Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Pikachu vetää mietintämyssyn päähän myös Euroopassa

Peliuutinen 11.12.2017 klo 19.30

Japanissa huomiota kerännyt salapoliisipokemon ei ehkä jääkään vain nipponilaisten herkuksi. PEGI-sivuston listaus antaa ymmärtää, että Nintendolla olisi aikomus tuoda Detective Pikachu niin elokuvateattereihin kuin länsimaalaisiin pelilaitteisiink... Lue lisää

0 kommenttia


Teen Slayer tulee ja tappaa! Silver Snipers -kilpapelijoukkueen keski-ikä on 71 vuotta

Peliuutinen 11.12.2017 klo 17.00

Tietokonevalmistaja Lenovo esittelee blogissaan Counter-Strikea pelaavan e-sports-joukkueen nimeltä Silvers Snipers. Siihen kuuluvat: Monica “Teen Slayer” Idenfors, 62 vuotta Abbe “BirDie” Drakborg, 75 vuotta Wanja “Knitting Knight” Godänge, 6... Lue lisää

0 kommenttia


Seuraava Walking Dead -peli tulee syksyllä, co-op-pelin ensimmäinen hahmo julkistettiin

Peliuutinen 11.12.2017 klo 14.55

Starbreeze on kertonut lisätietoa Overkill's The Walking Dead -pelistä, joka on neljän pelaajan co-op-FPS-räimettä. Peli aiotaan julkaista ensi syksynä PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Jokaisella hahmolla on omat kykynsä, roolinsa, tait... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Monster Hunter World

Peliartikkeli 11.12.2017 klo 12.19

Monster Hunter -pelisarjalla on pitkät ja pahamaineiset juuret. Jo PlayStation 2 -ajoista saakka eeppinen hirviöjahti on houkuttanut ja kiehtonut sarjan ystäviä, mutta pelottanut luotaan monia potentiaalisia pelaajia maineellaan. Kun pelistä huhutaan... Lue lisää

3 kommenttia


Tappelijat kaduille mars! Street Fightereita pistetään pakettiin isolla kädellä

Peliuutinen 11.12.2017 klo 11.00

Nyt on nostalgiaa ja mätkintää samassa paketissa! Street Fighter -pelisarjan 30-vuotisjuhlan kunniaksi samoihin kansiin laitetaan: Street Fighter Street Fighter II Street Fighter II: Champion Edition Street Fighter II: Hyper Fighting Super ... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Segan Mestarijärjestelmä

Peliartikkeli 10.12.2017 klo 20.30

Master System ei edelleenkään saa tarpeeksi rakkautta etenkään Suomen retropiireissä. Sillekin on kuitenkin tarjolla paljon mukavaa pelattavaa, vieläpä usein edullisemmin kuin Nintendolle. Retropelimyyjäisistä (ja aiemmin Facebookista) tarttui mu... Lue lisää

7 kommenttia


HearthStone-haastattelu, osa I : Antti 'Kufdon' Lammi

Peliartikkeli 10.12.2017 klo 18.11

V2.fi osallistui HearthStonen Kobolds & Catacombs -laajennuksen ilosanomaa levittävään Blizzardin tapahtumaan Tukholmassa ja itse asiassa kyseinen laajennus julkaistiinkin yllättäen kesken pienen Fireside Gatheringin - voitte kuvitella, millainen kuh... Lue lisää

0 kommenttia


Taru sormusten herrasta iskee kortit pöytään

Peliuutinen 10.12.2017 klo 17.00

Taru sormusten herrasta -aiheiset pelit eivät suinkaan päättyneet Middle-earth: Shadow of Wariin. Seuraava Keski-maan yrittäjä saapuu PC:lle kesällä. Lord of the Rings Living Card Game digitalisoi Fantasy Flight Gamesin fyysisen korttipelin. Pai... Lue lisää

0 kommenttia


PS1-klassikko MediEvil kömpii takaisin elävien kirjoihin

Peliuutinen 10.12.2017 klo 14.00

Ensimmäinen PlayStationin omistajien muistoihin lämpimän jäljen jättänyt MediEvil-sarja kaivautuu ylös haudastaan. PlayStation Experience -tapahtumassa paljastettiin, että klassikkoseikkailun uusioversio julkaistaan vuoden 2018 aikana. Luvassa ... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi pelasi: Etrian Odyssey V ja Culdcept Revolt (3DS)

Peliartikkeli 08.12.2017 klo 20.29

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth (3DS) Etrian Odyssey V: Beyond the Myth on klassinen “dungeon crawler,” eli peli jossa edetään labyrinttimäisissä tiloissa aina vain eteenpäin kohti lopullista päämäärää. Beyond the Myth -pelin tavoitteena on nous... Lue lisää

0 kommenttia


JCB Pioneer: Mars (Early Access)

Peliarvostelu 06.12.2017 klo 19.00

JCB Pioneer: Mars on peli, joka sijoittuu nimensä mukaisesti Mars-planeetalle. Tarkoituksena on selvitä hengissä Marsin pinnalla sekä rakentaa tukikohtaa. Tekeleen suurimpana yhteistyökumppanina on tunnettu konevalmistaja JCB, mitä ei voi olla huomaa... Lue lisää

0 kommenttia


AtGames Sega Mega Drive Flashback HD

Peliartikkeli 05.12.2017 klo 08.00

Sega Mega Drive Flashback saapuu tyylikkäässä, sinertävän metallinhohtoisessa paketissa, jonka kantta koristaa tutun näköinen konsoli ja itse Sinisiili, tutussa 90-luvun ulkomuodossaan. Sonicin lisäksi ostajia houkutellaan Mortal Kombatin ja Phantasy... Lue lisää

2 kommenttia


Rogue Trooper Redux

Peliarvostelu 04.12.2017 klo 18.48

Brittiläinen 2000 AD oli ja on yksi tärkeimmistä sarjakuvalehdistä koskaan. Muun muassa Judge Dredd loikkasi sen sivuilta suuremman yleisön tietoisuuteen, ja lehteä ovat tehneet niin Alan Moore kuin Neil Gaimankin. Eikä pidä unohtaa tulevaisuuden s... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ennakoi: Nine Parchments - räiskivä suomalainen loitsufantasia tempaisi mukaansa

Peliartikkeli 04.12.2017 klo 12.00

Helsinkiläinen Frozenbyte-studio on kasvanut kaikessa hiljaisuudessa yllättävän suureksi tekijäksi suomalaisella pelialalla. Firma on löytänyt hyvän rytmin pelikehitykseensä ja työn alla on nytkin useita projekteja. Yksi niistä on Nine Parchments, re... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: Sega CD -tuplatupla

Peliartikkeli 03.12.2017 klo 20.30

Sega CD -pelien menekin takkuillessa Sony Imagesoft otti tavaksi tarjota Amerikan markkinoille kaksi peliä kerrallaan. Testataan kaksi kahden pelin pakettia eli yhteensä neljä CD-peliä. Pelit:3 Ninjas Kick Back, Hook, (Ultraverse) Prime, M... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi pelasi: NBA 2k18 ja NBA Live 18 (X1)

Peliartikkeli 01.12.2017 klo 16.06

Koripallo on säilynyt Suomessa melko vakiintuneena marginaalilajina, vaikka kotimaisessa sarjassa onkin tehty panostuksia. Susijengin ympärille noussut kiima on kantanut yleensä vain arvokisojen ajan, mutta superjunnu Lauri Markkasen ansiosta suosio ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Anki Overdrive Fast & Furious

Peliartikkeli 30.11.2017 klo 22.50

Jotakuinkin vuosi takaperin testasimme paljon positiivista pöhinää herättäneen Anki Overdrive -autoradan. Kyseessä on siis autorata, tai oikeammin peli, jossa mobiililaitteen näytöllä liikkuvat autot on korvattu fyysisillä ajokeilla. Radassa ei ole... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: HyperX Cloud Alpha -kuulokkeet

Peliartikkeli 30.11.2017 klo 15.26

HyperX-merkki on esitellyt uudet pelikäyttöön tarkoitetut kuulokkeet. Millaista laatua on lupa odottaa satasen hintaluokassa? V2.fi testasi. HyperX Cloud Alpha Hintaluokka: 100 euroa Lisätietoa: HyperX Gaming Kuvaus, leikkaus: Nanne K... Lue lisää

11 kommenttia


V2.fi TETtasi: Snipperclips Plus

Peliartikkeli 28.11.2017 klo 22.59

Tampereen Ota lapsi mukaan töihin -päivänä laitoimme erikoistestiryhmälle haastavan tehtävän kokeilla Nintendo Switchin Snipperclips-pelin uutta versiota. Tässä tunnelmia. Testaajat: Aino-Maria ja Tommi Kuvaus, leikkaus: Nanne Kukkura ... Lue lisää

0 kommenttia


Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Peliarvostelu 28.11.2017 klo 16.22

Capcomin Dragon’s Dogma on mitäänsanomattomaan fantasiamaailmaan sijoittuva seikkailu, joka on täynnä turhia hahmoja, omituisia mekaniikkoja sekä väsyttävää taistelua. Capcomin Dragon’s Dogma on myös mielenkiintoisin sekä koukuttavin peli, mitä olen ... Lue lisää

4 kommenttia


Pelataanpa: Super Cassette Vision - jotain ihan muuta!

Peliartikkeli 26.11.2017 klo 20.30

Tällä kertaa rastimme jälleen yhden koneen pois lyhenevältä listalta "konsolit, joita Pelataanpassa ei ole käsitelty". Super Cassette Vision syntyi, kun Nintendo ja Sega söivät Epochin aiemman konsolin markkinat. Valitettavasti siitä ei ollut nii... Lue lisää

5 kommenttia


Etrian Odyssey V: Beyond the Myth

Peliarvostelu 24.11.2017 klo 19.09

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth on klassinen "dungeon crawler", eli peli jossa edetään labyrinttimäisissä tiloissa aina vain eteenpäin kohti lopullista päämäärää. Beyond the Myth -pelin tavoitteena on nousta valtavan Yggdrasil-puun huipulle, sillä ... Lue lisää

2 kommenttia


Mudrunner - A Spintires Game

Peliarvostelu 23.11.2017 klo 13.58

Kielenkäyttöämme muovaa ympäristö, jossa kasvamme. Esimerkiksi ‘tie’ tarkoittaa Suomessa monenlaista asiaa hädintuskin ajokelpoisesta kinttupolusta monikaistaiseen baanaan. Naapurimaassamme Venäjällä käsite on vieläkin laajempi, etenkin asteikon alap... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Kolme karaokea konsoleille

Peliartikkeli 23.11.2017 klo 05.00

Loppuvuoden pelivalikoimaan on siunaantunut taas kotikaraokekolmikko. Vaikkei bilehoilaus olekaan tätä nykyä niin suosittua, kuin se oli jokusia vuosia sitten, jaksavat eri julkaisijat päivittää pelejään vuosittain. Niistäpä nytkin on kyse: vuosipäiv... Lue lisää

1 kommentti


Middle-earth: Shadow of War

Peliarvostelu 22.11.2017 klo 17.51

Ensimmäinen Middle-earth-sarjan peli, Shadow of Mordor, oli todellinen yllättäjä kolmisen vuotta sitten. Arvostelijat lämpenivät sille oikein hyvin ja kuluttajatkin tyhjensivät kaupan hyllyjä aktiivisesti. Harmittavasti ensimmäinen osa on jäänyt itse... Lue lisää

3 kommenttia


Life is Strange: Before the Storm Episode 2

Peliarvostelu 21.11.2017 klo 16.13

Life is Strangen esiosa Before the Storm etenee toiseen näytökseensä. Miten teinitytöt reagoivat ensimmäisen episodin kohahduttavaan loppuun, aiheutuuko aiemmista räksytyksistä seurauksia ja ehtiikö sankarimme Chloe Price vihdoin hengähtää edes hetke... Lue lisää

2 kommenttia


Voita vuoden PlayStation Plus -jäsenyys

Peliartikkeli 20.11.2017 klo 15.00

Voittajat on arvottu: Jani Keränen Antti Reinikainen Seuratkaa sähköpostianne, onnittelut! PlayStation tarjoaa kahdelle V2.fi:n lukijalle vuoden verran PlayStation Plus -jäsenyyttä. PlayStation Plus -jäsenyydellä voi muun muassa pelata ... Lue lisää

0 kommenttia


Star Wars Battlefront II

Peliarvostelu 20.11.2017 klo 11.24

Star Wars Battlefront II on osa sarjaa, johon kuuluvat muun muassa 2015 vuonna ilmestynyt Star Wars Battlefront sekä 2000-luvun alussa julkaistut samannimiset teokset. Tekijöitä ei voi kiittää selkeästä nimeämisestä, mutta kyseessä onkin alkuperäisen... Lue lisää

16 kommenttia


Pelataanpa: Retromyyjäisten satoa

Peliartikkeli 19.11.2017 klo 20.30

Eilen Suomen pelimuseossa järjestetyissä Retropelimyyjäisissä oli tarjolla kaikenlaista kivaa. Aloitetaan kasan perkaaminen Colecovisionin peleistä, joissa olikin kolme toinen toistaan kovempaa tuotosta! Pelit: Looping, Mr. Do!, Gateway to... Lue lisää

7 kommenttia


Battle Chasers: Nightwar

Peliarvostelu 17.11.2017 klo 12.00

Joe Madureira on tunnetun DarkSiders-pelin luoja, mutta samalla myös Battle Chasers -sarjakuvan isähahmo. Sarjakuvaa julkaistiin vuodesta 1998 aina vuoteen 2001 asti, jonka jälkeen Madureira siirtyi pelialalle. Nykyisin Joe johtaa Airship Syndicate -... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
V2.fi:n joulukisa - Voittaja joka päivä!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova