Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Halo-tekijän uusi Disintegration-räiskintä sai moninpelitrailerin sopivasti juuri ennen ensi viikolla alkavia betatestejä

Peliuutinen 20.01.2020 klo 17.00

Pelijulkaisija Private Division ja pelinkehittäjä V1 Interactive ovat pistäneet ulos uuden moninpelitrailerin houkutellakseen pelaajia tulevan Disintegration-pelin ensi viikolla alkaviin betatesteihin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun pelaaj... Lue lisää

0 kommenttia


Laimeasta vastaanotosta huolimatta Google ei aio luovuttaa Stadian suhteen - tässä palvelun alkuvuoden suunnitelmat

Peliuutinen 20.01.2020 klo 14.00

Teknologia- tai pelialaa edes marginaalisesti seuraaville tuskin tulee uutisena, että viime marraskuussa julkaistu Googlen Stadia -palvelu ei ole erityisesti sytyttänyt markkinoita tuleen suosiollaan. Palvelun kriitikoilta saama vastaanotto ol... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Rankan päivän Mega-CD:t

Peliartikkeli 19.01.2020 klo 20.30

Joskus päivä vain lähtee väärälle raiteelle: on liian kiire ja kaikki tuntuu menevän pieleen. Tänään oli sellainen päivä, joten jouduin poikkeamaan alkuperäisestä julkaisusuunnitelmastani ja käsittelemään jo nyt nämä loput PAL-Mega-CD:t. Onneksi ... Lue lisää

0 kommenttia


Autonauts

Peliarvostelu 17.01.2020 klo 21.02

Skotlantilaisen Denkin Autonauts on ollut ladattavissa kehitysvaiheen versiona jo vuodesta 2017 asti. 2019 peli tuli viimein siihen pisteeseen, että Autonauts sai Steam-julkaisunsa Curve Digitalin toimesta ja käyttäjäarviot ovat olleet pääasiassa eri... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Ragebee 500-in-1 -retrokonsoli + kilpailu!

Peliartikkeli 15.01.2020 klo 11.58

Olen nyt virallisesti YouTube-influensseri, sillä kiinalainen Gearbest otti yhteyttä ja tarjosi tuotteitaan testiin! Kerroin olevani kiinnostunut retropeleistä, joten posti kiikutti peräti kaksi kappaletta tällaista 500-in-1-pelikonetta. Kurkiste... Lue lisää

43 kommenttia


Warsaw

Peliarvostelu 13.01.2020 klo 12.30

Kun Saksa vuonna 1939 valloitti Puolan, maan asukkailla alkoi hirvittävä ajanjakso brutaalin saksalaishallinnon alla. Maan juutalaisvähemmistöä odotti aktiivinen vaino, mutta muutkaan puolalaiset eivät säästyneet saksalaisten väkivallalta ja terroril... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Uusi Famicom-halpiskasa

Peliartikkeli 12.01.2020 klo 20.30

Katsojien ja itseni suosikkeja tuntuu olevan sekalaisten peliläjien läpikäynti, joten kun vastaan tuli kasa Famicomia noin eurolla peli, en kieltäytynyt. Jakson aikana tehdään myös tavallaan Pelataanpa-historiaa. Pelit: Donkey Kong, Takaha... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Lenovo Legion -peli-PC-paketti jättinäytöllä

Peliartikkeli 07.01.2020 klo 12.00

V2.fi:n toimituksen Miialle saapui testattavaksi Lenovo Legion -pelipaketti. Miltä tuntui pelata uudempia ja vanhempia pelejä suorituskykyisellä tietokoneella ja Legion Y44w-10 on 43,4" kaarevalla näytöllä sekä oheistarvikkeilla? Lenovo Legi... Lue lisää

2 kommenttia


Song of Horror: Episodes 1-2

Peliarvostelu 06.01.2020 klo 13.58

Uteliaisuus kissan tappoi, sanotaan. Kauhutarinoissa ihmisten kohtaloksi koituukin usein erilaiset nuuskinnat, pandoran lippaat tai fiksaatiot. Protocol Gamesin viisiosainen Song of Horror osoittaa, miten pahaa jälkeä kirottu soittorasia voi saada ai... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Mega-CD-arkeologiaa

Peliartikkeli 05.01.2020 klo 20.30

Taisin tehdä jonkinlaisen hölmöysennätyksen, kun ostin uusiksi pelin jonka luulin kadottaneeni ja löysin sen pian tämän jälkeen - vuosikymmeniä käyttämättä olleen pelikoneen sisältä. No, otetaan nyt käsittelyyn tämä Jaguar XJ220 sekä pari muuta M... Lue lisää

4 kommenttia


Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

Peliarvostelu 03.01.2020 klo 13.00

Dragon Quest XI näki alunperin päivänvalon Japanissa vuonna 2017, jolloin peli ilmestyi Playstation 4:lle sekä Nintendo 3DS:lle. Jo tuolloin teos keräsi kriitikoilta kehuja ja peliä on sittemmin pidetty jopa koko sarjan kirkkaimpana tähtenä. Syyskuun... Lue lisää

0 kommenttia


Monkey King: Hero is Back

Peliarvostelu 02.01.2020 klo 13.00

Monkey King: Hero is Back on loppuvuoden 2019 pelijulkaisu, joka ilmestyi PS4- ja PC-alustoille muodikkaasti viipyillen. Samanniminen animaatioelokuva, johon peli perustuu, sai ensi-iltansa jo 2015 ja oli Kiinassa hetken aikaa suuri menestys, mutta K... Lue lisää

0 kommenttia


GRID

Peliarvostelu 01.01.2020 klo 17.00

GRID on jatkoa yli 20-vuotiaalle TOCA-sarjalle ja selkeä hengenheimolainen yli 10-vuotiaalle Race Driver: Grid –pelille. Pelin kehitys onkin selkeästi aloitettu siitä, että pöydälle on nostettu ensimmäinen Grid-peli ja lähdetty ehostamaan sitä. Pelis... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n joulukisa, viikko 6 : Palkintona Sennheiserin pelikuulokkeet

Peliartikkeli 30.12.2019 klo 10.25

V2.fi:n joulukisat alkoivat tänä vuonna jo marraskuun puolella - ja ne jatkuvat tammikuun alkuun asti, tosin nyt viedään viimeisiä! Yllä olevasta kuvasta näkee, ketkä toimivat jättimäisen joulukisailumme sponsoritonttuina, mutta varsinaiset palkinn... Lue lisää

0 kommenttia


Death Stranding

Peliarvostelu 30.12.2019 klo 10.08

Ennen kuin ryntäätte kommentoimaan asiasta, kyllä, pelin julkaisusta on pian kaksi kuukautta. Sain arvostelukoodin kahta viikkoa ennen julkaisua ja käytin peliin huomattavan määrän tuolloin erittäin vähäisestä vapaa-ajastani. En kuitenkaan ehtinyt pe... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Joululahjaspesiaali 1 - SNES ja Mega Drive

Peliartikkeli 29.12.2019 klo 20.30

Olemme rakkaan vaimoni kanssa siirtyneet ekologisempiin joululahjoihin ja ostamme toisillemme vain aineettomia tai käytettyjä lahjoja. Tämä sopii minulle erinomaisesti, sillä näin voin saada lahjaksi retropelejä. Kurkistetaan siis, mitä pukin kon... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Astro A50 -kuulokkeet

Peliartikkeli 28.12.2019 klo 12.49

Astro Gamingin kuulokkeita ei ole meillä vielä testissä käynytkään, joten A50-parilla on hyvä mahdollisuus tehdä vaikutus. Miltä kuulostaa tämä reilun kolmensadan hintainen pari? Astro A50 Hintaluokka: 300+ euroa Lisätietoa: Astro Gaming ... Lue lisää

0 kommenttia


Darksiders Genesis

Peliarvostelu 27.12.2019 klo 15.36

Darksiders-sarja on tunnettu toimintapeleistään, mutta nyt sarja saa uuden tulokkaan, spin-off-osa Darksiders Genesiksen. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin aivan erilaista toimintaa, sillä nyt markkinoille on tuotu hack and slash -tyylinen toimintar... Lue lisää

0 kommenttia


The Great Perhaps

Peliarvostelu 26.12.2019 klo 18.00

Saksalainen Daedalic Entertainment on tunnettu eurooppalaisten pikkupelien julkaisijana. Laadullisesti pelit heittelevät suunnasta toiseen; välillä julkaistaan Shadow Tacticsin kaltaisia genresuosikkeja, toisinaan truutataan ulos Ö-luokan halpiskikka... Lue lisää

0 kommenttia


Little Big Workshop

Peliarvostelu 26.12.2019 klo 10.00

1900-luvun alussa tehtaiden omistajat olivat yhteiskunnan suuria pösöjä, jotka tepastelivat hienoissa puvuissaan sikareita poltellen pitkin raitteja samalla kun vähäosaisemmat urakoivat tehtaissa seitsemän päivää viikossa. Nykyään kuka tahansa voi pi... Lue lisää

0 kommenttia


Indivisible

Peliarvostelu 25.12.2019 klo 18.00

Vuonna 2012 julkaistu Skullgirls räjäytti pikkuruisen Lab Zero Games -tiimin pelimaailman tietoisuuteen. Uskomattoman hyvin animoidulla ja komealla 2D-grafiikalla höystetty tappelupeli löysi yleisönsä ja toi tiimille sen verran mainetta ja uskottavuu... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Mario, Sonic ja Laytonin likka

Peliartikkeli 25.12.2019 klo 10.00

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 Mario ja Sonic kilpailevat taas olympiakisojen maailmassa, nyt jo kuudetta kertaa. Kisat sijoittuvat Tokioon vuonna 2020, mutta fiilistelemään pääsee myös vuoden 1964 Tokion kesäolympialaisia retroheng... Lue lisää

0 kommenttia


Ready Set Heroes

Peliarvostelu 23.12.2019 klo 13.50

Jaetun ruudun moninpelikokemukset ovat viime vuosina saaneet lisää näkyvyyttä ja suosiota, mikä on entisestään lisännyt yrittäjien määrää. Ja mikäpä siinä, kyllä kavereiden kanssa sohvalla istuskelu ja kivojen pelien pelaaminen on edelleen hauskimpia... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi katsasti: Kertaalleen katsottuja Switchillä, osa 2

Peliartikkeli 23.12.2019 klo 12.59

Nintendo Switchille on julkaistu sen alati kasvavan suosion myötä paljon pelejä, jotka on julkaistu muille alustoille aikoja sitten. Viimeksi katsastimme (linkki artikkeliin) The Witcher 3:n ja Call of Cthulhun soveltuvuuden Switch-pelaamiseen, tällä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Hori Wireless RWA -rattiohjain

Peliartikkeli 23.12.2019 klo 11.50

Tunnettu peliohjainvalmistaja Hori on tuonut kauppoihin hieman edullisemman, mutta silti ominaisuuksiltaan monipuolisen rattiohjaimen. Miltä se maistuu? Tuote: Hori Wireless Racing Wheel Apex (RWA) Hintaluokka: 130 euroa Kuvaus ja le... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi:n joulukisa, viikko 5 : Palkintona Yeti X -mikrofoni

Peliartikkeli 23.12.2019 klo 10.34

V2.fi:n joulukisat alkoivat tänä vuonna jo marraskuun puolella - ja ne jatkuvat tammikuun alkuun asti! Yllä olevasta kuvasta voi päätellä, ketkä toimivat sponsoritonttuina, mutta varsinaiset palkinnot, kysymykset ja se, kuka kisaa milläkin viikolla... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Uunituoretta Sinclair Spectrumia

Peliartikkeli 22.12.2019 klo 20.30

Todella moni katsoja kiinnitti huomioni Venäjällä järjestetyn Yandex Retro Games Battle -kilpailun tuotantoon, etenkin Drift!-kaahailupeliin. Sen vanavedessä löytyi muutakin hienoa, joten kurkistetaanpa, miten naapurissa komennetaan kohta 40-vuot... Lue lisää

1 kommentti


RAD

Peliarvostelu 20.12.2019 klo 17.02

Kiinnostaako nähdä millainen maailma on tuhon jälkeen? Kiinnostaisiko sinua vielä enemmän, jos kertoisin, että tuhon jälkeen sinua odottaa kasaritunnelmaa pursuava diskoteekkimusiikki? Entäs jos kerron vielä loppuun, että kyseessä olisi 3D roguelike ... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi fiilisteli: Quarter Arcade Galaga

Peliartikkeli 20.12.2019 klo 14.15

Arcade-retroilun hullu vuosi 2019 jatkuu: joulumarkkinoille ehti vielä 1:4-mittakaavan uusintapainos Galagastakin. Miten se vertautuu hieman pienempiin Replicade-kabinetteihin ja kannattaako siitä maksaa 150 euroa? Tuote: Quarter Arcade Ga... Lue lisää

0 kommenttia


Mosaic

Peliarvostelu 16.12.2019 klo 19.06

Kirjoittelin jo pari kuukautta sitten lyhyen ennakon (Linkki) Mosaicista, norjalaisen Krillbite Studion taidepelistä. Puolituntinen ennakko antoi osviittaa tulevasta: kävelysimulaattorimainen taidekokemus vaikutti satirisoivan nyky-yhteiskunnan nurji... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova