Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

NHL 21:n tuore traileri esittelee uusia ominaisuuksia, joista osa on saanut inspiraatiota huippupelaajien taidoista

Peliuutinen 17.09.2020 klo 22.00

NHL 21:n tuoreella pelitrailerilla esitellään uusia ominaisuuksia, joihin lukeutuvat muun muassa huippupelaajien liikkeet. Näiden inspiraationa ovat toimineet muun muassa Alex Ovechkin, Nikita Kucherov, Connor McDavid sekä monet muut pelaajat. Lisä... Lue lisää

4 kommenttia


Nintendo Direct Mini -lähetyksessä paljastui kaksi uutta Monster Hunteria, minkä lisäksi Ori and the Will of the Wisps saapuu tänään Nintendo Switchille

Peliuutinen 17.09.2020 klo 20.00

Nintendo järjesti tänään klo 17.00 Suomen aikaa Nintendo Direct Mini -lähetyksen, jossa esiteltiin muutamia Nintendo Switchille saapuvia pelejä. Suurimmat yllätyksen saivat aikaiseksi Monster Hunter Rise, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin sek... Lue lisää

0 kommenttia


Facebook julkisti uudet VR-lasit ja Ubisoft kertoi työstävänsä Splinter Cell sekä Assassin's Creed -peliä virtuaalimaailmaan

Peliuutinen 17.09.2020 klo 18.00

Facebook Connect -tapahtumassa kuultiin virtuaalilaseihin ja niille tuleviin peleihin liittyvää uutta tietoa. 14. syyskuuta julkisuuteen vuotaneet tiedot Oculus Quest 2 -lasien saapumisesta pitivät paikkaansa. Lasit saapuivat myös ennakkotilattavak... Lue lisää

1 kommentti


Suoratoistopalvelu Twitch on usean kohun keskellä - stereotyyppisiä hymiötä sekä pakotettuja mainoksia

Peliuutinen 17.09.2020 klo 16.00

Suoratoistopalvelu Twitch on joutunut taas kohun keskelle, tällä kertaa jopa kahden. Toinen koskee stereotypisten hymiöiden lisäämistä palveluun ja toinen muutosta mainosten esittämiseen. Tällä hetkellä maailmalla vietetään National Hispanic Her... Lue lisää

3 kommenttia


Toisen maailmansodan itärintamalle sijoittuva Partisan 1941 julkaistaan lokakuussa

Peliuutinen 17.09.2020 klo 13.00

Toisen maailmansodan itärintamalle sijoittuva Partisan 1941 julkaistaan 14. lokakuuta. Kyseessä on reaaliaikaista taktikointia ja tukikohdan hallintaa yhdistelevä teos, jossa puna-armeijaa komentava Alexey Zorin pakenee natsien leiriltä. Sissijouko... Lue lisää

0 kommenttia


Katso täältä kooste eilisestä PlayStation 5 Showcase -lähetyksestä - luvassa mm. Final Fantasya, God of Waria ja Demon's Soulsia

Peliuutinen 17.09.2020 klo 11.00

Sony järjesti eilen illalla Suomen aikaa PlayStation 5 Showcase -lähetyksen, jossa esiteltiin runsaasti kuvamateriaalia tulevista peleistä. Lähetyksen lopussa kuultiin vielä PlayStation 5 -konsolin julkaisupäivä sekä hinta. Laite saapuu myyntiin... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: The Wanderer: Frankenstein's Creature (Switch)

Peliartikkeli 15.09.2020 klo 15.50

Kun on hieman outo ja erilainen, voi hyväksynnän saanti olla vaikeaa, jopa mahdotonta. The Wanderer: Frankenstein's Creaturen päähahmo on oudon oloinen kaapupukuinen ilmestys, joka ei oikein tiedä kuka on, eikä asiaa pelaajallekaan juuri alkuun avata... Lue lisää

0 kommenttia


Project CARS 3

Peliarvostelu 14.09.2020 klo 19.55

Pelin lähtöasetelma on kokenut muutoksen edeltäneisiin sarjan osiin nähden, kuten Manukin totesi ennakkojutussaan. Siinä, missä vauhdin hurmaan pääsevät helposti kiinni myös vähemmänkin (tosissaan) ajopelejä pelanneet, on viehätysvoima kärsinyt kolau... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Turtle Beach Stealth 600 G2 -kuulokkeet

Peliartikkeli 14.09.2020 klo 15.36

Turtle Beachin yleisesti kunnollisina pidettyjen konsolipelikuulokkeiden sarja kasvaa tänä syksynä uusien Stealth 600 - sekä 700 Gen 2 -mallien myötä. Stealth 600 G2 muistuttaa edeltänyttä 600-mallia ulkonäkönsä puolesta ja on edeltäjänsä tapaan lang... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Shootteria ja söpöilyä Segalla

Peliartikkeli 13.09.2020 klo 20.30

Sega Saturn jäi viime viikon rakentelusta hieman "päälle", ja kuinka ollakaan, huutokaupasta tarttui sille mukaan kauan etsimäni pelikin. Testataanpa se ja tasapainotetaan sotilastoimintaa hieman Taito-söpöilyllä. Pelit: Kaitei Daisensou (... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi varastolla: Mikon Sega-kellari 01

Peliartikkeli 12.09.2020 klo 11.32

Varastojen penkominen jatkuu: Amiga-videossa kyseltiin kuvassa näkyvien Sega-pelien perään, joten sukelletaanpa välillä niiden pariin. Kuvaus, leikkaus: Nanne Kukkura... Lue lisää

0 kommenttia


Tell Me Why

Peliarvostelu 11.09.2020 klo 20.51

Life is Strangesta ja Vampyrista tunnetun Dontnod Entertainmentin Tell Me Why kertoo pikkukaupungin mysteeriä selvittävistä kaksosista. Vanhat haavat aukeavat ja salaisuudet paljastuvat, kun telepaattisesti kommunikoivat Alyson ja Tyler Ronan penkova... Lue lisää

0 kommenttia


Fairy Tail

Peliarvostelu 09.09.2020 klo 20.45

Koei Tecmon Fairy Tail on tuoreehko tulokas animelisenssipelien markkinoille. Vaikka Fairy Tailin nimi oli minulle entuudestaan tuttu, en ollut koskaan seurannut Hiro Mashiman kirjoittamaa ja piirtämää sarjaa. Tavallisesti tällaisessa tilanteessa täy... Lue lisää

0 kommenttia


Marvel's Avengers

Peliarvostelu 08.09.2020 klo 10.35

Supersankarielokuvien ollessa tällä hetkellä maailman suosituimpia ja arvokkaimpia viihdejuttuja, ei ole mitenkään ihmeellistä, että Avengersien ja muiden Marvel-hahmojen maineella yritetään takoa rahaa myös pelien muodossa. Ja mikäs siinä on yri... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Saturn-egyptologiaa (+autobonus)

Peliartikkeli 06.09.2020 klo 20.30

Sain vihdoin aikaiseksi putsata projektipöytää sen verran, että asensin Sega Saturniin jo kuukausia sitten hankkimani levyasemaemulaattori Phoeben. Päätin sitten testailla sitä pelaamalla kehuttua räiskintää, jonka olen omistanut noin 20 vuotta k... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi varastolla: Mikon Amiga-kellari 02

Peliartikkeli 05.09.2020 klo 10.49

Manun peliluola -videot saivat katsojat toivomaan lisää rojujen fiilistelyä, joten Mikko ja Nanne laskeutuivat salaiseen kellariin tonkimaan pelihyllyjä. Kaikki alkaa aina Amigasta, joten tässä jatkoa viimeviikkoiselle. V2.fi varastolla Man... Lue lisää

0 kommenttia


Necronator: Dead Wrong

Peliarvostelu 04.09.2020 klo 19.05

Indonesialaisen indiestudio Toge Productionsin Necronator: Dead Wrong yhdistää paitsi pakanrakennusta ja reaaliaikaista strategiaa, myös tornipuolustusta ja roolipeliä samaan pikkuiseen pakettiin. Lopputuloksena on roguelike-tyyppinen tapa luoda kart... Lue lisää

0 kommenttia


A Total War Saga: Troy

Peliarvostelu 31.08.2020 klo 18.57

Troijan sota junnasi tunnetusti paikoillaan, eivätkä kaupungin muurit murtuneet. Epätoivoisten valtausyritysten sijaan kreikkalainen hyökkäysarmeija punoi juonen: jos muureja ei kerran saa vallattua, ehkä ne voisikin ohittaa. Ovelat kreikkalaiset tar... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Katsojapostia - 8in Cassette Computer

Peliartikkeli 30.08.2020 klo 20.30

Vakiokatsoja Mikko kyseli Facebookissa, haluaisinko tehdä videon hänelle päätyneestä Famicom-kopiosta, jossa vaikutti olevan omia pelejä sisällä. Tietenkin halusin, joten tänään siis kasibittistelyä. Pelit: Conte Enegy, Mars, Box World, Re... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi varastolla: Mikon Amiga-kellari 01

Peliartikkeli 29.08.2020 klo 13.58

Manun peliluola -videot saivat katsojat toivomaan lisää rojujen fiilistelyä, joten Mikko ja Nanne laskeutuivat salaiseen kellariin tonkimaan pelihyllyjä. Kaikki alkaa aina Amigasta, joten sitä on nytkin luvassa ensin. V2.fi varastolla Manun... Lue lisää

2 kommenttia


Ninjala

Peliarvostelu 28.08.2020 klo 18.47

Elokuussa Ninjalan Twitter-tilillä ilmoitettiin, että kesäkuun lopussa julkaistua peliä oli käynyt lataamassa yhteensä yli 4 miljoonaa pelaajaa. Se on suuri luku ja V2.fi:n toimitus kävikin kurkkaamassa, mistä tässä ilmaismätkinnässä on kyse. Lörp... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Razer BlackShark V2 - ja Creative SXFI Gamer -pelikuulokkeet

Peliartikkeli 25.08.2020 klo 19.00

V2.fi:n testattavaksi saapui kaksi tuoretta pelikuulokesettiä, joista Razerin uutuus pyrkii erottumaan pelikuulokkeiden valtavasta valikoimasta muun muassa pelikohtaisilla THX-profiileilla ja Creative SXFI-teknologiallaan, jota markkinoidaan nyt enti... Lue lisää

0 kommenttia


Battletoads

Peliarvostelu 24.08.2020 klo 13.29

90-luvun alussa Battletoads tuli jäädäkseen pelihistoriaan. Kasibittisen Nintendon pelaajat hieraisivat aikoinaan ensin silmiään graafisen annin vuoksi ja kohta hakkasivat ohjainta sohvapöytään pelin vaikeuden vuoksi. Peliä monistettiin monelle alust... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi trippaili: The Long Drive

Peliartikkeli 24.08.2020 klo 10.04

Aurinko paahtaa pilvettömältä taivaalta, kuumuus saa ilman väreilemään. Se sopii hyvin maailmanlopun maisemiin. En tiedä kuka olen tai mistä tulen, mutta tiedän, että tallissa on farmari-Lada ja minun on tarkoitus ajaa sillä mahdollisimman pitkälle. ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Julkaisemattomat Sega CD -kalkkunat

Peliartikkeli 23.08.2020 klo 20.30

Sega CD:lle tehtiin niin paljon full motion video -pelejä, että osa niistä jäi jopa julkaisematta. Vuosituhannen vaihteen tienoilla Good Deal Games -niminen pikkufirma hankki oikeudet kahteen niistä ja julkaisi ne harrastajille pienenä painoksena... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi varastolla: Manun peliluola 04

Peliartikkeli 22.08.2020 klo 11.00

V2.fi:n kaksikko kävi kaivelemassa ja järjestelemässäkin Pelikonepeijoonit-keräilijäryhmäänkin kuuluvan V2.fi:n Manun varastoa. Mitä kaikkea kummista pahvilaatikoista löytyi? Ainakin monenlaisia paitoja, promo-CD:itä ja Amiga-levykkeitä. Osa 4. ... Lue lisää

0 kommenttia


Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Peliarvostelu 21.08.2020 klo 17.09

Hidetaka Suehiro, taiteilijanimeltään SWERY, on vuosien varrella kehittänyt tiiminsä kanssa useita todella persoonallisia ja erikoisia pelejä, jotka ovat ongelmistaan huolimatta keränneet yleensä todellisen kulttimaineen. Näiden kulttiklassikoiden kä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Final Fantasy XIV: Shadowbringers päättyy täydellisissä tunnelmissa

Peliartikkeli 20.08.2020 klo 10.20

Noin vuosi sitten kehuin Final Fantasy XIV:n kolmannen lisälevyn, Shadowbringersin, maasta taivaisiin. Sittemmin Square-Enix on julkaissut peliin kolme suurta päivitystä, jotka ovat seuranneet rakenteeltaan sitä totuttua kaavaa: kolme ensimmäistä pää... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Dandara: Trials of Fear Edition (PC)

Peliartikkeli 18.08.2020 klo 18.24

Tänään Summer Games Done Quick 2020 -hyväntekeväisyysmaratonin ohjelmistossa ollut Dandara on brasilialaisen Long Hat Housen kehittämä ja indiepelien julkaisijana tunnetun Raw Furyn (Night Call, Bad North, Kingdom Two Crowns yms.) vuonna 2018 julkais... Lue lisää

0 kommenttia


There is No Game: Wrong Dimension

Peliarvostelu 17.08.2020 klo 18.25

There is No Game -pelin kertojaääni tekee heti selväksi, ettei peliä itseasiassa ole olemassa: epäonnistuneesta joukkorahoituskampanjasta johtuen projekti on kuopattu, joten käyttäjän on pakko tyydyttää pelinhimonsa muualla. Koska peliä ei siis missä... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova