Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Joulukuun PlayStation Plus -pelien tarjonta edustaa rentoa menoa

Peliuutinen 29.11.2023 klo 20.00

Sony julkisti vuoden viimeisen satsin PlayStation Plus Essential -pelejä. Pelit ovat ladattavissa tiistaina 5. joulukuuta alkaen. Essential-tilaajien ulottuville saapuvat palikka-ajopeli Lego 2K Drive (PS4 ja PS5), painepesurointi PowerWash Simu... Lue lisää

0 kommenttia


Suositun Taskmasterin kieroja tehtäviä saa kohta yrittää itse - virtuaalisesti

Peliuutinen 29.11.2023 klo 16.00

Brittiläisestä hassunhauskasta Taskmaster-ohjelmasta on tullut vuosien varrella kansainvälinen ilmiö, jonka lokalisoituja versioita tuotetaan ja esitetään monissa maailman kolkissa (mm. Suomen Suurmestari, Uuden-Seelannin versio, Ruotsin, Norjan, B... Lue lisää

0 kommenttia


Dragon's Dogma 2:n julkaisupäivä kirjattiin kiveen ja peliä esiteltiin vartin verran

Peliuutinen 29.11.2023 klo 13.00

Useammatkin nettivuodot huhuilivat, että odotettu Dragon's Dogma 2 (XSX|S, PS5, PC) julkaistaisiin ensi vuoden maaliskuussa, 22. päivänä. Nyt Capcom on ilmoittanut, että näinhän se on. Asiasta järjestettiin showcase-lähetys, jonka voi katsoa kokona... Lue lisää

0 kommenttia


N-Gage-näyttelyn avajaisten alkusanat - miksi näyttely flopanneesta konsolista

Peliuutinen 29.11.2023 klo 09.00

Vapriikin Teemu Ahola ja Marjo-Riitta Saloniemi avaavat näyttelyn virallisilla puheenvuoroillaan. Suomen pelimuseon N-Gage-näyttelyn Fantastinen floppi -avajaisten puheenvuorot ja esitykset. Suora linkki: https://youtu.be/eLh3_w30tIM Suom... Lue lisää

0 kommenttia


Skull and Bones julkaistaan ensi helmikuussa - viiden vuoden viivästyksien jälkeen

Peliuutinen 28.11.2023 klo 23.00

Ubisoftin Skull and Bonesilla ei ole mennyt kovinkaan lujaa. Pelin kehitys alkoi yli kymmenen vuotta sitten ja sen alkuperäinen julkaisun piti olla vuona 2018. Sen jälkeen viivästyksiä on tullut useampi - viimeisin lupaus oli julkaista peli t... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi pelasi: Jusant (XSX)

Peliartikkeli 28.11.2023 klo 14.08

Olen arvostanut ranskalaista Don’t Nodia vuosi vuodelta enemmän. Pelifirman toinen teos, vuonna 2015 ilmestynyt tarinapeli Life is Strange olisi voinut määrittää koko pelifirman tulevaisuuden. Pelkällä rahasammolla ratsastamisen sijaan firma uskalsi ... Lue lisää

0 kommenttia


Call of Duty: Modern Warfare III

Peliarvostelu 27.11.2023 klo 12.19

Kesällä 2022 huhuttiin, että Activision ei julkaisen uutta Call of Duty -sarjan osaa vuoden 2023 aikana. Samaan syssyyn Activision itse puhui live- ja premium-sisällön julkaisemisesta, joka olisi käytännössä voinut olla ihan mitä tahansa edellisten v... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Dreamcast toimii taas!

Peliartikkeli 26.11.2023 klo 20.30

Suosikkikonsolini videoissa on ollut taukoa, sillä tallennukseen käyttämässäni HDMI-modatussa Dreamcastissa on ollut erikoisia starttiongelmia. Sain ne ainakin tilapäisesti ratkaistua, joten otetaan ilo irti ja käydään läpi pelihyllyn tutkimatont... Lue lisää

2 kommenttia


Amnesia: The Bunker

Peliarvostelu 24.11.2023 klo 14.59

Ruotsalainen Frictional Games on vuosien varrella noussut yhdeksi kauhupelaamisen suurista nimistä. Tiimin Amnesia-pelit ovat kauhistuttaneet pelaajia jo 13 vuoden ajan, ja jo sitä ennen tiimin Penumbra-pelit tekivät saman pienemmälle mutta innokkaal... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ihmetteli: Taito Egret II mini -retropelilaite

Peliartikkeli 22.11.2023 klo 22.54

Kuukauden takaisella Pelataanpa-videolla paneuduttiin tähän Taiton valmistamaan retromuistelukamppeeseen ja katsojat tiedustelivat, saisiko itse laitetta nähdä. Toki saa. Peleistä on lisää juttua joulukuussa ilmestyvässä Retro Rewind -lehdessä. ... Lue lisää

0 kommenttia


EA SPORTS WRC

Peliarvostelu 20.11.2023 klo 17.13

Rallipeliystävien kesällä 2020 alkanut odotus on vihdoin ohi. Tuohon aikaan julkistettiin uutinen, jonka mukaan rallipelien pioneerikehittäjä Codemasters oli onnistunut haalimaan viralliset WRC-kisalisenssit vuosille 2023 – 2027. Sittemmin Electronic... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Simppeliä autoilua

Peliartikkeli 19.11.2023 klo 20.30

Pysytään vielä PS2:lla yhden videon verran, koska työkiireet jatkuvat. Discord-kanavan suosituksesta poimin Japanista pari Simple 2000 -sarjan peliä, joiden yhdistävä tekijä on autoilu. Halpaa ja erikoista huvia molemmat. Pelit: Simple 200... Lue lisää

5 kommenttia


Robocop Rogue City

Peliarvostelu 17.11.2023 klo 17.54

Harvoin tulee vastaan peliä, joka on niin uskollinen lähdemateriaalilleen kuin Robocop Rogue City on omalleen. Ensimmäisistä elokuvista on hulppeasti yli 30 vuotta ja niiden näkemys tulevaisuudesta on oman aikansa tuotosta. Herkästi siis tulisi miele... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: PS2-räiskintätupla

Peliartikkeli 12.11.2023 klo 20.30

PlayStation 2 tuli kaivettua esiin viime viikolla halpispelejä varten, mutta samalla silmään osui vanhempia räiskintäpelejä, joita olin hädintuskin kokeillut ostamisen jälkeen. Pelataanpa siis tänään niitä - toinen on vähän helppo ja toinen taas ... Lue lisää

0 kommenttia


Forza Motorsport

Peliarvostelu 10.11.2023 klo 12.47

Sanotaan nyt tähän alkuun jälleen se, että vaikka olen koko ikäni ollut kiinnostunut autoista ja pelannut suunnilleen kaikkia autopelejä viimeistään Gran Turismosta alkaen, en pidä itseäni autosimulaatioiden harrastajana. Tämä arvostelu on tehty pela... Lue lisää

0 kommenttia


Super Mario Bros. Wonder

Peliarvostelu 08.11.2023 klo 13.30

Kun uusi Mario-tasoloikka tulee markkinoille, se on aina tapaus, oli kyseessä sitten 2D- tai 3D-loikinta. Ihan joka kerta ei kuitenkaan ole napakymppiin osuttu, vaikka Nintendon laatuvaatimukset ovat aina korkealla. Tokihan taustalla on aina sama per... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ihmetteli: 8BitDo x SNK NEO GEO Wireless Controller -peliohjain

Peliartikkeli 07.11.2023 klo 16.27

Jos kysytään vanhemman koulukunnan pelaajilta, mikä on paras digitaalinen suuntaohjain, Neo Geo CD:n mukana tullut kapula mainitaan hyvin todennäköisesti. 8BitDo on tehnyt siitä uusintaversion, johon Mikko tutustui. Kuvaus, leikkaus: Anne Ku... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi vieraili: ERAZERin pelikoneet @ Paris Game Week

Peliartikkeli 07.11.2023 klo 16.24

Emofirmastaan itsenäisemmäksi yksiköksi eriytynyt pelitietokone- ja lisälaitevalmistaja ERAZER kutsui V2.fi:n marraskuun vaihteessa vierailemaan osastolleen Paris Game Week -tapahtumaan. Pelifestivaali itsessään ei ollut tuolloin vielä käynnistynyt, ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi kilpailu: Voita Pokemon-joulukalenteri!

Peliartikkeli 06.11.2023 klo 16.00

Voittajat on arvottu ja heihin ollaan pian yhteyksissä. Onnittelut Pasi Leppänen ja "jukki82"! Joulu lähestyy ja kohta availlaan luukkuja! Mikäpä olisikaan mieluisampaa kuin se, että niiden luukkujen takaa paljastuisi Pokémon-kortteja, -koliko... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Logitech G PRO X TKL -näppäimistö ja Logitech G PRO X Superlight 2 -hiiri

Peliartikkeli 06.11.2023 klo 11.20

Alkusyksystä V2.fi:lle saapui arvosteluun uudet Logitech Pro -sarjan tulokkaat. Mikko arvioi aiemmin Logitech Pro X 2 Lightspeed -kuulokkeet 4,5 tähden arvosanalla ja nyt vuorossa ovat G Pro X TKL -näppäimistö ja G Pro X Superlight 2 -hiiri. Logit... Lue lisää

0 kommenttia


Alan Wake 2

Peliarvostelu 06.11.2023 klo 10.34

Amerikan luoteisrannikon kuusimetsien siimeksessä on tapahtunut tavallista brutaalimpi murha. Pienen Bright Fallsin kylän sheriffit ovat löytäneet metsikön leirialueelta pöytään sidotun alastoman miehen, jonka sydän on poistettu. Niin karmeaa kuin tä... Lue lisää

3 kommenttia


Pelataanpa: Kakkospleikkaria vitosen kappale

Peliartikkeli 05.11.2023 klo 20.30

Peliharrastuksessa itselleni hauskinta on löytöjen tekeminen ja ennestään tuntemattomien pelien pelaaminen. Siksi katsastan aina tarkkaan pelikauppojen alelaarit, ja tälläkin kertaa löytyi taskurahalla pari mielenkiintoista nimikettä. Joten eipä ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: It’s a Wrap! (PC)

Peliartikkeli 03.11.2023 klo 15.47

It’s a Wrap! on ranskalaisen indiestudio Chanko Gamesin ensimmäinen laajempaa julkisuutta saavuttanut peli. It’s a Wrap! vie 1980-luvun leffojen maailmaan. Elokuvat koostetaan läpäisemällä ajastettuja toimintakohtauksia saavuttamalla tason päätepiste... Lue lisää

0 kommenttia


Lords of the Fallen

Peliarvostelu 30.10.2023 klo 12.52

Lords of the Fallen on yksi vuoden hämmentävimmistä pelijulkaisuista, sillä se on uusintaversio pelistä, josta kovinkaan moni ei odottanut uusintaversiota. Siltä varalta, että joku ei enää asiaa muista, Lords of the Fallen – siis se alkuperäinen – ol... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataargh: Evil Dead - A Fistful of Boomstick

Peliartikkeli 29.10.2023 klo 20.30

Halloweenin kauhut pääsivät tänä vuonna yllättämään pahemman kerran, sillä ensimmäinen videon versio meni pilalle kommenttiraidan puutteen vuoksi. No, kieltämättä tämä toinen on tahdiltaan tiiviimpi. Vuotuiseksi "kauhupeliksi" valitsin tällä k... Lue lisää

2 kommenttia


Cities: Skylines 2

Peliarvostelu 27.10.2023 klo 13.44

Lokakuisen koleuden keskellä on hyvä kaivaa villasukat ja viltit esille. Mikäs sen mukavampaa, kuin värjötellä suomalaiselta säältä uppoutumalla suomalaisten pelien maailmaan: lokakuun loppu on patrioottisen pelaajan juhlaa, sillä suuremman kokoluoka... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi kilpailu: Voita Diablo IV Battle Pass!

Peliartikkeli 25.10.2023 klo 20.18

Voittajat on arvottu ja heihin ollaan pian yhteyksissä. Onnittelut "ishorppu", "bumbaz92" ja Antti Korva! Blizzard tarjoaa kolmelle V2.fi:n lukijalle Diablo IV Battle Pass -koodin sen kunniaksi että Diablo IV:n Season of Blood -kausi on juuri ä... Lue lisää

0 kommenttia


Total War: Pharaoh

Peliarvostelu 23.10.2023 klo 14.48

Creative Assemblyn kehittämä Total War -pelisarja on tarjonnut strategisteille historiallisia taisteluita jo yli 20 vuoden ajan. Omaa valtakuntaa on rakennettu – ja sen nimissä on sodittu – ympäri planeetan, aina samuraiden Japanista hunnien höykyttä... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: World's Scariest Police Chases (PS1)

Peliartikkeli 22.10.2023 klo 20.30

Takaa-ajoja ja vaarallisia tilanteita on tarjolla tässä Suomessakin esitettyyn tosi-TV-sarjaan perustuvassa lisenssipelissä, joka kehitettiin aikoinaan Ruotsissa. Olen etsinyt tätä siitä asti kun kirjoitin Retro Rewindiin UDS-historiikkia, mutta ... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen vs. Mortal Kombat 1

Peliartikkeli 21.10.2023 klo 10.00

V2.fi:n Eric Hartin kirjoitti jo ennakon ja arvostelun. Tämä on intiimi toinen mielipide peliä pelanneille ja peliä tai allekirjoittaneen Mortal Kombat -fetissiä etäältä ihmetteleville. Sarjalla oli lupaa alkaa alusta, kun karate repi todellisuu... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova