tahdo enää riittää tehokkaaseen käyttöön.
Rolex

12.06.2008 klo 15.12

Ihme kun tärkeintä ominaisuutta, äänenlaatua, ei ole kommentoitu sanallakaan...
Kuolema

Rekisteröitynyt 25.02.2008

12.06.2008 klo 15.18

Tuskin nämä hifi-tasosia arvosteluja ovat. Äänenlaadun osalta ei ole taatusti tehty edes mittauksia.
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

12.06.2008 klo 16.43

Juu minkäänlaisia mittauksia ei ole äänenlaadusta tehty minkään testatun soittimen kohdalla. Keskivertokuluttajaa edustavalle testaajalle (minulle) laitteen ääni kuulostaa suhinattomalta ja kunnollisilla kuulokkeilla kuunneltuna jopa miellyttävältä, mutta kultakorvaisemmille kuuntelijoille äänenlaatu saattaa olla kaikkea muuta kuin kuunneltava.

Koska äänenlaatu on laitteissa lähes poikkeuksetta "ok"-tasoa, on syytä keskittyä ehkä enemmän laitteen käyttöön, sillä taviksille suurin ero laitteiden välillä tulee juurikin tästä käytettävyydestä, liitännöistä ja yhteensopivuudesta.
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

13.06.2008 klo 11.05

Eipä ole kallislaite.
Lihanukke

13.06.2008 klo 12.41

Kuullostaa varsin lupaavalta. Tosin, sitä akun kestoa videoita katsellessa, minäkin tiedustelisin...
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.06.2008 klo 22.24

Akkukesto videota katsellessa ja ulkoista kaiutinta käytettäessä noin 2,5 tuntia. Vaihtelee hieman senkin mukaan, luetaanko video sisäisestä muistista vai SD-kortilta. Kortilta luettaessa virtaa kuluu hieman enemmän.
Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

14.06.2008 klo 15.11

Onko havaintoa, voiko näille kehittää itse softaa?
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

14.06.2008 klo 15.18

Marq kirjoitti:
Onko havaintoa, voiko näille kehittää itse softaa?


Samaa pohdin minäkin. Kotikutoisia firmware-päivityksiä ainakin samaa RockChip-piiriä käyttäville laitteille löytyy netistä, mutta tähän kyseiseen malliin niitä ei saanut ladattua. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä Symphonyssa jotain harrastajasoftaa sisässä. Diel-demo vaikkapa ;)
BoxRock

15.06.2008 klo 02.57

Rockbox firmwarea tuohon ei taida saada, onkohan muita avoimia jotka olisivat harkitsemisen arvoisia ja saatavissa tuolle piirisarjalle?
PROORORORORPRo

16.06.2008 klo 11.20

Omani tulee kai huomenna, tai ainakin sitten onjo kulunut n. 7vuorokautta, jos oon oikeassa :)

Niin ja meneekö tähän micro ds, mini sd vai normaali sd muistikortti? Itse dielin sivulla lukee että mini sd, ja tässä arvostelussa että micro sd ja sd, mutta tuon yhen kuvan mukaan siihen menisi normaali SD kortti :\
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

16.06.2008 klo 13.12

PROORORORORPRo kirjoitti:
Niin ja meneekö tähän micro ds, mini sd vai normaali sd muistikortti? Itse dielin sivulla lukee että mini sd, ja tässä arvostelussa että micro sd ja sd, mutta tuon yhen kuvan mukaan siihen menisi normaali SD kortti :\


Laite tukee mini SD -kortteja. Tavallinen SD-kortti on inansa liian suuri sopiakseen laitteeseen, eikä itselläni valitettavasti ollut mini SD -korttia laitteeseen tökättäväksi, joten joudumme tässä luottamaan E-Villen sanaan yhteensopivuudesta :)
L337

23.06.2008 klo 12.09

Nojoo, omani tuli, ja muuten toimii, mutta kosketus näyttö ei toimi, ei mitenkäät päin, vaikka kuinka painelen kuvakkeita näytöltä, ei laite reagoi mihinkäät, mutta - m + näppäimet toimii, ja menee lukkoon kun laittaa sen juzkan keskelle, ja konekkin löytää ja lataa akkua, mutta muuten ei vaan toimi, en tiedä missä vika, mutta siltikään ei toimi, eli osaakos joku auttaa?
e-ville

24.06.2008 klo 07.05

L337 kirjoitti:
Nojoo, omani tuli, ja muuten toimii, mutta kosketus näyttö ei toimi, ei mitenkäät päin, vaikka kuinka painelen kuvakkeita näytöltä, ei laite reagoi mihinkäät, mutta - m + näppäimet toimii, ja menee lukkoon kun laittaa sen juzkan keskelle, ja konekkin löytää ja lataa akkua, mutta muuten ei vaan toimi, en tiedä missä vika, mutta siltikään ei toimi, eli osaakos joku auttaa?


Harmillinen juttu. Tämä oli ensimmäinen näyttöongelma muutaman kymmenen soittimen myynnin jälkeen.

Otamme kuitenkin laatupoikkeamat erittäin vakavasti, ja testaammekin tästä eteenpäin jokaisen Diel Symphony soittimen näytön toimimisen ennen postitusta.

Selvitämme asian myös tehtaan kanssa.

Takuu toimii L337:n kanssa, luonnollisesti. Laita vaan meiliä asiakaspalveluumme, niin hoidetaan homma kuntoon!

-Villen tiimi-
Nuapur

26.06.2008 klo 05.03

No joo.

Itselläni on kyseinen peli ollu nyt viikon ja ei voi kuin valittaa. Nimittäin tuota arvostelua :)

Soitinhan toimii ihan s**tanan hienosti! Ostin samantien 2GB:n muistikortin (Kingston, sovittimilla - samasta puljusta) mukaan, ja vaikka tuo kortti onkin oikeasti hieman hitaampi kuin sisäinen muisti, niin eipähän tuossa ole mitään ongelmia tullut vielä sen enempää musiikin kuin videoittenkaan kanssa.

Videot pyörii oikeasti 20fps, mikä ei toisaalta kyllä ole ongelma, vaan jopa tekstitetyt elokuvat on ihan yllättävänkin hyvin katsottavissa, (taitaa olla ihan oikeastikin 320x240 tuo ruutu - vinkkinä vanhan liiton "yksilöille": oliko ennen edes.. ja kehitys kehittyy, kevyesti).

Ja hei, käyttöliittymä toimii ainakin minulla, ja mielestäni hienosti. Eipä kyllä toisaalta olekaan kokemusta Omenasta. Asiasta lyhyesti: Nätti, kevyt ja näppärä = Mie tykkää :)

Okei, Neckstrap-ominaisuus puuttuu, eli jos joku haluaa tämän kaulaansa ripustaa, niin Dremel on tarpeen. Allekirjoittaneella tais just mennä takuu umpeen?

T: Nuapur
e-ville

27.06.2008 klo 09.45

Korjausta edelliseen viestiin.

Asiakkaan kanssa on näyttö "ongelmaa" selvitetty, ja vaikuttaa siltä, että soitin pitää ensin käynnistää ja näyttö kalibroida ennen kuin tiedostoja voi siirtää soittimeen.

Mikäli tiedostoja siirtää ensin soittimen muistiin, ei näyttö jostain syystä toimi.

Mikäli tähän ongelmaan on jo törmätty, siitä selviää alustamalla soittimen muisti, ja siten "palauttaa tehdasasetukset", ja voi aloittaa alusta.

Seuraamme edelleen tilannetta, ja jatkamme luonnollisesti sisäistä laadunvalvontaamme niin kauan kuin tarvetta on.

-Villen Tiimi-
D-Iivil

27.06.2008 klo 12.08

Postaanpa tännekin jotta josko täältä saisi nopeamman vastauksen, eli:

Nyt tuli takuuvaihdokkina postista Diel Symphony.

Mutta mites tän vehkeen saa päälle? Tai kuinka tähän olisi tarkoitus siirtää tavaraa? Meinaan kun USB-piuhan lyö kiinni, niin kone löytää laitteen ja hamuaa sille ajureita jotka löytyvät mukana tulleelta rompulta ja vieläpä asentuvatkin kiltisti. Tämän jälkeen homma sitten tyssääkin. Missään muualla paitsi laitehallinnassa ei ko. värkkiä näy, joten vähän on hankala lähteä mitään siirtelemään :/

Myöskään en saa tätä päälle. Päädyssä oleva liukukytkin ei tee yhtikäs mitään.

Näyttöön ei myöskään tule mitään kun USB-johdon kytkee koneeseen tai verkkovirta-adapterilla seinään.

Onko tämäkin nyt paskana jo suoriltaan?
Koikkelis

27.06.2008 klo 22.08

Tuleekohan tuosta 8 gigan mallia? Taikka onko tulossa jotain paranneltua versiota?
Haikkari

Rekisteröitynyt 31.10.2007

27.06.2008 klo 23.42

Tuohan vaikutti varsin kätevältä laitteelta, mutta varmaan odottelen että se 2 gigan versio tulisi markkinoille.
agent010

28.06.2008 klo 19.35

Öh se on jo myynnissä:http://kauppa.kotitieto.fi/product/view/?id=614
tynde

05.07.2008 klo 01.41

tänään tuli kyseinen soitin kotiin. LOISTAVA! ei mitää valitettavaa!

Paitti että mukana tuleva cd ei näköjää tue vistaa, mutta se ei haittaa :)

suosittelen muillekkin!
DFo

10.07.2008 klo 22.16

Jotenkin tuntuu, että v2 väellä on jotain e-villeä vastaan. Ostin laitteen ja olen ollut erittäin tyytyväinen ja jopa yllättynyt positiivisella tavalla hinta-laatu suhteesta. Yritin lähettää kommenttini 23.6, mutten saanut lähetettyä. Olen ottanut pari kertaa yhteyttä teksiseen ylläpitoon (juha aholaan), ei vastausta. On se vaan kummaa miten välipitämätön joku voi olla...
RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.07.2008 klo 14.55

En kyllä nyt kyllä millään keksi, että miten DFo on tästä artikkelista saanut väännettyä jotenkin kielteisen. Päinvastoin, lopputiivistelmähän antaa tuotteesta kohtalaisen positiivisen kuvan. Epäilen myös vahvasti kielteisyyttä E-Villeä kohtaan, sillä sen verran monia tuotteita heiltä on täällä arvosteltu. Onpa ollut jopa mainontaakin ja yhteistyössä järjestettyjä kilpailuja.

Erityisesti tuo kommenttisi pistää huvittamaan siksi, että ensimmäisten juttujen ja kilpailujen aikana syyteltiin liiallisesta suosimisesta ja mainostamisesta.

Tuohon loppukommenttiisi vielä sen verran, että en suuremmin ihmettele, jos vastausta ei ole kuulunut. Ylläpidossa ei nimittäin työskentele yhtään Juhaa. Tarkistahan siis ne yhteystiedot kertaalleen.
asasdasdasd

14.07.2008 klo 23.36

Ainut miinus jonka voin tälle antaa, on se, että kun selaa biisejä/tiedostoja, niin laite näyttää vain hikisesti vain viisi kerrallaan, joka on ärsyttävää, mutta onneksi tiedostojen selaaileminen on nopeampaa mitä kreolessa.
DFo

20.07.2008 klo 13.26

RavenXille: Artikkelissa alkupuolisko on pääosin mollaamista tai negatiivista kommenttia ja lopussa kehutaan. Ensivaikutelma on tärkeä, joten kielteisyys vie voiton, vrt. tapahtumaan, jossa mokaat ensin ja yrität paikata virhettäsi. Saattaa se olla hienosti hoidettu, mutta moka jää kuitenkin mieleen.

Artikkelin perusteella en ostaisi tuotetta, eikä soitin mielestäni ansaitse niin ala-arvoista arvostelua, siksi haluan tuoda sen positiiviset puolet esiin. En kuitenkaan saanut kommenttiani lähetettyä ja otin pariin otteeseen tekniseen ylläpitoon yhteyttä ja pyysin häntä lisäämään kommenttini. En saanut sieltä mitään vastausta. Jos e-mail on väärä, pitäähän sieltä tulla errorina takas. Eikö koko juttu haiskahta?

En voi tietää, mitä on tapahtunut ensimmäisten juttujen ja kilpailujen aikana, kun en ole ollut mukana edes koko hommassa. On huvittavaa, että pidät kaiken itsestään selvyytenä.

Katso kenen nimi lukee teknisen ylläpidon kohdalla YHTEYSTIEDOISSA.

Tässä on vielä vaiheet, miten pääset kyseiselle sivulle siltä varalta, ettet löydä:
vasemmassa yläkulmassa lukee: palaute | info | yhteystiedot
ja valitse sieltä yhteystiedot infon vierestä. Jos et löydä, tässä on suora linkki: http://v2.fi/yhteystiedot/

Kyseisellä sivulla "Ihmiset" otsikon alla lukee:
"Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@v2.fi.

Tekninen ylläpito:
Juho Ahola "

ja lähetin viestit os. juha.ahola@v2.fi.

Kannattanee päivittää tiedot, jos Juha on kerran häipynyt maisemista.
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

25.07.2008 klo 00.54

Pahoittelen, jos artikkelista jäi mollaava jälkimaku suuhun. Itse laite on hintaansa nähden vallan mainio, mutta ei kuitenkaan täydellinen. Esimerkiksi kunnollisen käyttöliittymän tekeminen ei nostaisi valmistuskustannuksia, mutta parantaisi laitteen imagoa huomattavasti.

Mitään ei ole artikkelin kirjoittajalla (eli minulla) tai V2.fi:llä E-Villeä vastaan. Hyvää yhteistyötä on tehty jo kohta vuoden päivät ja ihan hyvissä väleissä ollaan ko. kaupan suuntaan vaikka tuotteita välillä kritisoidaankin ;)
Diel

27.07.2008 klo 02.53

Miten pitkään kestää kun laite saapuu?
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

27.07.2008 klo 13.02

DFo kirjoitti:

Kyseisellä sivulla "Ihmiset" otsikon alla lukee:
"Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@v2.fi.

Tekninen ylläpito:
Juho Ahola "

ja lähetin viestit os. juha.ahola@v2.fi.

Kannattanee päivittää tiedot, jos Juha on kerran häipynyt maisemista.


Nyt jos viitsit lukea mitä kirjoitit, niin huomaat itsekin virheesi.

Meillä on käytössä ns. catch-all -osoite, johon menevät kaikki väärällä osoitteella @v2.fi-toimialueelle lähetetyt viestit. Siellä on tuhatmäärin spämmiä, jota postipalvelin poistaa ajoittain, joten on mahdollista, että sinne päätynyt viesti menee bittiavaruuteen. Tämän vuoksi mistään v2.fi-osoitteesta ei tule virheilmoitusta takaisin.
Teemu

30.07.2008 klo 19.24

Tietääkö kukaan että pystyykö tähän laiteeseen lataamaan lisää pelejä mistään?
Toni

04.08.2008 klo 14.50

Minulla on oman Diel symphonyn kanssa ongelma!
Voisiko kukaan auttaa?
http://www.youtube.com/watch?v=9jB6dOGee-E
kokoko

05.08.2008 klo 18.03

Miten esimerkiksi avi formaatin voi muutta AVI video formaatiksi?
Juutti24

05.08.2008 klo 22.44

Mikähän vaivaa kun en saa mukana tullutta convertteria toimimaan? Teen kaiken niinkuin pitääkin mutta kun painan convert painiketta, mitään ei tapahdu?
kunrei

06.08.2008 klo 01.14

Se on iha rööristä se convertteri.. käy hakemassa viDrop täältä: http://www.mympxplayer.org/free-open-source-converter-for
voin sanoa että hakkaa tuon soittimen mukana tulleen 100-0 :)
HUHUH

06.08.2008 klo 05.35

yksinkertaisesti inhottavaa... odotin ensin pari viikkoa innoissaan että ko. laite saapuu postista. yhdistin tietokoneeseen ja onnistuin jopa siirtämään pari videota, kunnes yks kaks laite lakkaa toimimasta täysin. olen painanut resettiä josko auttais mutta ei mitään. no kytkin myöhemmin uudestaan koneeseen ja laite meni päälle, näytti vähäistä akkua ilmoittavaa laatikkoa näytöllä. laitoinpa sitten laturin seinään.... EI TOIMI!!! tarkistin sähkömittarilla että kulkeeko johdoissa virta... kyllä kulkee mutta laitteessa on itsessään nyt joku vika.
oooo

06.08.2008 klo 12.32

Omassa diel:issä musiikki kuuluu kuulokkeista ja kaiuttimesta. mistä sen saa vaihettua että ääni kuuluu vain kuulokkeista vai onko vika laitteessa?
Juutti24

07.08.2008 klo 00.06

Mikähän nyt on kun useiden alustamisten ja kalibrointien jälkeen video tiedostoja ei pysty kelaamaan tai painamaan pausee?Ensimmäisen päivän pelitti hyvin mutta sen jälkeen vaikeudet alko
kunrei

07.08.2008 klo 23.21

oooo: siellä yläpalkissa on kaiuttimen kuva. paina siitä niin kaiutin mykistyy..
Perunakeisari

09.08.2008 klo 17.57

Aika kallis hinta 45€, kun vertaa samanlaiseen soittimeen, paitsi 8gt muistilla, sekä video- ja still kameralla varustettuun malliin (1,3mpx) . Parempi ainoastaan n. 10€ lisäsatsauksella toisesta kaupasta.

Mitään en ala tässä mainostamaan, googlella löytää.
opa

10.08.2008 klo 16.44

onko tässä vehkeessä netti? :O
pöp

11.08.2008 klo 17.40

Ei ole nettiä.
janne

14.08.2008 klo 18.56

tilasin 1vk ja 4pv sit eikä vielkään tullu ;ss
nooni

15.08.2008 klo 19.56

akun kesto suhteellisen liioiteltu, kuulokkeiden kautta pelkän musiikin kuuntelulla akku kestää max 9 tuntia.
jouni

19.08.2008 klo 16.13

tilasimme 2 symphonyn soitinta samaan talouteen kahden päivän välein, nyt saapui soitin jonka tilasimme 2 päivää myöhemmin. jotenkin outoa että aikasemmin tilattua soitinta ei näy eikä kuulu?
minä

24.08.2008 klo 12.09

Minkälaiset kuulokkeet laitteen mukana tulee? Tavalliset nappikuulokkeet vai ulkoilma kuulokkeet?
linzki

27.08.2008 klo 22.39

kunrei kirjoitti:
Se on iha rööristä se convertteri.. käy hakemassa viDrop täältä: http://www.mympxplayer.org/free-open-source-converter-for
voin sanoa että hakkaa tuon soittimen mukana tulleen 100-0 :)


Kiitos vinkistä. latasin tuon ohjelman. Mitähän säätöjä sieltä pitää muuttaa, kun olen nyt useamman kerran muuntanut leffan, ja Diel Symphony ei suostu avaamaan. Laitteen mukana tulleella ohjelmalla saa kyllä muunnettua videon ja se toimii soittimessa, mutta haluasin paremman laadun ja tekstit myös mukaan. Voisitko jelpata, kiitos jo etukäteen :)
mikki

27.08.2008 klo 23.16

tänään tuli Diel Symphony postista ja sitten kokeilin sitä aikani ja kun sammutin sen niin se rupesi pitämään outoa "nakutusta"...
Mistä johtuu?:O
linzki

28.08.2008 klo 01.16

Eipä tarttekaan enää neuvoa, löyty meinaan ton ohjelman kotisivulta. Nyt pelittää :)
apua

29.08.2008 klo 23.34

linzki kirjoitti:
Eipä tarttekaan enää neuvoa, löyty meinaan ton ohjelman kotisivulta. Nyt pelittää :)


Voitko pistää linkin? Kiitos.
APUAAA

30.08.2008 klo 00.46

Siis miten ihmeessä tämä laitetaan päälle ? Ei mene päälle/pois päältä vaikka kuinka yritän tuosta nappulasta tuolta yhläältä painaa.Saan sen siis ainoastaan päälle kytkemällä sen koneeseen.Onko tämä viallinen vai mitä?
Tomi

31.08.2008 klo 15.17

en saa videoita pyörimään. Latasin Avi videoita mutta kun yrittää pyörittää tulee vain file format error. mitä pitäisi tehdä?
ddddd

31.08.2008 klo 20.38

Miten tuota tetristä oikein pelataan?
Paske

04.09.2008 klo 19.30

Hyvin joo näyttää toimivan kommenttien perusteella. Muutamat ylistää ekan käyttö päivän jälkeen ja loput itkee viikon käyttämisen jälkeen kun mikään ei toimi. Älkää idiootit ostako halpoja kopioita jotka näyttää kuvissa hyvältä. Ostakaa vaikka iPod nano (150e) joka toimii monta vuotta eteen päin kun taas tuo Diel p***a on tuskin kenelläkään enää puolen vuoden päästä ehjänä.
Piki

08.09.2008 klo 19.15

sama vika kun Tomilla, eli en saa videoita pyörimään. Latasin Avi videoita mutta kun yrittää pyörittää tulee vain file format error. mitä pitäisi tehdä?
LAALAALA

08.09.2008 klo 23.27

Piki kirjoitti:
sama vika kun Tomilla, eli en saa videoita pyörimään. Latasin Avi videoita mutta kun yrittää pyörittää tulee vain file format error. mitä pitäisi tehdä?


Joo mulk ion sama vika siin mun laittees ....sain sen tänään !!!
(voisko joku auttaa?)
Sääääätäjä

17.09.2008 klo 19.09

Ostaakko vai eikö ostaa.. toiset kehuu ja toiset valittaa.. toimiiko tuo laite ylipäätään hyvin? ajattelin tilata mutta taitaakin olla aika paska...?
emp2u

22.09.2008 klo 19.02

Kestääköhän tuo näyttö pakkasta?
Joku

24.09.2008 klo 15.29

emp2u kirjoitti:
Kestääköhän tuo näyttö pakkasta?


Tilaa nyt ja kokeile talven yli! (Puolenvuoden takuu) ;)
Tiia

24.09.2008 klo 16.43

Siis en ymmärrä, tuli toi Diel tänää postissa mut mite siihe saa siirrettyä musiikkia? asensin sen ihme converter jutunki enkä sitäkään osaa käyttää, ihmeen monimutkaista.
Tiia

24.09.2008 klo 17.32

Eikun joo nyt sain musiikit laitteeseen mut nyt laite ei reagoi mitenkään mun paineluihin ku kuuntelen musiikkia -.- eka biisi alkaa soimaa ja sit ei tapahdu enää mitään vaikka mitä tekis.
Tiia

24.09.2008 klo 20.32

Joo en oo tässä ku jonku viis tuntia jo yrittäny saada sitä hyvin toimimaa ja välillä toimiikin kunnes taas jumittaa ja resettiä vaan painamaan, voin sanoa että ei näköjään kannata ostaa, jos en huomenna saa toimimaan niin paketti lähtee hyvin äkkiä takaisin päin. ( Ensinnäkin, ne kaikki näppäimet ei toimi, vaikuttaa hankalalta koska on englannin kielinen, tetristä ei nyt tajua kukaan, biisejä ei pysty selaamaan kun ne alanäppäimet ei toimi..JNE. ainiin ja mikä helvetti se touch center juttu on -.-) oli kyl "pieni" pettymys.
Tiia

24.09.2008 klo 20.43

// perun sanani, veljeni osas kalibroida sen niin nyt toimii ihanasti :)
Jee

27.09.2008 klo 12.41

Jee! tilaamani neljän gigan versio saapuu tässä muutaman päivän sisällä! Siinä pitäisi olla enemmän pelejä ja kahdet kaiuttimet! :)
ElluZ

27.09.2008 klo 15.52

Voisko kukaa kertoo et mitä pitää tehä ku on ladannu siihe jonku esim simpsoneiden jakson ja sit ku yrittää kattoo sen siitä nii tulee vaa joku tälläne teksti : file format error.
ElluZ

27.09.2008 klo 15.53

Voisko kukaa kertoo et mitä pitää tehä ku on ladannu siihe jonku esim simpsoneiden jakson ja sit ku yrittää kattoo sen siitä nii tulee vaa joku tälläne teksti : file format error.
Tatzke

28.09.2008 klo 21.03

kauankohan tuossa soittimessa kestää tulla ku tilasin sen 10 päivää sitten?
Jone

29.09.2008 klo 18.04

Kuolettava kapistus jos haluaisi katsella videoo, ei toimi convertteri ei (testattu vista ynnä xp...). Koitin kymmentä muutakin videonväänninohjelmaa ja se tuttu "file format error" on aina edessä.Jos joku tietää hyvän convert-ohjelman millä video näkyy niin kiitos sekä etu-että takakäteen!..
Jone

29.09.2008 klo 18.54

No niin, hain tuon viDrop:in uusimman version(tuolla jossain yllä ehdotettu), asensin pariin koneeseen ja väänsin Jopea xp:llä ja vistalla. Molemmilla pelaa, tosin vista:lla xp-sp2 yhteensopivuustilassa varmuuden vuoksi.Hyvin näkyy ja kuuluu, ilmaisohjelmalla. Vihdoinkin toimii, kone kun tuli klo.15 kiinasta tänään viikon odottelun jälkeen.
Jee

29.09.2008 klo 19.26

Mainonta oli harhaanjohtavaa! Ei ollut enemmän peläjä (e-villen sivuilla puhuttiin joukosta peleistä) ja kuvat oli Ondan soittimesta. Mutta vanhaan soittimeen verrattuna tämä on todella hyvä! (vanha oli creative zen)

Ja näytön kalibrointi meni perseelleen ja se ottaa kosketuksia ties mistä. Olen yrittänyt kalibroida sitä uudelleen mutta ei onnistu. Mitä pitäisi tehdä?
Stiggy

10.10.2008 klo 20.33

mikki kirjoitti:
tänään tuli Diel Symphony postista ja sitten kokeilin sitä aikani ja kun sammutin sen niin se rupesi pitämään outoa "nakutusta"...
Mistä johtuu?:O


Tänään tuli laite ja täysin sama ongelma. Mikä neuvoksi?
Quu

15.10.2008 klo 20.38

Tulipa tänään 4gigan versio, äänitiedostot toimii, videoita ei saa näkymään vaikka missä muodossa yrittää :| prkl _vasta_ 3h kääntäny videoita ja koittanu.
jouninen

16.10.2008 klo 18.56

Kannattaa katsella tuonne www.dealextreme.com suuntaa koska siellä on samoja soittimia myynnissä halvempaan hintaan. Ja tilasin yhden mallin missä on 2.8tuuman näyttö mikä on vähän erilainen valikoiden suhteen dielin streameriin verrattuna.
Mrui

21.10.2008 klo 23.19

Laite itsessään toiminut loistavasti.
Ainut negatiivisuus on ollut ja on edelleen tuo perhanan käyttöliittymä joka on ihan hirvee. Kaikki käyttäjäystävällisyys on ties missä ja muutenkin järkyttävän epälooginen viritys.
Mutta onpa silti ollut hintansa väärtinen soitin.
Siltikään ennenkuin käyttöliittymän tyhmyydet on korjattu en tälle antais kuin 2/5...
Juuseri

23.10.2008 klo 08.06

Mikko kirjoitti:
DFo kirjoitti:

Kyseisellä sivulla "Ihmiset" otsikon alla lukee:
"Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@v2.fi.

Tekninen ylläpito:
_Juho_ Ahola "

ja lähetin viestit os. _juha_.ahola@v2.fi.

Kannattanee päivittää tiedot, jos Juha on kerran häipynyt maisemista.


Nyt jos viitsit lukea mitä kirjoitit, niin huomaat itsekin virheesi.


RUAHAHAHAH!!!

Asiaa :D Hauskaa on se, että ko. laitteen hinta nousee huutonetissä ja muissakin huutokauppapaikoissa yli 60e:n vaikka villeltä saa 45 ekeen kotiin asti :P

Se kertoo kiinnostuksesta laitetta kohtaan, ja sen ettei kaikki vaivaudu ottamaan asioista selvää.
Hessu

23.10.2008 klo 08.13

jouninen kirjoitti:
Kannattaa katsella tuonne www.dealextreme.com suuntaa koska siellä on samoja soittimia myynnissä halvempaan hintaan. Ja tilasin yhden mallin missä on 2.8tuuman näyttö mikä on vähän erilainen valikoiden suhteen dielin streameriin verrattuna.


Kameralla nyt ei tee mitään. Muistiakin vain 1GB
Andso

29.10.2008 klo 21.10

no kyllä lähtee tältä pojalta tilaukseen 03.11.2008 (heti kun saan rahaa). Oli sen verran vakuuttava ja ei ole kavereilla yhtä hianoa. Ainoa ongelma on englanninkielinen valikko, vaikka kyllähän sen tajuaa, mutta olis se suomen kielinen mukavampi. Voiko tähän ladata jotain kielipakettia?
antsi

01.11.2008 klo 12.20

Pari päivää toiminut hyvin, mutta nyt kun kuuntelee musiikkia kuuluu taustalta sähinää.
Eagle

12.11.2008 klo 23.11

Pienellä hinnalla saattaa saada hyvän muttei parasta.
Vois joskus tilata 4gt version ^^ noin pieni hinta pistää kokeilemaan :) kun ei jaksa ostaa kytky kauppa iphonea ja hiton kallista myös... Ja diel maksaa naurettavat 45€ pikku summa se on
hemuli

15.11.2008 klo 13.13

Tietääkö joku miten saa videot pyörimää ku mulle tulee vaa kokoaja file format error vaikka avi tiedostolla koitan.
Laaaa

16.11.2008 klo 16.29

Kertokaa nyt joku onko tästä vempaimesta mihinkään? Onko helppo käyttöinen/ onko helppo laittaa videoita laitteeseen?
hemuli

17.11.2008 klo 09.09

Nyt sain videot pyörimää on se vaa helppoo ku osaa. =)=)=)=)
Ada

17.11.2008 klo 21.00

hemuli kirjoitti:
Nyt sain videot pyörimää on se vaa helppoo ku osaa. =)=)=)=)

Jos saa kysyä että mitenkä sen teit? :D
hemuli

18.11.2008 klo 09.26

Soitimen mukana tulee se levy ni siitä lataat sen AVIConverter tietokoneelle sitte vaa pistät videon sinne sitte se ohjelma lataa sen laitteesee sopivaa muotoo sit pitäs pystyä kattoo videoo.
kyllästyny

19.11.2008 klo 16.55

noii oma tuli äsken, paljo odotin. Muta kuinkas ollakkaan kosketus näyttö ei toimi.... ekat 5 min pelitti iha hyvi mut sit alko ongelmat ja 10min jälkee ei toimi ollenkaa... et sellasta
luikuri

25.11.2008 klo 14.48

kuinka sinne settingiin pääsee jos näyttö ei toimi
offline

26.11.2008 klo 17.01

oma tuli luvatussa viikossa ja toimii moitteettomasti, tyytyväinen olen (:
yksi pikkuvika, johon en ainakaan vielä ole keksinyt mitään ratkaisua: saako noita biisejä minkäänlaiseen järjestykseen? nyt ne on ihan sekasin, ei aakkosjärjestyksessä eikä missään .. :
zen

30.11.2008 klo 00.22

miksi tämä mp4 ei lataa akkua
erkkki

30.11.2008 klo 18.01

Hei. Voisiko joku kertoa miten se näytön kalibrointi tapahtuu?
Jaska

02.12.2008 klo 16.10

Miten noita videoita muutetaan oikeeseen muotoo???
Mikko

02.12.2008 klo 16.12

Miten ne videot saa ladattua siihen ohjelmaan?
Eagle

11.12.2008 klo 01.03

Kannattaa katsastaa kokemuksia laitteista täältä http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t503098
Jaakko

18.12.2008 klo 16.52

Jäi vähän epäselväks et tukeeko toi 4g muistikorttia?
tarkemmin sanottuna tuota http://www.jimmspc-store.fi/tuote/AMN2004GCL6BK?t=false
Aleksi

31.12.2008 klo 17.48

Aivan mahtava hintaansa nähden. Vie mitkä tahansa creativet mennentullen. Sennheiserin HD555 (sentään 100e ) ei äänessä mitään häiriöitä.
jere

31.12.2008 klo 19.46

mulla on toi 4 gigane laite nii titäiskö kukaa mistä siihen saa pelejä ??
jokuukkeli

01.01.2009 klo 18.32

ensiks kalibrointi käy näin:
meette sinne settings ja sitte painatte system ja sit calibrate ja näyttöön tulee rasti ja kirjoitus niin painatte sitä rastin kohtaa! niin helppoa se on ja sit tää avi muuttamis juttu ensiks asennatte symphonyn mukana tulleen cd:n koneelle ja sitte kun se on asennettu niin meettee siihen ohjelmaan painatte sieltä alahalta sitä vassemman puoleista nappia sitte tuloo seuraava kohta jossa aluksi valittette resoluution (340x220) ja sit ettitte koneelta videon ja sen jälkeen päätätte minne videon avi muoto tallentuu (eli pm4:loseen) sitte sieltä meette x:sästä pois ja sit sinne alku juttuun on tullu se video painatte sitä ja sitte alahalta sitä palkkia mihinä on kaks sanaa (en juuri nyt muista mitkä...) siitte katsokaa sitä pakkia missä on se videon kaikki tiedot ja kun sielä yhdes kohdas on 100% niin se on sun soittimes on se video! en tiä saitteko sanaakaa selvää mut täs nyt olis jotakin avun antamista..:)
mortti

01.01.2009 klo 18.54

tietäsikö joku miten noihi leffoihi sais tekstit vai saaks niit ollenkaa?

06.01.2009 klo 10.20

Itsekin ehkä ostanen kyseisen soittimen, tietääkö kukaan onko käyttöoppaassa suomenkieliset ohjeet myös
somebody

06.01.2009 klo 16.15

Toimiiko se mukana tuleva cd vistalla?? jos ei niin pitääkö hankkii se ViDrop?
Xolair

Rekisteröitynyt 23.06.2008

09.01.2009 klo 22.38

Tuli itsekin hankittua tämä laite tänään, ''käytettynä'' sen ostin. Saahan nähdä minkälaista viritelmää saa tehdä jos takuuseen on joskus tulevaisuudessa tarvetta.

Asiaan. Soittimen kosketusnäyttö on aika avuton viritys, ruudun yläreunasta koettaa hinkata jotain kuvaketta ja useimmiten mitään ei tapahdu. Sitten yhtäkkiä ruudulle pompsahtaa päävalikko noin sekunnin-parin viiveellä ja pienoinen ärtymys alkaa nousta käyttöliittymää kohtaan. Tai, onhan sellainenkin mahdollisuus olemassa että olen melkoinen nakkisormi tällaisten laitteiden kanssa.

No kuitenkin, muuten soitin on ihan ok. Suoraan sanottuna ei juurikaan parempi kuin oman Nokia 3500 Classic -kännykkäni sisäinen MP3-soitin. Esim. EQ-valinnat ovat osittain kännykässä jopa paremmat, mutta toisaalta samanlaista outoa hyppimistä ja katkeilua kesken biisien ei tästä Dielistä tunnu löytyvän. Äänenlaadusta on vaikea sanoa juuri mitään, en kyllä itse erottanut juuri minkäänlaista pudotusta laadussa kännykkääni verrattuna. Tietysti erilaiset EQ-valinnat vaikuttavat tähän. Muistia on Dielissä mukavasti (4GB), joten eipä taida tulla pulaa tilasta biisien kanssa. Ja päälle löytyy vielä Mini-SD -muistikorttipaikka johon voi lisätä toiset 4 GB (?).

Kokonaisuudessaan kelpo vehje. Laatukin on vähän niin ja näin, tällä hinnalla ei kannata kuitenkaan liiemmin valittaa. Kilpailevien firmojen MP4 -soittimet kun saattavat maksaa jopa lähemmäs kymmenen kertaa enemmän, joten Sinfonia on suorastaan taivaallisen halpa. Jos sietää kehnon käyttöliittymän, aavistuksen puutteelliset EQ-valinnat ja joskus ylimalkaisesti toimivan näytön, ei Symphonystä löydy valittamista. Tähän hintaan tällaisia ominaisuuksia ei muualta löydy.
jokuukkeli

22.01.2009 klo 14.16

hei kaikki diel symphonystä on tullu uus versio http://www.youtube.com/watch?v=XezF9hgAMZY&feature=channe (diel symphony 300 8kg) toi ei oo vielä tullu e-villeen!!!:)
illkka

25.01.2009 klo 22.04

Jostain syystä mä en saa mitään videopätkää toimimaan symphonyssa. Onko hyviä vinkkejä... Oon koittanut varmaan 40 eri asetusvaihtoehtoa ja ei vaan onnistu.
heikkoa

27.01.2009 klo 22.34

Joo tuota toi viikon toimitusaika ei ainakaan mulla oo päteny ollenkaan. 2 viikkoa jo menny siitä kun tilasin eikä vielä minkäännäköstä havaintoa että koska tulis.
Jay

31.01.2009 klo 14.50

Hei!
Ostin ton itelle joululahjaksi ja oli pettymys!
Ei toimi mitkään ovat .AVI tiedostot ja soittimen sisällä lonksui jokin.
Radio ei osannut skannata yhteyksiä = radio ei toiminu ja sitä "tetris" peliäkään en saanu millään päälle.
Itse en satsaisi tälläisiin "kiinalaisiin" vaan ostaisin laatuvehkeen.
Tuna

03.02.2009 klo 01.10

Nyt kun luki nämä viestit läpi niin sääliksi vain käy. Ensinnäkin ihmiset, YRITTÄKÄÄ ITE VÄHÄN PÄHKÄILLÄ NÄITÄ ASIOITA ennen kun itkette niistä tänne esim. Miten muutta video formaatteja ym. Toiseks, ulkomailta kun tilaa niin pitäisi tietää että vaikka se toimitusaika on NOIN, huom. NOIN viikko, niin siinä voi mennä vaikka kolmekin, riippuu kolmannesta osapuolesta ( Googleta jos et tiedä, elä heti kysy apua). Ja vielä kolmanneksi, halvalla ei saa hyvää(yleensä),halvalla saa kohtalaista joten pitäisi tajuta että jos kiinan vehe maksaa 45€ ja joku ipod touch 300€ niin tottakai kalliimpi on laadukkaampi mutta onko noin suuren rahamäärän arvoinen? Kylläpä tuli stoori taas.
Tuna

03.02.2009 klo 01.14

Niin ja jos se tuote on rikki, ei kannata siitä tänne itkeä vaan ihan itse Villelle sinne asiakaspalveluun, se nimittäin pelaa ja mahtavasti ja sieltä ne vastaukset paremmin tulee kuin täältä. Itelläni kun soitin hajosi,päivässä homma selvis ja uusi on tulossa ja Ville jopa ystävällisesti suostui maksamaan postitkin vaikka ei mikään pakko olisi. Että vaikka tuotteet vähän kuseekin niin hyvä asiakaspalvelu kyllä parantaa mieltä.
Boe

07.02.2009 klo 14.53

Itsekin tilasin kyseisen tuotteen ja se saapui perille niinkuin pitikin. Laite toimi muuten ihan hyvin, mutta laitteesta kuului etenkin videoita katsellessa sellaista "sähköistä" häiriöääntä. Testasin kolmella eri kuulokkeilla. Sain vaihdossa uuden vastaavan, ja nyt tässäkin on samantapaista häiriötä, paitsi että äänet eivät ole niin voimakkaita. Mietin vain, että onko tämä jokin "tyyppivika", vai onko kohdalleni osunut vain kaksi paskaa soitinta? Pystyisiköhän tuon itse korjaamaan?
henkka

08.02.2009 klo 10.54

Passaako tuohon diel symphony 4gb 4gigan muistikortti tai 8gigan? eikös sen 4gigan ainakin pitäisi passata sillä mini sd adopterilla?
ronkka

09.02.2009 klo 16.18

Jaahas, tänään tuli postista diel, mutta kalibrointi meni perseelleen ja nyt ei mikään toimi. Näyttö on jumissa eikä minnekkään siitä pääse. Oon koittanu restarta ja resettiä mut ei toimi. Pitäskö valittaa e-villeen vai jotain tehdä itse????
Aksa

10.02.2009 klo 16.09

Joo, sain soittimeni, avaan paketin, Näyttö halki. Ottaa hieman päähän, kun ensin odottaa tuskalla sitä, ja sitten se onkin rikki. Toivotaan että tuolta nyt vastataan.
juspe

15.02.2009 klo 10.39

henkka, jollakin oli ainakin 4gb toiminut.

Minkälaisia akkuja tohon vois laittaa ton vakion tilalle, että pystyis vähän pitempään katsomaan videoita?
mclaren

26.02.2009 klo 16.31

D-Iivil kirjoitti:
Postaanpa tännekin jotta josko täältä saisi nopeamman vastauksen, eli:

Nyt tuli takuuvaihdokkina postista Diel Symphony.

Mutta mites tän vehkeen saa päälle? Tai kuinka tähän olisi tarkoitus siirtää tavaraa? Meinaan kun USB-piuhan lyö kiinni, niin kone löytää laitteen ja hamuaa sille ajureita jotka löytyvät mukana tulleelta rompulta ja vieläpä asentuvatkin kiltisti. Tämän jälkeen homma sitten tyssääkin. Missään muualla paitsi laitehallinnassa ei ko. värkkiä näy, joten vähän on hankala lähteä mitään siirtelemään :/

Myöskään en saa tätä päälle. Päädyssä oleva liukukytkin ei tee yhtikäs mitään.

Näyttöön ei myöskään tule mitään kun USB-johdon kytkee koneeseen tai verkkovirta-adapterilla seinään.

Onko tämäkin nyt paskana jo suoriltaan?
Suosittelen lukemaan käyttöohjeet!
mclaren

26.02.2009 klo 16.34

Boe kirjoitti:
Itsekin tilasin kyseisen tuotteen ja se saapui perille niinkuin pitikin. Laite toimi muuten ihan hyvin, mutta laitteesta kuului etenkin videoita katsellessa sellaista "sähköistä" häiriöääntä. Testasin kolmella eri kuulokkeilla. Sain vaihdossa uuden vastaavan, ja nyt tässäkin on samantapaista häiriötä, paitsi että äänet eivät ole niin voimakkaita. Mietin vain, että onko tämä jokin "tyyppivika", vai onko kohdalleni osunut vain kaksi paskaa soitinta? Pystyisiköhän tuon itse korjaamaan?
pystyy sen itte korjaa heittää soittimen helvettiin!
KimiZy

26.02.2009 klo 23.57

Saako vempaimen muuten suomenkieliseksi?
1234

28.02.2009 klo 10.37

moi, tässä kun oon lukenu näiden ihmisten kommentteja, niin onko tuo nyt hyvä vai huono laite?? ensin ihmiset haukkuvat laitetta, ja sitten sanovat sitä hyviksi. VOISIKO JOKU KERTOA, KANNATTAAKO TUOLLAINEN OSTAA VAI EI? huomenna olis tarkotus tollanen 2gt tai 4gt ostaa, mutta kun täällä on niin erinlaisia kommentteja tuosta laitteesta, ja se kalibrointi hieman jännittää, kun joillakin se on mennyt pieleen. ja eikö se näyttö oikeasti toimi ? JA KERTOKAA JOOKOS, ETTÄ MINKÄ PITUINEN SE TAKUU ON ! kiitos jo etukäteen, jos joku nut kerkee vastata. JA VOISIKO JOKU VASTATA MINUN SÄHKÖPOSTIINI, koska kone täynnä viiruksia, ja sivuhistoria tyhjenee itsekseen. :) sähköp: onskuu@hotmail.com
1234

28.02.2009 klo 10.51

VASTATKAA SITTENKIN TÄNNE ! KIIIITOS (=
Perty

28.02.2009 klo 22.43

Joo tilailin tossa viikko takaperin 8gb version, jahka se joku päivä vielä tulis postilootasta. Onko kellään kokemuksia tosta 8gb mallista, taitaa softa olla vähän erillainen kun 4gb mallissa.
Cassu

01.03.2009 klo 12.42

Hei Pera, mitenniin erilainen softa!? :D
mclaren

01.03.2009 klo 21.28

1234 kirjoitti:
VASTATKAA SITTENKIN TÄNNE ! KIIIITOS (=
sry mut kerkisin vastaa jo sun sähköpostiin... =O
jubbe

03.03.2009 klo 17.35

Hyvin tuo Symphony (4gb) on itellä toiminut ja aivan mahtava laite on, nyt kun opin vieoita muuntamaan kunnolla. ainoo mistä vähän miinusta niin näytön suojakalvo ois saanu olla vähän paremmin kiinni (pari ilmakuplaa).

PS. Jos ootte nyt tilaamassa e-villestä soitinta niin olisin kiitollinen jos laittasitte mun sähköpostin suosittelijaksi jubbe3@hotmail.com . Tästä saat 6€ arvosen kaulanauhan ja molemmat osallistuu digikameran arvontaan. Autan myös mielellään laitteen käytössä ja videoiden muokkaamisessa!
diel

07.03.2009 klo 11.33

saako tohon dieliin ladattua mistään pelejä?
AABo

14.03.2009 klo 21.55

Näppärä, Kevyt, ja Kestävä Eikä todellakaan mikään kallis. itselläni on 4GB Kingston Ja nopeasti toimii!! Minulla on 10 leffaa omalla soittimella ja kaikki pyörii kuin unelma! SUOSITTELEN!!
K3nn3T

16.03.2009 klo 11.49

Terve.

Minä ostin kyseisen tuotteen 4g muistilla ja oon tykänny. kosketus näytön saa kalibroitua oman sormen mukaan ja äänikin on hyvä. akun kesto oli vähän huono kun kestää vaan sen 8h soiton putkeen (kuulokkeilla) ja vaan 2h ilman. eikun uutta akkua hankkimaan :D suosittelen!!
jokuukkeli

21.03.2009 klo 19.36

kun joku kysyi että kuinka tetristä pelataan, niin itselläkin oli sama ongelama ja sitä sitte tutkin hetken ja tajusin että peli on pausella ja sen saa pois pauselta samalla lailla kuin näyttö pannaan lukkoon! (eli käynnistysnappia oikealle päin!)
DDiel

21.03.2009 klo 23.09

jjeps.. reilu viikko sitten lähti asiakaspalvelun mukaan toi 2Gb versio tulee HK:sta.. toivottavasti toimii ku jonain päivänä tulee postiiin :)
Milla

22.03.2009 klo 15.49

Laite on toiminut ihan ok..hieman ehkä hidas reagoimaan tuo kosketusnäyttö..mutta muuten ihan hyvä.

Ainut ongelma on vaan ettei tietokoneeni tunnista laitetta. Tunnisti laitteen eka kerran, mutta ei sitten sen jälkeen. Sitä pikku minidiskiä se ei ole koskaan tunnistanut, vaan väittää sen olevan täysin tyhjä. OS Win vista home..ja USB-johto toimii aivan loitavasti. Löytyykö koneeseen netistä driveriä?

Vai onko muita ideoita miten tietokoneen saisi laitteen tunnistamaan. Olen jo itse muutaman päivän laitteen kanssa hikoillut..lukenut manuaalia ja selaillut nettisivustoja..
DDiel

22.03.2009 klo 21.19

paaaaaaaskaaaaaaa
Dielll

23.03.2009 klo 18.50

Milla; kokeileppas erillä mini-usb piuhalla, sillä mukana tuleva on roskakori-tavaraa(toimii silloin kun ite haluaa), sekä vika voi olla vistassa, kokeileppas toisella koneella(ja eri piuhalla), että toimiikos
jöpö

23.03.2009 klo 20.14

uskoisin että netistä lukemieni kommenttien persteel toi symphony on asia laite halpaa soitinta etsivälle =) tilasin itsekin.
symphony

24.03.2009 klo 18.01

Eagle kirjoitti:
Pienellä hinnalla saattaa saada hyvän muttei parasta.
Vois joskus tilata 4gt version ^^ noin pieni hinta pistää kokeilemaan :) kun ei jaksa ostaa kytky kauppa iphonea ja hiton kallista myös... Ja diel maksaa naurettavat 45€ pikku summa se on


No joo ei todellakaan ole kyllä paha hinta. Itse tilasin 8 gigan version samaan 45€ hintaan tuolta http://www.tarjoushinta.com/diel-symphony-300-8gt-mp5-soi
MP4

05.04.2009 klo 19.47

MIKS TOI VIRTALATURI TOIMI ONKO MUIL SAMA
jokuukkeli

06.04.2009 klo 14.52

mistä tähän vois saada teemoja? voiko esim.http://mympxplayer.org/themes-dc25.html täältä saada teeman joka toimis symphonyssa?=D
Wellu

12.04.2009 klo 20.34

Kolme päivää ollut laite käytössä, toimii edelleen. Ainoa harmi on ollut se, että yhdistettyäni laitteen tietokoneeseen, virustorjuntaohjelma löysi siitä heti 4 virusta/haittaohjelmaa. Monen tunnin homma oli poistaa ko. virukset. Lisäksi mukana tulevat kuulokkeet ovat todella huonot.
Bya

14.04.2009 klo 17.53

Wellu, nuo virukset saa poistettua PRT (Perlovga Removal Tool, http://www.softpedia.com/get/Security/Security-Related/PR) nimisellä ohjelmalla, joka poistaa ne siis ihan vain nappia painamalla.

Itsellä on tuosta uudempi versio, Diel Symphony 300 mp5, 8gt ja hyvin toimii. Akku kyllä vähän harmittaa kun tuppaa loppumaan keskenkaiken, mutta muuten hyvä soitin. Vikoja ei ole ollut. Alle viikko meni toimituksessa.
Nubsteri

21.04.2009 klo 20.19

Itelleni juuri tuli toi värkki (Diel Symphony 300 8gt) , ja nytten en saa latausvaloa sammumaan, Mitenhän se mahtaa onnistua? Auttakaa tietämätöntä. :)
Crais

23.04.2009 klo 18.09

Terve!

Tänää tuli postissa soitin eikä toimi!
Osaisko kukaan auttaa tossa File Format Error jutussa... Asensin levyltä sen ohjelman, Converttasin videon .Avi:si.. mutta silti tulee File Format Error, ja musiikissa sama juttu, tulee ihan minkä tahansa kappaleen kanssa File Format Error.. Vastatkaa Sähköpostiin mielummin!
Jorkkeli

25.04.2009 klo 21.10

Sen latausvalon saa helposti pois. Kun kiinnittää sen laturin niin tulee se "latausanimaatiopaska" niin silloin vaan painaa sitä näyttöä kerran niin pääsee menuun ja sitten se pimeneekin itsestään tietyn ajan jälkeen. Ja vielä että jos on jotain ongelmia soittimen kanssa niin eiköhän e-villen asiakaspalvelu osaa auttaa vähän enemmän.
miro

29.04.2009 klo 15.20

miten saa ladattua/ kuunneltua musiikkia kun yritän kuunnella ni se sanoo vaa "Warning file format error. t oisko jollain tietoo
miro

29.04.2009 klo 16.52

pitääks siin musan lataukses käyttää sitä converter juttuu?
Jaffakeksi93

Rekisteröitynyt 14.04.2007

05.05.2009 klo 17.13

Kestääkös akku oikeesti 15h niinku e-villen sivuilla luvataan?
nappi

15.05.2009 klo 15.42

Olen ostamassa 8gb version e-villestä ja ajattelin tässä kun luin näitä kommentteja, että ilmeisesti tässä 1gb ja 8gb mallin välissä ois softa muuttunu tai jotai? Kommentit vaihtelee niin huimasti. Alussa laitetta haukutaan aivan romuksi ja sitten se on taas hyvä? :O Sanokaan ny joku jolla ON (ON!!) DIEL SYMPHONY 8gb, että onko se oikesti hyvä pelkkään musiikin kuunteluun ja joidenkin videoiden katseluun? Hieman on kokeilun halua näihin kiinalaisiin tuotteisiin, kun suomesta saa jonki normi mp3 samalla hinnalla.

PS. mikä muistikortti käy ja minkä kokoinen?

PSS. onko jollain hajua miten akku vaihdetaan?

Ups.. Tarinaa tulee taidan siirtyä kofeiinittomaan..
santtu

03.06.2009 klo 22.58

tilasin ton 8 gigasen ja aluks kosketusnäyttö kusi sit kalibroin eikä autanu ja yhtäkkiä ei toiminu enää ollenkaa .. katoin jostai netistä että siihen ei saa siirtää musiikkia ennen kalibrointia muuten ei toimi . eli siis alustin koko siirrettävän levyaseman ja avasin soittimen kalibroin ja nyt toimii normaalisti . kosketusnäyttö ei ole paras ei ota aina mutta jos on jotain vikaa ni kato netistä ohjeita tai lähetä bäkkii .. kyllä kannattaa ostaa kun ei nyt hirveäst maksakkaan ja iha jees on jos ei nyt touchiin vertaa
jokuukkeli

08.06.2009 klo 11.57

EIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEI! Voihan nakki! Mitä teen kun mulla on irronnut akun se musta johto mun diel symphony 4gb:stä minne se liitetään? Että kannattaako juottaa johto itte kiinni vai lähetänkö villeen?
Aho41

12.06.2009 klo 09.04

Voi jeesus... noin 50% noista ihmisistä valittaa että niillä on ongelmia tai sitten diel on muka páska. Itselläni on Diel Symphony 4Gt Joka toimii täydellisesti, ei mitään moittimista. kaverillani on taas tuo 8Gt versio, siinä on ehkä joitan parempia ominaisuuksia mutta se on silti huonompi, esim kosketusnäyttö ongelmat ovat yleisimpiä 8Gt versioissa.
Ja vielä tuosta file format errorista: Ei kaikki AVI videot siinä toimi, convertoikaa ne videot ViDropilla.
Aho41

12.06.2009 klo 09.09

nappi kirjoitti:
Olen ostamassa 8gb version e-villestä ja ajattelin tässä kun luin näitä kommentteja, että ilmeisesti tässä 1gb ja 8gb mallin välissä ois softa muuttunu tai jotai? Kommentit vaihtelee niin huimasti. Alussa laitetta haukutaan aivan romuksi ja sitten se on taas hyvä? :O Sanokaan ny joku jolla ON (ON!!) DIEL SYMPHONY 8gb, että onko se oikesti hyvä pelkkään musiikin kuunteluun ja joidenkin videoiden katseluun? Hieman on kokeilun halua näihin kiinalaisiin tuotteisiin, kun suomesta saa jonki normi mp3 samalla hinnalla.

PS. mikä muistikortti käy ja minkä kokoinen?

PSS. onko jollain hajua miten akku vaihdetaan?

Ups.. Tarinaa tulee taidan siirtyä kofeiinittomaan..


8Gt versiota ei kannata ostaa, se ei toimi niin hyvin kuin 4Gt versio, tilaa mielummin 4Gt versio. Toki saat kokeilla onneasi ja tilata 8Gt version ja toivoa että se toimii hyvin.
Torsti

04.07.2009 klo 17.47

Soittimesta löytyy arvosteluntynkää myös täältä: http://tuokio.org/?p=176
rikuoujee

28.07.2009 klo 17.43

apua! omistan uuden diel symphony 300 8Gt soittimen ja nyt viikon toiminut oikein hyvin mutta nnyt soitin jätättää mp4. videotiedostojen videon about 1 sek. jälkeen. mitä tehdä, miten saan asian korjattua??

Kiitoksia
äläosta

07.09.2009 klo 18.21

Surkea laginen paska ...
chabbu

20.11.2009 klo 14.39

tietääkö kukaan mistä vois ostaa tollaselle uuden akun mieluiten helsingisttä vastaa mun e-mailiin se on chabbu1@hotmail.com
Kuutamolla

21.01.2010 klo 20.24

Voisko joku kertoa kaikessa yksinkertaisuudessaan kuinka
videoita ladataan kyseiseen soittimeen ?
Jakecky

22.01.2010 klo 18.32

Kuutamolla kirjoitti:
Voisko joku kertoa kaikessa yksinkertaisuudessaan kuinka
videoita ladataan kyseiseen soittimeen ?


Aivan samalla tavalla kuin musiikkiakin? Eipä siinä eroa ole.
Miten kauan tuo vempain latasi teillä ensimmäistä kertaa? Itsellä on ollut jo 12h verkkolaturissa ja vieläkin lataa.
zäpädää

13.02.2010 klo 15.55

itse näitä videoita jouduin ensinmmuokkaamaan mukana tullelela converter ohjelmalla, kun eivät olleet oikeaa laatua mutta ku sain aivonitoimimaa niin huomasin ettäsiinä olikin ohjelma mukana jolla ne sai käännetyä oikeaan muotoon. semmoinen pieni levy jossa oli pandan kuva :))
th4kb

08.12.2011 klo 17.50

mielestäni näppärä vekotin. näyttön saa hyvin suojakalvon kun vain leikkaa oikeaan muotoon.
meillä kestänyt vuoden ja vielä pelittää.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova