Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Viime yön Nintendo Direct oli täynnä upeita yllätyksiä ja julkistuksia

Peliuutinen 14.02.2019 klo 09.54

Pelivuosi 2019 on herännyt talviuniltaan ja Nintendo käynnisteli moottoreitaan viime yön Nintendo Direct -lähetyksessä. Paljon mukavaa ja kivaa - ja yllätyksellistäkin - julkistettiin. Super Mario Maker 2 - Super Mario Maker saapuu Switchille... Lue lisää

0 kommenttia


Rakettireput käyntiin! Anthemin julkaisutrailerissa ei räiskeessä säästellä

Peliuutinen 13.02.2019 klo 23.00

BioWaren pitkään odotettu Anthem ilmestyy roiman viikon kuluttua. Sitä odotellessa teokseen voi ottaa tuntumaa vilkuilemalla teoksen julkaisutrailerin, joka mehustelee räjähdyksillä, toiminnalla sekä sci-fi-henkisellä menolla. Anthem julkaistaan P... Lue lisää

0 kommenttia


Burnout-luojien kolarisumia ja satasta lasiin änkevä kaahailuteos sai julkaisupäivän

Peliuutinen 13.02.2019 klo 20.00

Kaahailua, kolareita ja etenkin läheltä piti -tilanteita lupaava Dangerous Driving hurjastelee markkinoille huhtikuussa. Tekijätiimi on paljastanut Burnout-henkisen rällästelyn saapuvan pelikauppoihin huhtikuun 9. päivänä. Burnout-fanit lienevät t... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: RetroTINK 2X

Peliartikkeli 12.02.2019 klo 13.27

Monessa nykyaikaisessa TV:ssä on joko luokattoman huono videoliitäntä tai sitä ei ole ollenkaan. RetroTINK 2X käsittelee komposiitti-, S-video- ja komponenttisignaalin sopivaksi HDMI-liitäntään minimaalisella viiveellä. Huom: videon loppuo... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi-arvonta: Voita peliaiheinen Funko-hahmo!

Peliartikkeli 11.02.2019 klo 16.00

Pari päivää sitten tutustuimme toimitukseen saapuneisiin Funko-pelihahmoihin ja vaikka McCree niistä jääkin V2.fi:n toimitusta ilahduttamaan, kolme muuta kaipaisi kotia V2.fi:n lukijoilta. Kerro siis alla, haluaisitko Fortnite-hahmon vai Five Ni... Lue lisää

3 kommenttia


Life is Strange 2: Episode 2

Peliarvostelu 11.02.2019 klo 14.30

Sean ja Daniel Diazin kummalliseen elämään ilmestyi uusi luku tammikuun lopulla. Metsikössä telttailuun alkaa olla liian kylmä, kun joulukuun paukkupakkaset saapuvat. Veljesten on siis aika etsiä uutta suojaa oregonilaisesta pikkukaupungista, mutta i... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Yleisön pyynnöstä - Retro-bit Super Retro-cade

Peliartikkeli 10.02.2019 klo 20.30

Teimme pari viikkoa sitten videota Retro-bitin konsolista ja totesimme sen varsin päteväksi kapistukseksi (ehkä ankeaa ulkomuotoa lukuun ottamatta). Kommenteissa toivottiin, että myös peleistä saisi vähän lisää videota, joten tässäpä pitempää mai... Lue lisää

2 kommenttia


Suomalaista pelaamista kolmella vuosisadalla – uusi näyttely avaa lauta- ja videopelien historiaa

Peliartikkeli 09.02.2019 klo 17.50

Kansalliskirjastossa avautunut näyttely Nopista bitteihin on pieni mutta pinkeä katselmus suomalaisen pelaamisen historiaan. Näyttelyyn on koottu monipuolinen kattaus pelejä ja pelaamiseen liittyviä esineitä, joiden seassa on myös äimistyttäviä ja ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi tutkaili ja availi: Funko-pelihahmot

Peliartikkeli 09.02.2019 klo 12.30

Saimme katsastettavaksemme kasan peliaiheisia Funko Pop Vinyls -hahmoja ja Manu jutusteli maailmalla varsin suositustakin Funko-harrastuksesta niiden availun lomassa. Ensi viikolla pistämme aiheesta kilpailun pystyyn. ... Lue lisää

2 kommenttia


Smoke and Sacrifice

Peliarvostelu 08.02.2019 klo 12.53

Smoke and Sacrifice alkaa niin kiinnostavasta lähtökohdasta. Pelaaja on nuori nainen, joka kuuluu jonkinlaiseen tiibettiläis-henkiseen pieneen heimoon. Pelin alkaessa edessä on kova paikka: esikoisen uhraaminen auringon jumalille, kuten heimon tapoih... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi vieraili ja haastatteli: Final Fantasy XIV Fan Festivalin cosplaykisa

Peliartikkeli 08.02.2019 klo 09.00

Helmikuun vaihteessa Pariisissa järjestettyjen Final Fantasy XIV Fan Festivalien yksi kohokohta oli cosplay-kilpailu. Osallistujia oli saapunut ympäri Eurooppaa ja kauempaakin, enkä kadehdi alkukarsintaa suorittaneiden työtaakkaa. Finaalin asti selvi... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi vieraili: Final Fantasy XIV Fan Festival 2019 Pariisi

Peliartikkeli 06.02.2019 klo 12.14

Verkkomoninpeli Final Fantasy XIV nousi yhden epäonnistuneen yrityksen jälkeen kukoistukseen, kun sitä ohjastamaan päätyi Naoki Yoshida. Nyttemmin peli pysyttelee maailman viiden pelatuimman MMORPG:n joukossa ja viime viikonloppuna Pariisissa järjest... Lue lisää

0 kommenttia


Kingdom Hearts III

Peliarvostelu 05.02.2019 klo 13.13

Vain muutama pelisarja on ollut minulle niin merkityksellinen kuin Kingdom Hearts. Ensimmäisen pelin ilmestyessä olin ala-asteella ja muistan miten mystinen fiilis oli nähdä Disneyn veijarit samassa pelissä Final Fantasyn sankareiden kanssa. Pelin as... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Memorex VIS - ootkos nähnyt tään?

Peliartikkeli 03.02.2019 klo 20.30

Lupailin viime viikolla jotakin hieman syvemmästä päädystä ja tässä sitä nyt olisi. Tandy/Memorex VIS on vuonna 1992 julkaistu CD-ROM-konsoli, jota myytiin vain Radio Shack -liikkeissä. Eikä myyty kovin paljoa niissäkään. Kallis hinta, vaatimaton... Lue lisää

0 kommenttia


Vane

Peliarvostelu 31.01.2019 klo 12.00

Taiteellisten indiepelien hienoimpana puolena nähdään niiden kokeilunhaluisuus sekä omaleimaisuus. Usein nämä taideindiet voidaan kuitenkin niputtaa kahteen joukkoon: tarinavetoisiin kävelysimulaattoreihin tai visuaalisesti tyylikkäisiin, mutta mekan... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: New Super Mario Bros U Deluxe (Switch)

Peliartikkeli 28.01.2019 klo 21.56

On Mario Bros, Super Mario Bros, New Super Mario Bros, New Super Mario Bros U, nyt New Super Mario Bros U Deluxe ja julkaistiinpa aikanaan GameBoy Colorille Super Mario Bros. Deluxekin. Nintendon nimeämiskäytännöt eivät ole aina niitä selkeimpiä. NSM... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Karvis-spesiaali

Peliartikkeli 27.01.2019 klo 20.30

Jostain kumman syystä muistan ala-asteella kirjoittaneeni aineen, jossa kerroin Karvisen olevan lempisarjakuvani. Ostin myös C64:lle yhden Karvis-pelin, mutta sen jälkeen tämän kissan edesottamukset ovat jääneet täysin hämärän peittoon. Kun FB:n ... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi pelasi: Squishies, Beat Saber ja Borderlands 2 (PSVR)

Peliartikkeli 26.01.2019 klo 14.00

Tällä kertaa ihmetellään kahta uutta PSVR-pelinimikettä sekä yhtä jo aikaisemmin arvosteltua peliä PSVR-versiona. Kyseessä ovat pulmapeli Squishies, rytmiä pullollaan oleva Beat Saber sekä Borderlands 2 VR. Squishies Mikä PSVR-otus on pehmeä, p... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Retro-Bit Super Retro-cade

Peliartikkeli 26.01.2019 klo 10.43

Maailma tuntuu olevan täynnä kiinalaisia emulaattoripömpeleitä, jotka on ladattu täyteen statukseltaan epämääräisiä ROM-tiedostoja. Siksi onkin virkistävää nähdä välillä laite, johon on viitsitty hankkia pelien lisenssit. Super Retro-cade sisältä... Lue lisää

3 kommenttia


Resident Evil 2

Peliarvostelu 25.01.2019 klo 16.04

Resident Evil -sarjan historia on vuosien varrella ollut kauniisti sanoen rosoinen. Alkujaan vallankumouksellinen selviytymiskauhusarja on tehnyt parikin uutta tulemista, joiden väliin on sitten mahtunut enemmän tai vähemmän mitäänsanomatonta tuubaa ... Lue lisää

6 kommenttia


V2.fi ennakoi: Trials Rising - temppumopolla maailman ympäri

Peliartikkeli 22.01.2019 klo 19.01

Mopolla pääsee pitkälle. Temppumopostakin löytyy yllättävän paljon vääntöä, vaikka ei aina heti uskoisi. Mutta onhan tuota jo muutaman kerran tuunattu. Alla ei ole enää sama Java-mopo, jolla ajeltiin vuonna 2000. Trials Rising pörisee vähän useammi... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi pelasi: Chimparty ja Knowledge is Power: Decades (PS4)

Peliartikkeli 21.01.2019 klo 17.48

Chimparty (PS4) Sonyn PlayLink-pelisarjalla ei ole mennyt kovin hyvin, ainakaan pelien laadusta puhuttaessa. Mobiililaitteilla ohjattavat pelit ovat toistaiseksi olleet kovin pliisuja, ja tällä kertaa aluksi näytti siltä, että taso on laskenut en... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: 3 x PS2 kirpparilta - Tikanheittoa, kaahausta, Muppetteja!

Peliartikkeli 20.01.2019 klo 20.30

Pelataanpa-hyllyn (tm) viereen kertynyt tosielämän ja netin kirpputorilta tehtyjen PS2-löytöjen kasa alkoi saavuttaa sellaisia korkeuksia, että oli aika napata kolme peliä lähempään tarkasteluun. Kahdesta ei ollut mitään aiempia havaintoja, kolma... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Trust GXT 144 Rexx - pysty pelihiiri ergonomisemmille pelaajille

Peliartikkeli 19.01.2019 klo 12.00

Tietokoneiden ergonomia on kehittynyt jokusen askeleen 80-luvun ranteentappajahiirien jälkeen. Pelihiiretkin tuppaavat nykyään olevia linjakkaita ja sulavia, mutta ne noudattavat silti jo kivikaudella määriteltyjä muotokäsityksiä. Voisiko pelihiirenk... Lue lisää

0 kommenttia


Ace Combat 7: Skies Unknown

Peliarvostelu 18.01.2019 klo 09.55

Ace Combat -pelisarja on kiihottanut lentotoiminnan ystäviä jo vuodesta 1995 saakka. Ensimmäisellä PlayStation-konsolilla lanseerattu lentoräiskintäsarja on tarjonnut jatko-osasta toiseen ihastuttavan pöljää lentoräimettä, eikä voi sanoa kuin että tä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi tuhlasi: 3 x Kiinakonsolit

Peliartikkeli 17.01.2019 klo 13.30

Mitä on lupa odottaa, kun ostaa Kiinan verkkokaupasta pelikonsolin alle 10 eurolla? Ei paljon mitään. Mutta mitä sitten saa vastineeksi? Noh... se ehkä selviää tältä videolta. Kaikki konsolit on hankittu Wishistä. Nimiä ja päivän hintoja l... Lue lisää

9 kommenttia


V2.fi pelasi: Marvel’s Spider-Man: Silver Lining (PS4)

Peliartikkeli 14.01.2019 klo 21.04

Marvel’s Spider-Man oli viime vuoden parhaita pelejä, mielestäni ehkä jopa vuoden paras. Myös sen ensimmäinen lisäsisältöpaketti ilahdutti tarjoilemalla kiinnostavaa tarinaa ja lisää alkuperäisestä pelistä tuttuja sivuaktiviteetteja. Sitten mopo... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Muinaiset minikonsolit - Intellivision & Colecovision Flashback

Peliartikkeli 13.01.2019 klo 20.30

Nintendo ei suinkaan keksinyt "Classic Mini" -villitystä, vaan erilaisia uusintaversioita on käynyt markkinoilla jo aiemmin. Moni tuntee Atari-klassikoiden uusinnat, mutta AtGames teki vuonna 2014 kierrätysversiot myös Mattel Intellivisionista ja... Lue lisää

6 kommenttia


The Spectrum Retreat

Peliarvostelu 11.01.2019 klo 20.11

Miltä sinusta tuntuisi herätä kalsarisillasi krumeluurista hotellista, jonka koko henkilökunta on korvattu naamattomilla roboteilla? The Spectrum Retreat on sekoitus aivopähkinöitä, mysteereitä ja pientä kauhun tunnetta. Se on tunnelmallisen surreali... Lue lisää

0 kommenttia


Vastaa ja voita: Warhammer Vermintide 2

Peliartikkeli 10.01.2019 klo 18.00

Voittajat on arvottu, onnittelut seuraaville! Antti Korva, N Mourujärvi, Markus Suonvieri, Pasi Itäniemi ja Kimmetainen (PC) Olli Matti Huotari ja Paanasen Markus (PS4) Saila S Perälä ja Jani Vähäkainu (X1) Fatshark juhlistaa Warhammer: Ver... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
Tampere Film Festival 6th-10th March 2019
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova