Tuorein sisältö

V2.fi avasi laatikosta: OnePlus Watch 2 Nordic Blue -älykello

Manu Pärssinen

23.04.2024 klo 18.00 | Luettu: 1174 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Sinisempää tyyliä

Reilu kuukausi sitten arvostelimme OnePlus Watch 2:n (V2.fi-arvio), joka on iso loikka edeltäjästään. Tänään OnePlus esitteli siitä uuden “lifestyle-version”, jonka väritystä kutsutaan nimellä Nordic Blue.

Kyseinen kello tulee myyntiin vain Euroopassa ja sen laivastonsininen ranneke on ulkopuolelta vegaaninahkaa, sisäpuolelta fluorikumia. Kaiken kaikkiaan ranneke se tuo mieleen luksuskellot ja tuntuu mukavalta kädessä. Rannekkeen lisäksi uutta sinisyyttä kelloon tuo erityinen kellotaulu, joka on saanut inspiraatiotaan Mariner-kelloista.

Analogiviisareilla varustettu kellotaulu näyttää sykkeen ja kalorikulutuksen lisäksi päivämäärän, viikonpäivän ja kuun vaiheet isohkon OnePlus-logon alla. Keski-ikäisten silmieni oli hieman hankala lukemia siitä tihrustaa, mutta onneksi valikoimassa on isommillakin fonteilla varustettuja kellonäkymiä.

Hinnaltaan uusi malli on (ainakin tällä hetkellä) 50 euroa alkuperäistä fluorikumirannekkeella varustettua kakkosmallia kalliimpi. OnePlus julkisti tänään myös OnePlus Pad Go -tabletin Euroopan markkinoille. Sen hinta on 329 euroa.

Availimme laitteen laatikostaan:OnePlus Watch 2 Nordic Blue
Hintaluokka: 379 euroa
Lisätietoa: OnePlus

V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi testasi: Motor... V2.fi testasi: Arlo ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

25.04.2024 klo 10.26

Harmillisesti kamera on jäänyt pystyasentoon tätä videota kuvatessa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova