Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Kulttiräiskinnän kehittäjien uusi peli on nyt pelattavissa ilmaiseksi

Peliuutinen 20.08.2019 klo 22.20

Vuonna 2012 ilmestyneen, kulttimainetta nauttivan Spec Ops: The Line -pelin kehittänyt pelistudio Yager on julkaissut uuden The Cycle -nimisen pelin, joka on pelattavissa ilmaiseksi juuri nyt. Huomioimisen arvoista on kuitenkin se, että peli o... Lue lisää

2 kommenttia


Fortniten uusin päivitys on tuulahdus menneisyydestä

Peliuutinen 20.08.2019 klo 21.10

Fortniten uusin V10.10 päivitys lisää peliin uuden Junk Rift -esineen ja muokkaa Rec Center -pelialuetta. Junk Rift -esine toimii samaan tapaan kuin aiemmin pelissä ollut ilmaiskun tehtyt Air Strike eli pelaajat voivat sen heittämällä kutsua p... Lue lisää

0 kommenttia


PUBG:n uusin päivitys päästää konsolipelaajat tappelemaan keskenään

Peliuutinen 20.08.2019 klo 20.00

PlayerUnknown’s Battlegrounds tai tuttavallisemmin PUBG saa uusimman Season 4 -päivityksensä Xbox One -alustalle elokuun 27. päivä ja päivityksen sisällön yhteydessä kerrottiin myös muita jänniä uutisia. Peliä julkaiseva PUBG Corporation ilm... Lue lisää

0 kommenttia


Gamescom 2019: Lue kaikki peliuutiset täältä

Peliartikkeli 20.08.2019 klo 17.00

Gamescom 2019 Saksassa on käynnissä tämän viikon, joten peleistä riittää uutisoitavaa ja seurattavaa. Keräämme tähän artikkeliin V2.fi:n julkaisemat Gamescom-uutiset aina kun sopiva väli löytyy! Maanantai 19.8. THQ Nordic tykittää täysilaidal... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: PS1-kasan siivousta

Peliartikkeli 18.08.2019 klo 20.30

PlayStation 1 on ollut hieman paitsiossa videoiden suhteen viimeiset puoli vuotta, joten paneudutaanpa välillä sillekin kertyneeseen materiaaliin. Mukana on yksi aiemmin demolevyllä vilahtanut peli ja yksi katsojatoive. Pelit:Ace Combat 2,... Lue lisää

0 kommenttia


Pelisohva S4E5: Worthy (Amiga)

Peliartikkeli 16.08.2019 klo 16.31

Tällä kertaa Pelisohvalle saapuu jälleen uutta tuotantoa oleva peli. Tuore Amiga-julkaisu Worthy ihastuttaa Jukkaa, mutta miksi Mikko vaikeroi tuskissaan? Vanhat Pelisohvat soittolistana Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura Kiitos: Honor... Lue lisää

0 kommenttia


Ion Fury

Peliarvostelu 16.08.2019 klo 16.30

Moni tekee nykyään retrohenkisiä pelejä, osa jopa alkuperäisillä työkaluilla. Mutta että joku tekee uuden 3D-räiskinnän yli 20 vuotta vanhalla pelimoottorilla ja vuolee silti siitä totaalista pelikultaa? Täytyy oikein hattua nostaa, sillä osittain ... Lue lisää

2 kommenttia


Pawarumi

Peliarvostelu 13.08.2019 klo 18.42

Suhteeni shoot’em’up-peleihin on mutkikas. Ensimmäinen peli, jota pelasin tosissani päiväkausia oli Gradius (tarkemmin ottaen MSX:n Nemesis) ja siitä lähtien avaruusräiskintää on tullut hankittua ja pelattua enemmän tai vähemmän. Syvät Dreamcast-symp... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ennakoi: Gloomhaven Digital Edition ja Killsquad (PC)

Peliartikkeli 12.08.2019 klo 19.55

Gloomhaven Digital Edition Lautapelien ystäville Gloomhaven tuskin kaipaa esittelyä. Kirjoitushetkellä jo toista vuotta putkeen BoardGameGeekin lautapelilistojen kärjessä keikkuva ”elävä lautapeli” tarjoaa kepeää roolipelailua, hahmonkehitystä, sa... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Jeff Minter -spesiaali

Peliartikkeli 11.08.2019 klo 20.30

Sain viime viikolla harvinaisen tilaisuuden tavata Jeff Minterin, erään pisimmän uran tehneistä pelinkehittäjistä. Mukava jutustelu inspiroi tutkimaan miehen ensimmäisiä tuotoksia 1980-luvun alkupuolelta, joten löin C64:n tulille ja otin maistiai... Lue lisää

2 kommenttia


Air Warrior laskeutui Suomeen 1994 - mullistava MMO-peli loi edelleen jatkuvan simuyhteisön

Peliartikkeli 10.08.2019 klo 11.00

Vaikka nettipelejä kuvitellaankin välillä joksikin nykyajan jutuksi, niin verkkopelaaminen alkoi Suomessakin jo 1990-luvun alkupuolella. Yksi tärkeimmistä MMO-aikakauden peleistä oli verkkolentosimulaattori Air Warrior, joka jälkeläisineen loi Suom... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Iratus: Lord of the Dead (PC)

Peliartikkeli 09.08.2019 klo 10.30

Tällä kertaa V2.fi:n ennakkotestaukseen päätyi pietarilaisen Unfrozenin kehittämä Iratus: Lord of the Dead. Iratus ei ole mikä tahansa tsompien tirehtööri, vaan nimensä mukaisesti nekromantikkojen nekromantikko ja kuolleiden lordi. Hirviöitä herättel... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Fantasy General 2 kevytstrategiaa HoMM-hengessä

Peliartikkeli 08.08.2019 klo 09.00

Muinaisella pelirautakaudella SSI oli yksi parhaista pelitaloista - ja voi että firma vuolikin kotvan kultaa, kun kevytstrategia Panzer General lumosi myös valtavirtapelaajat. General-sarjaan julkaistiin jatko-osa jos toinenkin, joista yksi oli vuo... Lue lisää

0 kommenttia


Wolfenstein Youngblood

Peliarvostelu 07.08.2019 klo 11.16

Wolfenstein-sarja on modernin pelaamisen iloisimpia tarinoita. Harva olisi uskonut, että ruotsalainen MachineGames pystyisi ottamaan FPS-pelit genrenä aloittaneen peliveteraanin, ja modernisoimaan sen yhdeksi pelimaailman parhaista räiskintäpelisarjo... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa + Säätämö: DCHDMI, Dreamcastin kuvanlaadun huippupiste

Peliartikkeli 04.08.2019 klo 20.30

Tänään on jälleen vuorossa kaksoisvideo, jossa ensin askarrellaan ja sitten pelataan. Noin 20-kertaisesti nopeutetussa maailmassa Dreamcastin äärimmäinen kuvanlaatuparannus asentuu näin: ...ja sitten kun minun piti esitellä sitä, päädyinki... Lue lisää

0 kommenttia


Pelisohva S4E4: Pit Fighter (Arcade)

Peliartikkeli 02.08.2019 klo 20.20

Tällä kertaa Mikko kaivaa rojukasasta satunnaisen kolikkopelin piirilevyn, jonka toimivuutta hän ei ole itsekään koskaan testannut. Ja siitäkö riemu repeää! Vanhat Pelisohvat soittolistana Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura Kiitos: Honor... Lue lisää

0 kommenttia


Super Mario Maker 2

Peliarvostelu 02.08.2019 klo 13.24

Videopelit ja käyttäjän oma luovuus kohtaavat parhaimmillaan niin intuitiivisella tavalla, että pelinkehittäjät ovat itsekin yllättyneitä lopputuloksesta. Super Mario Maker on epäilemättä tällainen teos, jonka yksinkertaiset työkalut mahdollistavat l... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi pelasi: Apex Legends Battle Pass Season 2 - Battle Charge

Peliartikkeli 01.08.2019 klo 20.21

Apex Legendsin ensimmäinen kausi oli ja meni. Kun arvostelin Wild Frontier -nimellä kulkevaa kautta, jäi kokonaisuudesta hieman huono maku suuhun. Tiivistettynä: kaipasin viikko- ja päivätehtäviä, Battle Passin tasojen nousu oli liian hidasta sekä pa... Lue lisää

0 kommenttia


Please the Gods

Peliarvostelu 30.07.2019 klo 13.40

Please the Gods on oululaisen Surma Gamesin julkaisema retrohenkinen roolipeli, joka tarttuu rohkeasti kotimaiseen mytologiaan. Kyseessä on lohdullinen matka vanhoihin hyviin aikoihin, kun kiistat metsän petoja vastaan ratkaistiin noppia heittämällä ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: PC Engine CD, osa 2 (uudemmat pelit)

Peliartikkeli 28.07.2019 klo 20.30

Viime viikolla aloiteltiin PC Enginen CD-laajennuksen pelien parissa, tällä viikolla katsastetaan alustan loppuvuosien tarjontaa. Laaturima siirtyy melkoisesti ylöspäin. Pelit: Gradius II, Zero 4 Champ II, Winds of Thunder Tilaa Retro R... Lue lisää

0 kommenttia


Judgment

Peliarvostelu 26.07.2019 klo 18.04

Elokuvamaailmassa on jo vuosikymmenet mainostettu sitä, miten uutuusleffan taustalta löytyy samoja taustavoimia kuin jonkin entisen hitin. Pelien puolella samaa on harrastanut ainakin Hideo Kojima, mutta myös Judgmentin ennakkomarkkinoinnissa tehtiin... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Recon Spark ja Arctis 1 -pelikuulokkeet

Peliartikkeli 25.07.2019 klo 20.00

Kesäloman pelisessioihin saapui kaksi kilpailevaa pelikuuloketta: kaikkia pelilaitteita tukevat Turtle Beachin Recon Sparkit ja Steelseriesin Arctis 1:t, molemmat siellä noin 50 euron hintaluokassa ja molemmat tuoreita tulokkaita pelikuulokemarkkinoi... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi pelasi: Phoenix Wright Trilogy

Peliartikkeli 25.07.2019 klo 13.37

Capcomin Phoenix Wright -älypelien sarja on viehättänyt läntisiä pelaajia jo puolentoista vuosikymmenen ajan - ja liki 20 vuotta, kun Japanin ihan ensimmäinen julkaisu lasketaan mukaan. Ja kovin hyviä, koukuttavia älypelejä ne ovatkin olleet - mutt... Lue lisää

0 kommenttia


Steamworld Quest

Peliarvostelu 23.07.2019 klo 13.25

Ruotsalainen Image & Form Games on noussut viime vuosien aikana parrasvaloihin mainioilla Steamworld-peleillään. Sarjan ensimmäinen peli, Steamworld Dig, tarjosi mainion kepeää ja näyttävää roguelite-tasohyppelyä ja onnistui siinä määrin hyvin, että ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa + Säätämö: PC Engine Duon ylösnousemus

Peliartikkeli 21.07.2019 klo 20.30

Halusin PC Enginen CD-asemalla, mutta en halunnut maksaa verkkohuutokauppojen rosvohintoja testatusta koneesta. Japanin Yahoosta irtosi pikkurahalla laite, jonka luokitus oli "junk". Saako siitä vielä pelikonetta, jos on valmis käyttämään muutama... Lue lisää

0 kommenttia


Tales of Vesperia: Definitive Edition

Peliarvostelu 19.07.2019 klo 19.28

Tales of -pelisarja on saavuttanut läntisessä maailmassa tiettyä suosiota, mutta Japanissa se asettuu samaan linjaan muiden jrpg-jättiläisten, kuten Final Fantasyn ja Dragon Questin kanssa. Arvostelun keskiössä oleva Tales of Vesperia: Definitive Edi... Lue lisää

1 kommentti


Pelisohva S4E3: Asterix (Arcade)

Peliartikkeli 19.07.2019 klo 18.00

Pelisohva tekee tänään uuden avauksen, kun tutustumme ensimmäistä kertaa oikeaan kolikkopeliin. Konami muutti Asterix-sarjakuvan hupaisaksi kahden pelaajan mätkinnäksi. Vanhat Pelisohvat soittolistana Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Just Cause 4: Los Demonios

Peliartikkeli 17.07.2019 klo 20.00

Just Cause 4 sai vastikään Los Demonios-nimeä kantavan DLC:n, joka on järjestyksessä toinen julkaistu pelin lisäosa. Kuten nimestä voi päätellä, lisäri tuo karmaisevat demonit pelin maailmaan tarjoten pelaajille mahdollisuuden haastaa itsensä uusissa... Lue lisää

0 kommenttia


Giga Wrecker Alt

Peliarvostelu 15.07.2019 klo 17.24

Ihmiset orjuuttaneita robotteja, eksentrinen professori ja koulupukuinen teinityttö maagisella robottikädellä... eli Japani ei petä tälläkään kertaa, kun materiaa muovaava Reika lähtee pelastamaan maapalloa Game Freakin uusvanhassa tasohyppelyssä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Sega Games Can vol. 2 - Lisää Segaa purkista

Peliartikkeli 14.07.2019 klo 20.30

Tein jo viime vuoden puolella yhden videon Segan Games Can -julkaisuista, jotka kokosivat latauspalvelusta saatavana olleita pelejä Mega-CD-muotoon. Tulkoon nyt käsitellyksi tämä toinenkin, joka on itse asiassa sisällöltään monipuolisempi. ... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova