Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

E3: Gearbox esittelee pian tulevaa pelitarjontaansa - katso suora lähetys täältä

Peliuutinen 12.06.2021 klo 23.55

E3-tapahtuma jatkuu pelinkehittäjä Gearboxin omalla esittelytilaisuudella, jossa tullaan varmasti kuulemaan lisää aiemmin tällä viikolla julkistetusta Tiny Tina's Wonderlands -pelistä sekä todennäköisesti myös Borderlands-aiheisia uutisia. Gea... Lue lisää

0 kommenttia


E3: Ubisoft palaa takaisin Pandora-planeetalle ja tuo Rabbidsit ja Marion takaisin yhteen - sekä paljon muuta

Peliuutinen 12.06.2021 klo 23.45

E3-tilaisuuksille tuttuun tapaan Ubisoft Forward päättyi jälleen muutamaan isoimpaan uutuuspelin julkistukseen mutta ennen sitä kuultiin runsaasti muihin peleihin tulevasta lisäsisällöstä sekä nähtiin vielä kerran lisää Far Cry 6:n pääpahiksen pa... Lue lisää

0 kommenttia


E3: Ubisoft esitteli Tom Clancyn alienuhkaa, musiikinopetusohjelma tekee paluun ja extreme-urheilumoninpeli Riders Republic esitteli laajennetusti menopelejään

Peliuutinen 12.06.2021 klo 22.45

E3-tapahtuman aloittanut Ubisoft Forward alkoi muutaman uutuuspelin esittelyllä sekä syvemmällä katsauksella tulevaan urheilumoninpeliin. Rainbow Six Extraction Maanantaina uudella nimellä paljastettu uusin Tom Clancy-peli Rainbow Six Extract... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: World of Warcraft: The Burning Crusade Classic (PC)

Peliartikkeli 11.06.2021 klo 18.40

Kun World of Warcraft julkaistiin marraskuussa 2004, se oli todellinen MMO-maailman vallankumous. Mikään aiempi peli ei ollut yhtä helposti lähestyttävä, yhtä viimeistelty tai yhtä paljon suurten massojen makuun suunniteltu. Tulokset olivat välittömä... Lue lisää

0 kommenttia


Ratchet & Clank: Rift Apart

Peliarvostelu 08.06.2021 klo 17.00

Ratchet & Clank: Rift Apartin julkaisu (11.6.) on varsin odotettu tapaus. Yhtä kesän toivotuinta peliä odottavat niin ne pelisarjan fanit, jotka ovat vuosia kaivanneet uutta Ratchet-peliä sekä myös ne onnekkaat, jotka ovat jo PlayStation 5:nsa saanee... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Kolmet kuulokkeet kesähelteille - Urbanista, EPOS, Creative

Peliartikkeli 07.06.2021 klo 18.45

Urbanista Miami Urbanista on vielä vähemmän tunnettu kuulokemerkki, joka kuulostaa kieltämättä hieman hipsteriltä kahvinkeittäjältä kaupungista ja sieltä se kohdeyleisö pyritään löytämäänkin. Miami-mallia on saatavana arvosteluun tulleiden mustien... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Toinen kattaus Amiga-uutuuksia

Peliartikkeli 06.06.2021 klo 20.30

Kiitos yo-juhlien ja muiden kinkereiden saatte nyt nauttia ennalta tallennetusta ohjelmasta. Kun Amiga oli viime viikolla kiinni tallennuslaitteistossa, nappasin samalla kolme muutakin uutuuspeliä tarkasteluun - tarjolla ihan tuore julkaisu sekä ... Lue lisää

0 kommenttia


Retro Rewind: NEC PC Engine oli kasibittimaan kuningas

Peliartikkeli 05.06.2021 klo 12.00

Nintendon hylkäämistä prototyypeistä yksi jos toinenkin on päätynyt lopulta muiden julkaisemaksi. Eräs kasibittiajan makeimpia konsoleita on edelleen aliharrastettu ja pelaajien onneksi myös usein alihinnoiteltu. Kun 1980-luku kääntyi loppusuor... Lue lisää

0 kommenttia


SaGa Frontier Remastered

Peliarvostelu 04.06.2021 klo 22.22

Vanhojen klassikoiden remasterointeja ilmestyy kuin sieniä sateella! Koronapandemian jarruttaessa uusien pelien kehitystyötä, vanhojen klassikoiden remastereille löytyy onneksi hyvin aikaa. Tällä kertaa testataan, miltä 90-luvun japanilainen roolipel... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Razer Blade Advanced Edition 2021 -tehokannettava

Peliartikkeli 04.06.2021 klo 21.48

Razerin vuosittain uudistuvan Blade-sarjan läppäreistä ihmeteltiin viime vuonna Blade 15 Advanced (2020) -mallia 144 Hz näytöllä. Razer lähetti nyt testiin tämän vuoden (2021) Advanced -mallin, jossa on erityisesti internet-sisältöjen tuottajille suu... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: King’s Bounty II (PC)

Peliartikkeli 04.06.2021 klo 15.26

Heroes of Might & Magic on pelisarja, jolla riittää paljon ystäviä, mutta moniko tietää, että se sai alkunsa aivan toisenlaisen nimen alla? Alkuperäinen Jon van Caneghemin vuoropohjainen roolipeli - jonka voisi väittää aloittaneen koko vuoropohjaiste... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition (Nintendo Switch)

Peliartikkeli 03.06.2021 klo 17.25

Kun Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 julkaistiin vuonna 2016, sai minun kohdallani Call of Duty väistyä nurkkaan. Ryntäsin innoissani kasvien ja zombien kanssa kohti pelikenttiä ja rakastuin sarjaan ensisilmäyksellä, vaikka taistelutoverini oliva... Lue lisää

0 kommenttia


Demon Skin

Peliarvostelu 31.05.2021 klo 17.41

Välillä tulee vastaan pelejä joita pelaa automaatilla, kuin hihnatyöläinen. Venäläisen Ludus Futuren kehittämä Demon Skin on kuitenkin niin raivostuttavan turhauttava tekele, että se herätti paatuneimmankin pelaajan horroksesta, pääsemällä oikein kun... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Turboahdettu Amiga ja peliuutuuksia

Peliartikkeli 30.05.2021 klo 20.30

Perjantai oli hyvä postipäivä, kun OmaPostiin kilahtivat sekä upouusi AmigaOS 3.2 että pitkään odottamani TerribleFire TF1260 -kiihdytinkortti. Niinpä valjastin aiemmin rakentamani ReAmiga 1200:n pyörittämään aivan hiljattain Amigalle julkaistuja... Lue lisää

0 kommenttia


Retro Rewind: Oudot pelivempaimet Funtech Super A’Can ja Mattel HyperScan

Peliartikkeli 29.05.2021 klo 12.00

Lähes kaikilta pelikeräilijöiltä löytyy komeroistaan joko Commodorea tai Nintendoa, mutta paljon on niitäkin, jotka haalivat talteen monille tuiki tuntematonta kamaa. Manu kaappasi komerostaan jälleen kaksi vallan kummaa vekotinta. Funtech Supe... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Uniikki hiiri Razer Customsissa

Peliartikkeli 28.05.2021 klo 23.19

Razer tarjosi V2.fi:lle mahdollisuuden testata Razer Customs (www.razer.com/customs) -palvelua, jossa tiettyjä Razerin lisälaitteita voi kustomoida mieleisekseen. Jos ei usko omiin taiteellisiin kykyihinsä, voi valita myös kuvioinnit esimerkiksi jonk... Lue lisää

0 kommenttia


Biomutant

Peliarvostelu 26.05.2021 klo 13.48

Biomutant on äärimmäisen kunnianhimoinen peli. Kehitystiimin pikkuruisen koon huomioiden jopa hämmentävän kunnianhimoinen, sillä ei 20 tyypin studio yritä ihan joka päivä tehdä avoimen maailman toimintaroolipeliä, jossa on vapaamuotoista kraftailua, ... Lue lisää

0 kommenttia


Before We Leave

Peliarvostelu 24.05.2021 klo 18.55

Before We Leave ei ole eilisen teeren poika, sillä kaupunkirakentelupeli saapui early accessiin jo kesällä 2019. Virallinen julkaisu tapahtui jo reilu vuosi sitten, mutta tuolloin teos saapui ainoastaan Epic Games Storen hyllyille. Nyt Balancing Monk... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: PS1-demolevyjä osa 3

Peliartikkeli 23.05.2021 klo 20.30

Viime viikolla maisteltiin Dreamcast-demoja, joten napataanpa nyt samasta kansiosta PlayStation 1:n Euro Demo 25. Videolla oma ensitutustumiseni Oddworld-sarjaan sekä peli, jonka vissiin piti olla Nintendon yksinoikeus. Pelit: Oddworld: Ab... Lue lisää

2 kommenttia


Retro Rewind: Lapsilta kielletty! - Kuinka Dracula-peli muutti peliteollisuuden

Peliartikkeli 22.05.2021 klo 12.00

Kauan sitten oli aika, jolloin viihdetuotteilla ei ollut vielä ikärajoja. Ei ollut Night Trapeja, Mortal Kombateja tai GTA:ta. Ensimmäinen ikärajaluokituksen saanut peli kuitenkin tavoitteli sitä tietoisesti: K18-leima kannessa nähtiin myyntivaltti... Lue lisää

1 kommentti


Mass Effect Legendary Edition

Peliarvostelu 21.05.2021 klo 18.20

Jos lähdetään puhumaan modernin roolipelaamisen klassikkosarjoista, Biowaren tieteistrilogia Mass Effect on helposti yksi ensimmäisistä nimistä listalla. Keskusteltavaa myös riittäisi, sillä sarja ei onnistunut juoksemaan maaliin aivan niin lennokkaa... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi ennakoi: Super Magbot (PC)

Peliartikkeli 21.05.2021 klo 15.00

Indietiimi Astral Pixelin Super Magbot saapui Steamiin team17:n julkaisemana demoversiona. Demo sisältää 15 kenttää kokeiltavaksi, sekä lopuksi valikoiman haasteita, jossa vieraillaan pelin myöhemmissä, vaikeammissa kentissä 15 lisäminuutin verran.... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Deathloop (PC, PS5) - Hitman ja Päiväni murmelina törmäävät

Peliartikkeli 19.05.2021 klo 20.47

Arkane Studios on luonut vuosien varrella itselleen maineen tiiminä, joka tekee todella syvällisiä ja monimutkaisia avoimen maailman seikkailupelejä. Dishonored-kaksikko on kumpikin vuorollaan putsannut palkintopöytiä ja kerännyt pelaajilta runsaasti... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Fenyx Rising: The Lost Gods

Peliartikkeli 18.05.2021 klo 11.10

Jos jotain Ubisoftin kunniaksi pitää sanoa, niin ainakin se, että firma ei pelkää välillä tehdä erikoisia ratkaisuja. Jokin aika sitten arvostelemamme Myths of the Eastern Realm -lisälevy tuntui Immortals: Fenyx Risingin kehnolta AliExpress-piraattik... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Stressipäivän Dreamcastit

Peliartikkeli 16.05.2021 klo 20.30

Kun päälle painavat lehtideadlinet ja muuten vaan työprojektit, tarvitaan parasta viihdettä - siis Sega Dreamcastia. Hämmästyttävästi eräs suosikkipeleistäni oli jäänyt täysin käsittelemättä, joten korjataan moinen puute ja katsotaan samalta demo... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: HP Reverb G2 -VR-silmikko (HP-video 1/2)

Peliartikkeli 15.05.2021 klo 15.00

VR-jutun kommenteissa kyseltiin, koska testaamme HP:n huippusilmikkoa. Vastaus oli, että heti kun sellainen jostain saadaan, ja se hetki koitti nyt. Samalla HP toimitti tuoreen HP ZBook Createn, joten videosta tuli aika pitkä - toinen osa julkais... Lue lisää

5 kommenttia


Retro Rewind: Three Wonders -arcadepelin ylösnousemus

Peliartikkeli 15.05.2021 klo 12.00

Kolikkopelivalmistajat torjuivat kopiointia keljuilla kikoilla, jotka koituivat lopulta pelien kohtaloksi. Harrastajien ansiosta nämäkin laudat saa nykyisin takaisin henkiin. Vaikka itse missasinkin kolikkopelien kulta-ajan 1980-luvun aluss... Lue lisää

2 kommenttia


New Pokemon Snap

Peliarvostelu 14.05.2021 klo 15.43

Alkuperäinen Pokémon Snap julkaistiin 1999 Nintendo 64:lle, eli melko samoihin aikoihin kun Pokémon ylipäätään saapui länsimaihin ja nousi ilmiöksi. Pokémon Snap esitteli taskuhirviöt erilaisessa valossa kuin pääsarjan roolipelit, sillä Snapista puut... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Skeletal Avenger (PC)

Peliartikkeli 12.05.2021 klo 18.20

Tamperelaisen 10tonsin Skeletal Avenger tuli 28. huhtikuuta tarjolle Steamin Early Accessiin. Indiepelifirman aikaisempia, ehkä jo nimenkin perusteella tuttuja tuotoksia ovat esimerkiksi Jydge, Undead Horde ja Tesla vs Lovecraft. 10tons on tuottanut ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Total War: Rome Remastered (PC)

Peliartikkeli 11.05.2021 klo 11.17

Vuonna 2004 julkaistu Total War -peli Rome kertoi antiikin aikaisesta Rooman valtakunnasta: pohjoisessa odottavat gallialaiset, itää hallitsevat kreikkalaiset, etelää vartioivat karthagolaiset ja egyptiläiset, ja lännessä odottaa Hispania. Vallattava... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova