Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

God of Warin menestyksekkäästä paluusta on vuosi ja sitä juhlistetaan ilmaislahjoin

Peliuutinen 16.04.2019 klo 13.23

God of War-pelisarja palasi PlayStation-pelaajien iloksi aika tarkalleen vuosi sitten ja keräsi vuoden aikana jotakuinkin kaikki vuoden peli -palkinnot sekä korkeita arvosanoja ja kehuja kilokaupalla. Sitä juhlistakseen Sony tarjoilee nyt ilmaise... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi Forza-peli kaahasi PC-kaduille ilmaiseksi, kohta myös mobiileille

Peliuutinen 16.04.2019 klo 11.00

Forza-pelisarjan pelit, varsinkin Horizon-sivuhaara, ovat monien autopeliharrastajien kärkipaikoilla - myös V2.fi:n toimituksessa. Eilen julkistettiin pelisarjaan aivan uusi sivukatu, ja sitä pääsee pelaamaan ilmaiseksi, aivan heti. Kyseessä on ... Lue lisää

0 kommenttia


Left Alive

Peliarvostelu 15.04.2019 klo 17.34

Jos olisi ollut mahdollista, en olisi antanut tälle pelille arvosanaa ollenkaan. Vietettyäni Left Aliven parissa ensimmäiset kaksi tuntia, olin valmis repimään itseltäni kädet irti tai väittämään, että koirani söi kaikki taloudessani olevan PlayStati... Lue lisää

5 kommenttia


Pelataanpa: C64-kaksoiselämää - samat pelit kahdesti

Peliartikkeli 14.04.2019 klo 20.30

Eräs pelihistorian omituisuuksia on, että tietyistä peleistä on tehty samalle kotimikrolle useita versioita. Joskus eri alueiden tai tekijänoikeuksien vuoksi, toisinaan koska toinen versio on ollut puutteellinen tai huono. Käsitellään tänään niis... Lue lisää

4 kommenttia


The LEGO Movie 2 Videogame

Peliarvostelu 12.04.2019 klo 16.57

Olen arvostellut vuosien aikana useita erilaisia Lego-pelejä. Pahin pelkoni toteutuu aina, kun työpöydälle kilahtaa uusi palikkateos, josta pitäisi iskeä mielipidettä tekstiksi. Vaikeaa sarjan osien arvostelusta tekee se, että päädyn lopuksi jokaises... Lue lisää

0 kommenttia


Borderlands Game of the Year

Peliarvostelu 11.04.2019 klo 17.10

Olin jo unohtanut millainen peli Borderlands oikeastaan oli. Muistikuvat olivat lämpimiä - jotain hauskaa rähinää ja paukettahan se oli. Se taisi myös näyttää hauskalta. Nyt Gearbox ja kaverit päivittivät Borderlandsin uuteen uskoon ja uudelle raudal... Lue lisää

3 kommenttia


The Occupation

Peliarvostelu 10.04.2019 klo 18.10

Terroristit päättävät pistää Luoteis-Englannin sekaisin vuonna 1987. Fiktiivisessä tarinassa pommi-iskulla onnistutaan teloittamaan 23 kansalaista, mutta onko syyllinen hän, jonka nimi brittimedian lööpeissä komeilee? Onko päättäjien kansalaisoikeuks... Lue lisää

1 kommentti


Pelisohva S3E3: Alfred Chicken (CD32)

Peliartikkeli 10.04.2019 klo 13.00

Monenlaista mainostemppua on peleille tehty, mutta kuinka monen pelin myynnin edistämiseksi on perustettu oma puolue ja osallistuttu kunnallisvaaleihin? Ainakin Alfred Chickenin. Tällä kertaa sukellamme omituisehkon brittitasoloikan maailmaan. ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ennakoi: Whispers of a Machine

Peliartikkeli 09.04.2019 klo 16.00

Ettäkö toinen pohjoismainen post-apokalyptinen seikkailu muutaman kuukauden sisään? Kyllä vain. Elämme jännittäviä aikoja - mutta samalla kovin surullisia. Ettäkö taas kerran yksi maailmanloppu, jonka jälkeen elämä nousee hiljalleen jaloilleen, kun... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: 8BitDo M30 + Mega Drive -fiilistelyä

Peliartikkeli 07.04.2019 klo 20.30

Tällä kertaa Pelataanpa saa toimia tuotetestinä, sillä posti kiikutti parin 8BitDon langattomia Mega Drive -ohjaimia. Tästä sain tekosyyn tarkistaa pari peliä, jotka olen omistanut pitkään mutta käytännössä jättänyt pelaamatta. Ja lopuksi tietenk... Lue lisää

2 kommenttia


The Walking Dead: The Final Season

Peliarvostelu 05.04.2019 klo 17.50

Perinteisistä seikkailupeleistä alkunsa saanut Telltale Games onnistui jossakin, mihin harva peliyhtiö kykenee koko olemassaolonsa aikana: vuonna 2012 julkaistu, Robert Kirkmanin sarjakuvamaailmaan perustuva The Walking Dead räjähti koko pelikansan t... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi pelasi: Where the Bees Make Honey

Peliartikkeli 03.04.2019 klo 19.39

Kickstarterien epäilijöille voidaan taas heittää märkää rättiä päin naamaa – yksi projekti on taas viety maaliin suunnitellussa aikataulussa. Where the Bees Make Honeylle kerättiin rahaa loppuvuodesta ja Kickstarter-kampanja onnistuikin haalimaan rah... Lue lisää

0 kommenttia


Pelisohva S3E2: Sonic the Hedgehog 2

Peliartikkeli 03.04.2019 klo 12.00

SEEGAA! Ysärillä konsolitonta elämää viettänyt JOK on ihmeissään, kun tulille lyödäänkin Sega Mega Drive. Saavatko ystävyksemme kerättyä kaikki kaaoskristallit vai viekö ilkeä tri Robotnik voiton? Katso myös: Pelisohva S3E1: Rally Speedwa... Lue lisää

0 kommenttia


Tom Clancy's The Division 2

Peliarvostelu 02.04.2019 klo 00.01

Tätä oli odotettu: jatkoa The Divisionin (2016) tarinalle ja urbaanille kaupunkiräiskinnälle ihmisten ottaessa epätoivoisesti yhteen sekä isorokon että toistensa kanssa. Pelisarjan toinen osa lähtee liikkeelle Divisioonan eliittijoukkojen sotilaasta,... Lue lisää

6 kommenttia


TuoteASMRvostelu: Adata XPG Gammix S11 Pro

Peliartikkeli 01.04.2019 klo 14.00

Kuuntele artikkeli tästä: Tuote: Adata XPG Gammix S11 Pro 1TB Hintaluokka: 200 € Lisätietoja: AData ... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: Segan esihistoriaa - SG-1000

Peliartikkeli 31.03.2019 klo 20.30

On ollut jo pitkään tarkoitus kertoilla Segan ensimmäisen kotikonsolin peleistä, mutta tekniset ongelmat ovat tehneet pelikuvan tallentamisesta mahdotonta. Vihdoin päätin käyttää hyväkseni sitä tosiasiaa, että Segan eri konsolit ovat aina Mega Dr... Lue lisää

6 kommenttia


V2.fi ennakoi: Mortal Kombat 11

Peliartikkeli 30.03.2019 klo 18.31

Mortal Kombat -pelisarja on ehtinyt jo 11 pelin kunnioitettavaan ikään siitäkin huolimatta, että sarja oli useamman vuoden jäissä ennen Mortal Kombat 9:n herättävää hellää otsapusua. Väliin on mahtunut useita totaalisia pannukakkujakin, mutta se on v... Lue lisää

0 kommenttia


Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr's Journey

Peliarvostelu 29.03.2019 klo 18.30

Mario & Luigi: Bowser Inside Story + Bowser Jr's Journey on aiemmin Nintendo DS -konsolille ilmestynyt Mario & Luigi -roolipelisarjan kolmas osa. Tällä kertaa viemäriveljesten riveihin asettuu myös itse Bowser ja puolet seikkailusta tapahtuu Koopakun... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Call of Duty: Black Ops 4:n DLC

Peliartikkeli 28.03.2019 klo 15.30

Viime lokakuusta on melko pitkä aika, varsinkin jos on sattunut odottamaan Call of Duty: Black Ops 4 -pelin Black Ops Passin lisäsisällön saapumista. Siitä heitettiin muutamia karttamaistiaisia jo viime vuoden lopulla, mutta pelaajakansa palkittiin e... Lue lisää

0 kommenttia


Pelisohva S3E1: Rally Speedway (C64)

Peliartikkeli 27.03.2019 klo 14.00

V2.fi:n Pelisohva tekee paluun! Näitä videoita on toivottu paljon, joten kolmoskausi käynnistyy tästä ja jatkuu video per viikko -tahdilla. Ensimmäisessä hieman pidemmässä osassa käsitellään katsojatoiveissa toistunut C64:n kaahauspeli Rally Spee... Lue lisää

8 kommenttia


Sekiro: Shadows Die Twice

Peliarvostelu 25.03.2019 klo 16.35

Japanilainen FROM Software on viimeisten 10 vuoden aikana noussut pienen porukan kulttistudiosta yhdeksi pelimaailman suurista tekijöistä, ja puhtaasti peliensä ansiosta. Mainion Demon’s Soulsin, hillittömän hyvät Dark Soulsit ja ehkä vielä paremman ... Lue lisää

4 kommenttia


Pelataanpa: DOS-shareware-unelmaa

Peliartikkeli 24.03.2019 klo 20.30

Viimeviikkoinen DOS-video meni pieleen, mutta palataan siihen aiheeseen vielä tuonnempana. Tällä kertaa otetaan kuitenkin käsittelyyn Super Games vol. 9 -niminen levy, jonka Manu löysi kirpputorilta 1,50 eurolla. Kannen mukaan mukana ovat peleist... Lue lisää

5 kommenttia


Generation Zero

Peliarvostelu 22.03.2019 klo 18.21

Erilaiset selviytymisseikkailut alkavat nykyään olla jo niin yleisiä, että uuden sellaisen julkaisu ei ole välttämättä edes noteeraamisen arvoinen tapaus. Mutta kun asialla on ruotsalainen Avalanche Studio, joka tunnetaan muun muassa Just Cause- ja M... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Roccat Vulcan 80

Peliartikkeli 20.03.2019 klo 16.07

Roccat on esitellyt uuden "keskihintaisen" mekaanisen näppäimistön, jonka myyntivaltti ovat litteät näppäimet. Mitä hyvää ja huonoa vempeleestä löytyy? Roccat Vulcan 80 Hintaluokka: 140 eur Lisätietoa: Roccat Kuvaus, leikkaus: Nanne K... Lue lisää

0 kommenttia


Civilization VI: Gathering Storm

Peliarvostelu 19.03.2019 klo 15.34

Ilmastonmuutos on nykyään valitettavasti suuri juttu. Tiedemaailmassa vallitsee konsensus siitä, että jos emme ole vielä onnistuneet pilaamaan planeettamme ja lajimme tulevaisuutta totaalisesti, alamme ainakin olla aivan kynnyksellä. Mutta mitä asial... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: N64, varasuunnitelman varasuunnitelma

Peliartikkeli 17.03.2019 klo 20.30

Tänään ei mikään suju mielesi mukaan, mene siis nukkumaan, luki Aku Ankan onnenkeksissä. No, en mennyt, vaikka vaihtoehto kieltämättä houkutteli. Suunnitellun MS-DOS... eikun Amstrad-videon mentyä pieleen kaivoin nyt hyllystä vähän käsittelemätön... Lue lisää

0 kommenttia


Dead or Alive 6

Peliarvostelu 15.03.2019 klo 21.07

Jo pitkälle päälle toista vuosikymmentä porskuttanut Dead or Alive -sarja osoittaa, että iän myötä kerkiää moneen. Klassisesta turpakäräjöinnistä lähtenyt sarja on numeroiden valossa ehtinyt vasta kuudenteen osaansa, mutta todellisuudessa teoksia on ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi-kilpailu: Voita raivokas kasa pelattavaa!

Peliartikkeli 14.03.2019 klo 21.35

Voittajat on arvottu, onnittelut! 1. palkinto: soppaseta lohdutuspalkinnot: drbouner, bumba1345, nhailuoto, tommi21k ja jonitorkkila Pelijulkaisija Raw Fury tarjoaa kahdelle V2.fi:n lukijalle roiman kasan firman tuotteita: voittaja saa Steam... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi ja Daedalic Days 2019: Videolla neljä uutuuspeliä, Suomi mainittu!

Peliartikkeli 14.03.2019 klo 15.31

Käväisin pikapyrähdyksellä Daedalic Entertainmentilla Saksan Hampurissa katsastamassa firman tulevia pelejä. Tässä niistä videolla neljä: Iratus, Barotrauma, Unrailed! ja Felix the Reaper. Trailereita, pelikuvaa ja fiiliksiä. ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi vieraili ja pelasi Thunderful -studiolla Göteborgissa

Peliartikkeli 13.03.2019 klo 18.43

Harva paikka on niin ankea kuin loskainen Helsinki helmikuun lopulla. Silti löysin itseni vielä harmaammasta, usvan peittämästä Göteborgista. V2.fi oli kutsuttu vierailemaan Thunderful-pelistudiolle tilaisuuteen, jossa useat eri julkaisijat esitteliv... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova