Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

QuakeCon järjestetään sittenkin elokuussa mutta nettitapahtumana

Peliuutinen 26.06.2020 klo 23.00

Bethesda ja iD Software ovat ilmoittaneet sittenkin järjestävänsä aiemmin perutun QuakeCon-tapahtuman mutta koronaviruspandemiasta johtuen ensimmäistä kertaa kokonaan netin välityksellä. QuakeCon at home -nimellä kulkeva tapahtuma järjestetään... Lue lisää

0 kommenttia


Persona 4 Golden

Peliarvostelu 26.06.2020 klo 20.56

Japanilaisen Atlusin Persona-pelisarja on jo useiden vuosien ajan kuulunut myös minun suosikkipelieni listalle. Mytologiaa, arkipäiväistä elämää ja puhdasta japanilaishulluutta yhdistelevät pelit tarjoavat kokemuksia, jollaisia ei irtoa oikeastaan mi... Lue lisää

1 kommentti


The Last of Us Part II rikkoi ennätyksiä ja myi viikonlopun aikana yli 4 miljoonaa

Peliuutinen 26.06.2020 klo 20.00

Sony paljasti tänään PlayStation-blogissa julkaistussa kirjoituksessa, että pelinkehittäjä Naughty Dogin tekemän odotettu ja kehuttu The Last of Us Part II (V2.fi arvio - 4,5/5) on nopeimmin myynyt PlayStation 4:n yksinoikeuspeli. Peli myi jo ... Lue lisää

2 kommenttia


LUNA The Shadow Dust

Peliarvostelu 24.06.2020 klo 15.44

Tiedättekö, kun joskus on se tilanne, että pelin tarinassa ei jostain syystä pääse eteenpäin ja tekisi mieli heittää tietokone ulos ikkunasta? LUNA The Shadow Dust aiheutti minulle muutamia kertoja moisia tuntemuksia, mutta onneksi päädyin pitämään i... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi -erikoishaastattelu: Super Mario -LEGOjen pääsuunnittelija on Nintendo-fani

Peliartikkeli 24.06.2020 klo 11.20

LEGO ja Nintendo julkistivat keväällä yhdistävänsä voimansa ja kesäkuun puolella kuultiin, mitä kaikkea syyskuun 1. päivä kauppojen hyllyiltä tulee löytymään. Super Mario LEGOt eivät ole vain palikoita eivätkä vain peli, vaan niiden yhdistelmä: pelaa... Lue lisää

0 kommenttia


West of Dead

Peliarvostelu 22.06.2020 klo 16.13

West of Dead tekee uskomattoman positiivisen ensivaikutelman. Pelin graafinen tyyli on lainattu suoraan Mike Mignolan Hellboy-sarjakuvista, jotka ovat ainakin minun kirjoissani parhaimman näköisiä sarjakuvia ikinä. Kun pelin päähenkilön rooliin on vi... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Hauskaa juhannuSTa!

Peliartikkeli 21.06.2020 klo 20.30

Kuten viime viikolla lupailin, juhannusviikonlopulle oli tarkoitus tehdä vähän pitempi video vain yhdestä pelistä. Mutta eivät ne asiat aina mene niin kuin pitäisi, etenkin kun amigisti harppaa epämukavuusalueelleen. Pelit: Joan of Arc, N... Lue lisää

0 kommenttia


Maneater

Peliarvostelu 19.06.2020 klo 12.24

Voi kun olisitte nähneet ilmeeni, kun selvisi, millainen peli arvostelupöydälleni kilahtaisi seuraavaksi. Naureskellen sitä tuli mietittyä, että mitähän tästäkin hommasta tulee: roolipeli, jossa on vähän GTA-mausteita, mutta ohjastettavana on ihmisen... Lue lisää

2 kommenttia


Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics

Peliarvostelu 15.06.2020 klo 18.11

Lautapelit nykypäivänä ovat hieman erikoinen pelien alagenre. Tietyllä tapaa ne ovat suosituimpia kuin pitkään aikaan ja niitä on tarjolla entistä monipuolisemmin. Toisaalta taas perinteisemmät lautapelit eivät ehkä kiinnosta teinejä samaan tapaan ku... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Satunnainen AtariSTi

Peliartikkeli 14.06.2020 klo 20.30

Pelataanpan 16-bittisten kotimikrojen käsittelyssä Amiga on ollut yliedustettuna - ja pysyy -, mutta välillä on aika kurkistaa aidan toisellekin puolelle. Vilkaistaan kolmea Atari-julkaisua, joista ensimmäinen ja viimeinen korjaavat ison aukon si... Lue lisää

2 kommenttia


The Last of Us Part II

Peliarvostelu 12.06.2020 klo 10.01

Kun kesäkuussa 2013 nakkasin konsolin sisuksiin uunituoreen The Last of Us -pelin ja tarvoin muutaman tunnin tartuntataudin runtelemassa maailmassa, olin myyty. Seikkailin Joelin ja Ellien kanssa tarinan kolmesti läpi ja pelin saapuessa remasteroitun... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi testasi: PC Engine CoreGrafx Mini

Peliartikkeli 11.06.2020 klo 09.50

Koronakevät laittoi Konamin julkaiseman pikku-PCE:n jäihin, mutta nyt laitteita alkaa tipahdella ennakkotilanneille. Amazon toimitti CoreGrafx-version, joten horistaanpa siitä ja toivotaan, että robotti malttaa pitää kameran paikoillaan. L... Lue lisää

1 kommentti


Elder Scrolls Online: Greymoor

Peliarvostelu 08.06.2020 klo 18.20

Elder Scrolls Online on tyylinsä valinnut. Bethesdan kehittämä massiivimoninpeli on ihan fiksusti päättänyt jättää World of Warcraftin ja Final Fantasy XIV:n taistelemaan niin sanottujen huvipuisto-MMO:iden tittelistä, pyrkien itse tarjoamaan erilais... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Kun Test Drive meni pilalle + räiskintäbonus

Peliartikkeli 07.06.2020 klo 20.30

Olen yli 20 vuotta vältellyt Test Drive 4:n pelaamista, koska mielestäni sarja meni pilalle siinä vaiheessa, kun se siirtyi autofiilistelystä oikeilla teillä perinteisempään ratakisailuun - ja viimeistään, kun ohjakset otti Pitbull Syndicate. Nyt... Lue lisää

4 kommenttia


Overpass

Peliarvostelu 05.06.2020 klo 14.42

Olen tainnut mainita jo useamman kerran, että olen jo aika kyllästynyt perinteisiin kilpa-ajopeleihin, joissa vain kierretään rataa kerran toisensa jälkeen. Uusimmat Gran Turismot ja Forza Motorsportit näyttävät upeilta, mutta koska aikani ei riitä l... Lue lisää

3 kommenttia


Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection

Peliarvostelu 03.06.2020 klo 11.30

Vuodesta -95 lähtien tyydyttävin liike kaksintaistelupeleissä on ollut nimenomaan Esa Pakarisen näköisen naisen pomppu päällesi. Et voi torjua sitä. Se hakeutuu maaliin, jos et odota puolta sekuntia ennen väistöä. Liike ei ole paras, vaan kyse on m... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi vieraili: Nordic Game 2020

Peliartikkeli 02.06.2020 klo 15.00

27.-29. toukokuuta järjestettiin Nordic Game 2020 Online -pelikonferenssi. Tällä kertaa alunperin fyysiseksi tilaisuudeksi suunniteltu tapahtuma järjestettiin virtuaalisessa muodossa koronapandemian vuoksi. V2.fi:n toimitus pääsi osallistumaan tapa... Lue lisää

0 kommenttia


Monster Train

Peliarvostelu 01.06.2020 klo 14.29

Muutaman vuoden takainen Slay the Spire räjäytti pakanrakennuspelien maailman mullinmallin. Pienen tiimin kehittämä peli onnistui koukuttamaan lukemattoman määrän pelaajia, myymään erinomaisen hyvin -- ja tietenkin myös inspiroimaan lukemattomia kopi... Lue lisää

3 kommenttia


Pelataanpa: N64-showpainispesiaali

Peliartikkeli 31.05.2020 klo 20.30

Parikymmentä vuotta sitten kärsin unettomuudesta ja katselin öisin SubTV:ltä painiohjelmia. Siitä jäin muutamaksi vuodeksi seuraamaan tämän teatterin kuvioita, joista ei käänteitä puuttunut. Kun Facebookissa tarjottiin kolme N64-painia kympillä, ... Lue lisää

0 kommenttia


Minecraft Dungeons

Peliarvostelu 29.05.2020 klo 15.36

On vaikea kuvitella, että Minecraft alkoi vain yhden miehen pienenä indieprojektina. Vapaa-ajalla kehitelty peli on kasvanut kymmenvuotisen kehityksensä aikana elokuvia, sukkia, legoja, kirjoja ja coneja sisältäväksi multimediahirviöksi, jonka miljar... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: EPOS | Sennheiser GSP 600 -pelikuulokkeet

Peliartikkeli 26.05.2020 klo 20.15

Sennheiserin pelikuulokevalikoimasta on V2.fi:ssä aiemmin testattu GSP 370 (artikkeli) sekä GSP 670 (artikkeli), jonka arviossa kerroinkin suhteestani Sennheisereihin. Äkkioletuksena suurin ero 600:ssa on se, että ne eivät ole langattomat, vaan kytke... Lue lisää

0 kommenttia


Moving Out

Peliarvostelu 25.05.2020 klo 17.30

Jokainen, joka on koskaan tehnyt muuttoa, tietää miltä asunnon tavaroiden raahaaminen toisaalle tuntuu. Kaverit keplottelevat itsensä pois muuttoavusta, kun kannettavaksi esineeksi paljastuukin piano. Tai kun ystävät vihdoin saapuvat avuksi, lopputul... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Sega- ja Nintendo-kuriositeetteja

Peliartikkeli 24.05.2020 klo 20.30

En oppinut viime viikosta mitään, vaan valitsin tällekin sunnuntaille pelejä, joiden kanssa homma meni taisteluksi. Virtua Racing oli sikäli erikoinen Mega Drive -julkaisu, että se sisälsi lisäprosessorin vauhdittamaan grafiikkaa. Super Pang taas... Lue lisää

3 kommenttia


TT Isle of Man Ride on the Edge 2

Peliarvostelu 22.05.2020 klo 20.36

TT Isle of Man … nimihirviön (lue otsikosta) perustavana ideapilarina on rakkaus moottoripyöräilyyn sekä pelimaailmassa vähemmän esiintyneet Mansaaren TT-ajot. Historiatietoja kaivaessa selviää nopeasti, kuinka vaarallinen tämä vuosittain järjestettä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi-kilpailu: Voita ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuuntelemaan pelintekijöitä

Peliartikkeli 20.05.2020 klo 18.34

Voittajat on arvottu, Nordic Game -organisaatio ottaa seuraaviin onnekkaisiin yhteyttä ennen tapahtuman alkua: Niko Havukainen, Kai K Korpi, Johanna Patteri, Taavi Salakka, Netta Schermesser. Nordic Game 2020, eli "NG20 ONLINE" lähestyy ja vi... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: World of Warcraft: Shadowlands

Peliartikkeli 18.05.2020 klo 21.46

Nostetaan heti alkuun kissa pöydälle. World of Warcraftin tuorein lisälevy, Battle for Azeroth, on ollut totaalinen floppi. Pelaajat ovat hylänneet pelin valtavissa laumoissa ja tilaajamäärät ovat pudonneet niin alhaisiksi, että Blizzard ei enää edes... Lue lisää

4 kommenttia


Pelataanpa: Harvinaisempaa Amigaa

Peliartikkeli 17.05.2020 klo 20.30

Ajoittain annan ehkä liikaakin periksi pakkomielteilleni, mutta kun sain päähäni että haluan esitellä teille nämä Amiga-pelit, mieltäni eivät muuttaneet edes uskomattomat vaikeudet Workbench 1.3:n asennuksen kanssa. Lopulta kuitenkin pääsin maist... Lue lisää

4 kommenttia


Deep Rock Galactic

Peliarvostelu 15.05.2020 klo 18.58

Spottivalot halkovat pimeyttä ja puristan pumppuhaulikkoani kovempaa. Vihollisparvi hönkii jo takamukseen, mutta muut kääpiöt louhivat yhä harvinaisia umanite-sirpaleita. Huudan kullanhimon sokaisseille (vai kuurouttaneille?) tiimikavereilleni, että ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi tutustui ja haastatteli: F1 2020 -pelin uutuudet (PC)

Peliartikkeli 13.05.2020 klo 14.29

Koronaepidemia ei ole ollut herkkua vuosittaisille urheilupelisarjoille tai niiden tekijöille. Tämän vuoden kaudet jäivät kesken ja seuraavan vuoden vastaavissa on vielä paljon epävarmuustekijöitä. Formulakansan ykköspeli F1 2020 suunnistaa kuitenkin... Lue lisää

0 kommenttia


Warriors Orochi 4 Ultimate

Peliarvostelu 11.05.2020 klo 18.23

Vuonna 2018 ilmestynyt hack and slash -toimintapeli Warriors Orochi 4 laajeni viime joulun alla Ultimate-versioksi, ja japanilaisen rämpytysklassikon uusi osa on saapunut myös Euroopan markkinoille. Taattua Japani-laatua on taas luvassa, kun Zeuksen ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova