Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Mitä se kapteeni Wilkins oikein touhusi? Wolfenstein II kertoo

Peliuutinen 14.03.2018 klo 16.27

Wolfenstein II:n DLC-trilogia the Freedom Chroniclesin kolmas osa on nyt julkaistu ja se tottelee nimeä The Deeds of Captain Wilkins. Lisärissä Wilkins lähtee Alaskaan, mikäpä muukaan mielessään kuin natsien lahtaus. Tavoitteena olisi pysäyttää ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi kilpailu: Voita upea roolipelisetti!

Peliartikkeli 14.03.2018 klo 13.39

Free League Publishing (frialigan.se) tarjoaa yhdelle onnekkaalle V2.fi:n lukijalle huiman roolipelipaketin. Kahdeksankymmentälukua henkivä, moninkertaisesti palkittu roolipeli Tales from the Loop on paitsi hyvä peli mielenkiintoisella tarinalla, m... Lue lisää

0 kommenttia


Halojen luovalta johtajalta uusi räiskintä: tässä on Scavengers

Peliuutinen 14.03.2018 klo 13.21

Midwinter Entertainment -pelistudio on julkistanut ison peliprojektinsa ja sen nimi on Scavengers. Pelistudiota luotsaa Josh Holmes, joka oli luova johtaja Halo-pelisarjassa. Peli pohjautuu jossain määrin Halo 5:n Warzoneen, eli pelaajatiimit se... Lue lisää

0 kommenttia


Twitch alkaa jakaa Prime-jäsenille ilmaisia PC-pelejä - 5 peliä kuukaudessa ihan omaksi

Peliuutinen 14.03.2018 klo 11.00

Amazon Prime -tilaajat, jotka ovat linkittäneet Primeen Twitch-tilinsä, alkavat saada ilmaisia PC-pelejä huomisesta lähtien. Tällä hetkelläkin voi jo ladata Devil May Cry HD:n ilmaiseksi. "Free Games with Prime" sisältää kuitenkin paljon enemmä... Lue lisää

3 kommenttia


Dissidia Final Fantasy NT

Peliarvostelu 12.03.2018 klo 20.01

Dissidia Final Fantasy NT on jokaisen Final Fantasy-fanin haave: tyylikäs kolmannen persoonan tappelupeli, jossa pääset heiluttamaan lempi-Final Fantasy-hahmosi omituisesti muotoiltua miekkaa. Voit ammuskella Sephirothia Squall Leonhartin gunbladella... Lue lisää

3 kommenttia


Pelataanpa: MSX2 - Se parempi painos

Peliartikkeli 11.03.2018 klo 20.30

Palataan muutaman kuukauden takaiseen aiheeseen ja otetaan käsittelyyn MSX-kotimikrostandardin uudempi versio, MSX 2. Se paransi etenkin alkuperäisessä määrittelyssä vaatimattomaksi jäänyttä videopiiriä ja koneelle ilmestyikin koko joukko varsin ... Lue lisää

2 kommenttia


Kingdom Come: Deliverance

Peliarvostelu 09.03.2018 klo 15.33

Pohdin monta päivää putkeen minkä arvosanan antaisin tälle pelille. Sen pelaaminen oli raskasta ja välillä teki mieli sammuttaa konsoli sekä laittaa ohjain lataustelakkaan kiinni odottelemaan seuraavaa pelikertaa. Kingdom Come: Deliverance oli yksi a... Lue lisää

6 kommenttia


V2.fi testasi: Acer Predator Galea 500

Peliartikkeli 07.03.2018 klo 18.43

En ole tottunut näkemään tai kuulemaan Aceria kuulokevalmistajana ja käsittääkseni ainakin jotkin aiemmat Predator-kuulokkeet ovat olleet SteelSeriesin tekoa. Galea 500:t ovat ilmeisesti eri maata. Ne saapuvat massiivisessa, upeasti koristellussa pak... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Sega pelastaa!

Peliartikkeli 04.03.2018 klo 20.30

Tämänviikkoinen Pelataanpa oli pitkästä aikaa mennä kunnolla pieleen, kun valmistelemastani sisällöstä innostuneena en huomannut kokeilla, toimiiko tallennussysteemi. Onneksi olin jo kerännyt pinoon Sega Mega Drive -kampetta, josta on ollut tarko... Lue lisää

5 kommenttia


Metal Gear Survive

Peliarvostelu 02.03.2018 klo 09.00

Snaken kärmesperheen tarina on kerrottu: Solid ja Liquid Snaken kaksoiskamppailu päättyi jo kymmenen vuotta sitten, ja Big Bossinkin lopullinen korruptio koettiin vajaa kolme vuotta sitten ilmestyneessä Metal Gear Solid V: The Phantom Painissa. Metal... Lue lisää

12 kommenttia


Total War: Warhammer 2 - Rise of the Tomb Kings

Peliartikkeli 28.02.2018 klo 14.59

Loppuvuodesta ilmestynyt Total War: Warhammer 2 (arvio) yllätti erinomaisuudellaan. Vaihtelevien yksiköiden sekä mielenkiintoisen maailman lisäksi Warhammer 2:ssa oli ihka aito juoni, joka kuljetti kampanjaa eteenpäin. Warhammerin vorteksisaari tekee... Lue lisää

0 kommenttia


Videohaastattelu: 1918 tekee Suomen sisällissodasta monimuotoisen strategiapelin

Peliartikkeli 27.02.2018 klo 14.30

Suomen sisällissodasta on kulunut tänä vuonna 100 vuotta ja aika on hiljalleen kypsynyt sen käsittelyyn myös hieman viihteellisemmässä muodossa. Tamperelaisen kahdeksan hengen tiimin työstämä 1918-lautapeli kuvaa sodan tapahtumia taistelukenttien k... Lue lisää

1 kommentti


Ni No Kuni II - seikkailu on yksi kevään odotetuimmista ja upeimmista peleistä

Peliartikkeli 26.02.2018 klo 18.31

Kaikki tarvitsevät elämäänsä vähän taikuutta. Kivaa, iloista taikuutta ja pikkuisen roolipelaamista. Niitä tarjoaa Ni no Kuni II -seikkailupeli, jonka magia vuosi myös hieman todelliseenkin elämään. Jukka O. Kauppinen raportoi magian rajamailta. ... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi pelasi: Slay the Spire, Tangledeep ja Terra Feminarum (PC)

Peliartikkeli 26.02.2018 klo 11.15

Slay the Spire (PC) Slay the Spire on kiehtova yhdistelmä keräilykorttipeliä ja rogueliteä. Kirjoitushetkellä peli on vielä Steamin Early Access -ohjelmassa, eli sitä kehitetään aktiivisesti. Tästä huolimatta kaikki keskeiset ainekset ovat jo muka... Lue lisää

3 kommenttia


Pelataanpa: Yu Suzuki Game Works Vol. 1

Peliartikkeli 25.02.2018 klo 20.30

Hiihtolomalle mukaan otettava kone oli tällä kertaa helppo päättää: sain juuri taannoin valmiiksi USB-GDROMin asennuksen Dreamcastiin, joten se oli kevyt napata mukaan. Fiilistelläänpä siis sillä vähän erikoisempaa peliä. Sega julkaisi tuotteliaa... Lue lisää

6 kommenttia


V2.fi haastatteli: Warhammer Vermintide 2:n tuottaja

Peliartikkeli 20.02.2018 klo 18.00

V2.fi haastatteli pikaisesti Warhammer: Vermintide 2:n päätuottaja Robert Bäckströmiä Fatsharkilta. Pelin julkaisuun on enää muutama viikko. Mitkä olivat isoimmat viilaukset joita peliin tehtiin ensimmäiseen Vermintideen verrattaessa? - P... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: HyperX Alloy Elite RGB, HyperX Cloud Flight

Peliartikkeli 20.02.2018 klo 13.50

HyperX lähestyi paketilla, josta kuoriutui (jälleen) mekaaninen näppäimistö ja (jälleen) pelikuulokkeet. Jälkimmäiset tosin ovat langattomat. Laitoimme tuotteet testiin, tässä yhteenveto havainnoista. HyperX Alloy Elite RGB Lisätietoa: HyperX... Lue lisää

7 kommenttia


Shadow of the Colossus

Peliarvostelu 19.02.2018 klo 18.12

Maan äärissä sijaitsee kielletty maa, johon kenenkään kuolevaisen ei ole sallittua astua. Maahan kuitenkin saapuu yksinäinen ratsumies. Hänen tähtäimessään on kielletyn maan keskipisteessä oleva temppeli, jonka henget voivat huhujen mukaan herättää k... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Wii-kirppislöytöjä

Peliartikkeli 18.02.2018 klo 20.30

Kävin pitkästä aikaa entisellä suosikkikirpputorillani ja ällistyin sen tyhjyydestä. Tutusta pelimyyntipöydästä löytyi kuitenkin pari kiinnostavaa Wii-julkaisua, ja koska ko. systeemiä ei ole näissä videoissa ennen käsitelty, tehdään se nyt. ... Lue lisää

7 kommenttia


V2.fi vieraili: Fishing: Barents Sea

Peliartikkeli 16.02.2018 klo 16.21

Pienstudioiden luomat pelit kertovat usein paljon maan kulttuurista. Siinä missä Suomessa tämä tarkoittaa My Summer Carin kaltaista pelattavaa dokumenttia, Norjassa simuloidaan kansakunnan keskeisintä alaa, kalastusta. Stavangerissa majaansa pitävä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Total War Arena - joukkuestrategiaa massoille

Peliartikkeli 15.02.2018 klo 17.00

Wargaming ei ole tuonut uusia pelejä markkinoille hengästyttävään tahtiin, mutta sen luomat free to play -järkäleet, kuten World of Tanks, pitävät yhtiön relevanttina. Creative Assemblyn Total War -sarja porskuttaa menestyksekkäästi jo pitkälle toist... Lue lisää

0 kommenttia


Videoennakossa Total War Arena - historiallinen sotapelisarja paketoitiin ilmaiskivaksi

Peliartikkeli 14.02.2018 klo 17.00

Miten käy, kun ilmaisista sotapeleistään tunnettu Wargaming.Net lyöttäytyy yhteen historiallisista sotapeleistään (ja Alien: Isolation -avaruuskauhusta) tunnetun Creative Assembly -studion kanssa? Yllättäviä asioita, sillä Total War Arena paketoi rak... Lue lisää

0 kommenttia


Suomi 1918 - videopikatestissä korttipeli Suomen sisällissodasta

Peliartikkeli 13.02.2018 klo 17.00

Suomen sisällissota on yhä joillekuille kipeä paikka käsiteltäväksi, mutta onneksi suurimmalle osalle sen arvet ovat jo umpeutuneet. Niinpä sitä rohkeneekin jo käsitellä sekä viihteellisemmin että opettavaisemmin myös pelien muodossa. Suomi 1918 on t... Lue lisää

9 kommenttia


Lego Marvel Super Heroes 2

Peliarvostelu 12.02.2018 klo 12.07

Kauas on tultu niistä lapsuuden yksinkertaisista Lego-ukkeleista, joita vuosien takaisessa Lego-elokuvassakin muisteltiin. Massiiviseksi multimediabrandiksi noussut Lego on kuitenkin pitänyt pintansa myös laadullisesti: elokuvat ovat keränneet lipput... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Celloids, julkaisematon Amiga-peli Suomesta!

Peliartikkeli 11.02.2018 klo 20.30

Tänään tarjoillaan harvinaista herkkua: vuonna 1993 Amigalle tehty Celloids, joka tamperelaisen Avesoftin piti julkaista. Jyrki Kummolan luvalla ja Kasettilamerien ystävällisellä avustuksella tämä peli saatiin talteen alkuperäisiltä disketeiltä j... Lue lisää

6 kommenttia


World of Warships (mobiili)

Peliarvostelu 09.02.2018 klo 16.58

Nyt tulee raju lause, uskokaa jos haluatte: World of Tanksin tehnyt Wargaming.Net on tehnyt huikean hyvän mobiilipelin. Niin hyvän, että vähän aikuisempaa ja syvempää pelaamista etsiville se on yksi parhaista peleistä, mitä tabletilleen voi ilmaiseks... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Sea of Thieves

Peliartikkeli 09.02.2018 klo 16.21

Sain mahdollisuuden osallistua Sea of Thievesin suljettua betatestiin, johon on ollut myös mahdollista rekisteröityä ennakkoon viime vuosien aikana. Ensitöikseni menin YouTubeen katsomaan vuonna 2015 E3-messuilla näytettyä traileria. Pelin avattuani ... Lue lisää

14 kommenttia


Mario + Rabbids Kingdom Battle

Peliarvostelu 08.02.2018 klo 17.27

Mario + Rabbids Kingdom Battle oli yksi viime vuoden yllättäjiä ja sienivaltakunnan sekopäinen x-comittelu nousi monien listoilla kärkipäähän kun mietittiin vuoden parhaita pelejä. Pressikappale antoi kuitenkin odotuttaa itseään, joten vasta nyt pääs... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Cooler Master Masterkeys MK750

Peliartikkeli 08.02.2018 klo 14.05

Mekaanisten näppäimistöjen markkinoilla on ahdasta. Miten Cooler Masterin uutuus pyrkii erottumaan muista – ja onnistuuko se tehtävässään? V2.fi:n Mikko testasi. Cooler Master Masterkeys MK750 Hintaluokka: 150 euroa Lisätiedot: Cooler Ma... Lue lisää

0 kommenttia


Dragon Ball FighterZ

Peliarvostelu 05.02.2018 klo 19.49

Jo 1980-luvun puolella debytoinut Dragon Ball Z on kääntynyt vuosien saatossa moneksi. Turvallisimmat kotisatamat ovat eittämättä mangan ja animen puolella, mutta myös pelirintama on osoittautunut vuosien saatossa vahvaksi. Saagan tuorein taistelupuk... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova