Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Puolen miljardin dollarin avaruuspeliin pääsee lentelemään loppukuun ajan ilmaiseksi

Peliuutinen 22.11.2022 klo 17.00

Star Citizen on pysytellyt otsikoissa vuosikausia sen vuoksi, että projektia on joukkorahoitettu jo yli puolella miljardilla dollarilla. Pelissä on nyt käynnissä vuosittainen "Intergalactic Aerospace Expo" -eventti ja sen myötä Star Citizeniä tarjo... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: NZXT Signal HD60 ja 4K30 -videokaapparit

Peliartikkeli 22.11.2022 klo 12.35

Videon kaappaaminen asiallisesti on vaikeaa, kuten Pelataanpa-sarja on epäilemättä monet kerrat osoittanut. NZXT esitteli jokin aika sitten uusia tallentimia, joista toinen kykenee Full HD- ja toinen 4K-tarkkuuteen. Miten ne toimivat? 4K-tes... Lue lisää

1 kommentti


Microsoftin uusin tarjous Sonylle on 10 vuotta Call of Dutya?

Peliuutinen 22.11.2022 klo 12.16

New York Times on kirjoittanut artikkelin Microsoftin Activision-Blizzard-ostokseen liittyvistä koukeroista. Sen mukaan Microsoft on tehnyt Sonylle 11. päivä tätä kuuta ehdotuksen, jonka toivotaan selkeyttävän asian käsittelyä eri maiden kilpailuvi... Lue lisää

5 kommenttia


NFL-pelaaja Blake Martinez ilmoitti lopettavansa uransa - tienasi hetkeä aiemmin lähes 700 000 dollaria Pokémon-kortin myymisestä

Peliuutinen 21.11.2022 klo 22.00

Las Vegas Raidersin pelaaja Blake Martinez on ilmoittanut jäävänsä “eläkkeelle” amerikkalaisen jalkapallon pelaamisesta. Kotakun mukaan Martinez on tienannut Pokémon-korttien myymisellä niin hyvin, että hän voi jäädä eläkkeelle. Uutinen Martinezin ... Lue lisää

0 kommenttia


Elisa Masters Espoo '22 - turnauksen voittajaksi kruunattiin fnatic

Peliuutinen 21.11.2022 klo 20.00

Espoon Metro Areenalla järjestetty Elisa Masters Espoo '22 -turnaus päättyi eilen sunnuntaina fnaticin voittoon. CS:GO-turnaus keräsi Espooseen suosittuja CS:GO-joukkueita, jotka taistelivat yleisön edessä 200 000 dollarin palkintopotista. Voiton k... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Mount & Blade 2: Bannerlord (PC, XSX)

Peliartikkeli 21.11.2022 klo 16.46

Keskiaikainen fantasia on tehnyt taas uutta tulemista, ainakin jos TV-tarjontaan on uskominen. Suoratoistopalveluiden ottaessa yhteen lohikäärmeiden ja mahtisormusten mailla, Calradian digitaalimannuilla seurataan erilaista yhteenottoa: tuhatpäinen h... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi avasi laatikosta: NZXT T120 RGB -prosessorijäähdytin

Peliartikkeli 21.11.2022 klo 10.38

NZXT on tunnettu monesti V2.fi:ssä arvioiduista konekoteloista ja nestejäähdytysjärjestelmistä, mutta uusimman näyttökorttisukupolven saapuessa markkinoille tuotiin myös ilmäjäähy. T120-jäähyä saa valkoisena ja mustana, RGB:llä ja ilman. V2.fi avas... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Dragon's Lair 3D

Peliartikkeli 20.11.2022 klo 20.30

En ole vielä saanut kyllikseni alkuperäisestä Xboxista, joten palataan tänään Lohikäärmeen Luolaan. Alkuperäinen DL oli kuuluisa upeasta grafiikastaan ja epäreiluudestaan, mutta miten se muuttuu kolmiulotteiseksi tasoloikaksi? Ja miksi prinsessa ... Lue lisää

1 kommentti


Retro Rewind: Oudot pelivempaimet - PSX ja Tandy Sports Arena

Peliartikkeli 19.11.2022 klo 12.00

Artikkeli on julkaistu aiemmin Retro Rewindin numerossa 3/2020. Lähes kaikilta pelikeräilijöiltä löytyy komeroistaan Commodorea tai Nintendoa, mutta paljon on niitäkin, jotka haalivat talteen monille kummallisempaa kamaa. Manu kaappasi kokoelmas... Lue lisää

1 kommentti


Session: Skate Sim

Peliarvostelu 18.11.2022 klo 13.22

Kun pääsin aikoinaan ensimmäistä kertaa pelaamaan Tony Hawk’s Pro Skateria PlayStation 1 -konsolilla, olin myyty. Nautin siitä, miten pystyin rullailemaan kaupungin katuja ja tekemään temppuja ilman, että minun oli oltava rullalautailun ammattilainen... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Little Orpheus (PC)

Peliartikkeli 16.11.2022 klo 17.35

On kiva, kun pelit löytävät itselleen uusia koteja ja sitä myötä yleisöjä. Muun muassa Dear Esther -pelistä tunnettu brittiläinen The Chinese Room julkaisi vuonna 2020 Applen Arcade-pelipalvelussa kauniin ja viihdyttävän tasohyppelypelin, joka sai su... Lue lisää

0 kommenttia


Pentiment

Peliarvostelu 15.11.2022 klo 11.03

Suurimman osan peleistä on kehittänyt kehitystiimi, joka tuntee ainakin jonkinlaista aitoa innostusta projektiaan kohtaan. Ei ihminen muuten pistä itseään läpi sellaisen rääkin, jollaisia pelinkehitysprojektit nykyään ovat. Mutta joidenkin pelien tap... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi avasi laatikot ja kokosi: Princess Peach -Super Mario -LEGOja

Peliartikkeli 14.11.2022 klo 10.00

Kaksi vuotta sitten LEGO ja Nintendo yhdistivät kunnolla voimansa ja kauppoihin tuotiin ensimmäiset Super Mario LEGO -setit. Testasimme silloin aloituspakettia ja haastattelimme kyseisten palikoiden pääsuunnittelijaa. Vuotta myöhemmin saapui Marion v... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Uutta Amiga-herkkua

Peliartikkeli 13.11.2022 klo 20.30

Hyvää isänpäivää! Amigalle on ilmestynyt jälleen kasapäin kaikenlaista: kokonaan uutta tuotantoa ja parannuksia vanhasta. Vilkaistaan kolmea peliä. Pelit: Devil's Temple, Flying Shark (1988), Flying Shark v1.6, Ace - Battle over the Sea ... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi testasi: Logitech for Creators Blue Sona -mikrofoni ja Litra Beam -valo

Peliartikkeli 11.11.2022 klo 19.03

Logitech for Creators -brändin alle julkaistiin kaksi uutta tuotetta, jotka ovat ensisijaisesti suunnattu sisällöntuottajille ja sosiaalisen median vaikuttajille. V2.fi:n testipöydälle saapui kaksi uutukaista: Logitech Litra Beam -valaisin ja Logitec... Lue lisää

0 kommenttia


Dome Keeper

Peliarvostelu 11.11.2022 klo 19.00

Mitä vähemmän työkiireiden keskellä jää aikaa pelata, sitä enemmän alkaa arvostaa pelejä, joissa on napakka perusluuppi. Sellainen, jonka käsittää suhteellisen helposti, mutta joka jättää riittävästi tilaa pelaajan omille valinnoille ja jota haluaa k... Lue lisää

2 kommenttia


Call of Duty: Modern Warfare II

Peliarvostelu 07.11.2022 klo 18.48

Call of Duty: Modern Warfare II:n betatesti oli Call of Duty -sarjan suosituin. Lisäksi Activision kertoi, että räiskinnän julkaisussa tehtiin sarjan ennätys. Heidän mukaansa peli tuotti kolmen ensimmäisen päivän aikana yli 800 miljoonaa dollaria. Tä... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: DOS-sharewaresukellus

Peliartikkeli 06.11.2022 klo 20.30

MS-DOS-laitteisto toimii toisinaan jopa ihan ilman taistelua. Tänään ei ollut sellainen päivä, joten Dominator 2 -rompun läpikäyntiin tulee pieni viive. Se ei kuitenkaan estä tutustumasta pariin muuhun share-/freewarepeliin. Pelit: Tyrian,... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: PGA TOUR 2K23 (XSX)

Peliartikkeli 06.11.2022 klo 19.37

Matkani kolopallopelien kanssa on pitkä ja enimmäkseen positiivinen: hyviä muistoja on mm. Amigan Leader Boardista, Xboxin Linksistä sekä muutamista Tiger Woodseista. Viime vuosina mikään ei ole kuitenkaan kunnolla sytyttänyt erikoista What the Golfi... Lue lisää

0 kommenttia


Retro Rewind: Kaikki kummalliset konsolit

Peliartikkeli 05.11.2022 klo 12.00

Artikkeli on julkaistu aiemmin Retro Rewindin numerossa 3/2020. Retro Rewindin numerossa 2/2019 sukelsimme erikoisten pelikoneiden maailmaan haastattelemalla Nicolas Robillardia, joka ylläpitää harvoin nähtyjen pelikoneiden keräilyyn keskittyvää... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Return to Monkey Island (PC)

Peliartikkeli 03.11.2022 klo 23.29

Harva asia aiheuttaa yhtä lämpöisen nostalgisen värähdyksen sieluuni, kuin Michael Landin säveltämä legendaarinen Monkey Islandin merellinen teemabiisi. The Secret of Monkey Island oli vuonna 1990 varsin uraauurtava seikkailupeli. Noihin aikoihin nau... Lue lisää

2 kommenttia


God of War: Ragnarök

Peliarvostelu 03.11.2022 klo 18.00

Neljän vuoden takainen God of War oli aikamoinen kunnari. Sony Santa Monican kehittäjät onnistuivat luomaan pelin, joka tarjoili yllin kyllin brutaalia toimintaa, mutta myös tarinan, joka oli kypsempi ja syvällisempi kuin monissa muissa tarinapeleiss... Lue lisää

11 kommenttia


Mario + Rabbids Sparks of Hope

Peliarvostelu 31.10.2022 klo 18.11

Yli 10 vuotta sitten istuin jyväskyläläisen pelibaarin vihreällä sohvalla ja ravistelin Nintendo Wii:n kapulaa kuin viimeistä päivää. Televisioruudussa Raving Rabbids -pupu teki typerää liikettä ja minua sekä ystävääni nauratti aivan kamalasti. Nyt “... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet

Peliartikkeli 31.10.2022 klo 17.36

Edellisessä Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 -mallissa (arvostelu täällä) kku riitti 15 tunniksi, mutta uudessa MAX -mallissa kesto on venytetty 48 tunnin mittaiseksi. Ero on siltä osin merkittävä, mutta muuten käyttökokemus on melko lähellä edellistä ... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataaargh: D2 (Dreamcast)

Peliartikkeli 30.10.2022 klo 20.30

Halloweeninä on ollut tapana pelata kauhugenren pelejä sekä kauhistella myös sitä, miten kalliita ne ovat. D2 ei ole poikkeus, vaikka itselleni se päätyikin varsin edullisesti isommassa läjässä pelejä. Lähdetään siis yrittämään selviytyä lumisten... Lue lisää

1 kommentti


New Tales from the Borderlands

Peliarvostelu 28.10.2022 klo 21.23

Olen aina rakastanut nokkelia komedioita. Nokkela ei tietenkään tarkoita samaa kuin kultturelli tai hienosteleva: esimerkiksi Mel Brooksin ja Zuckerin veljesten komedioita ei voi millään muotoa kutsua korkeakulttuuriksi, mutta elokuvien kekseliäät ja... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: kaistapäistä roolipelausta Aasiasta - Mato Anomalies (PC)

Peliartikkeli 27.10.2022 klo 19.08

Aasialaisten tapa sekoitella asioita tyystin ennennäkemättömällä tavalla on kyllä yksi ehtymättömiä ilon lähteitä: ihan kuka tahansa ei olisi lähtenyt yhdistämään cyberpunkia, virtuaaliavaruutta riivaavia demoneita, pelikoneiden inspiroimia hirviöitä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: SteelSeries Apex 9 TKL -näppäimistö

Peliartikkeli 27.10.2022 klo 18.38

Vaikka olen testannut kymmeniä ja kymmeniä pelinäppäimistöjä V2.fi:ssä, ei minulle sinänsä ole muodostunut yhtä suosikkimerkkiä. Äskettäin pysyttelin pitkään Roccatin leirissä, sitä ennen Razerin, sitä ennen taas SteelSeriesin. Testiin pamahti syksyn... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: World of Warcraft: Dragonflight (PC)

Peliartikkeli 24.10.2022 klo 18.55

Tässä vaiheessa sitkeimmätkin sissit joutunevat myöntämään, että Shadowlands oli lopulta sangen kehno lisälevy. Valitettavasti se ei ollut ensimmäinen, sillä myös Battle for Azeroth sai hyvin negatiivisen vastaanoton. Vuosia jatkuneen huonojen ja use... Lue lisää

4 kommenttia


Splatoon 3

Peliarvostelu 24.10.2022 klo 18.51

Ensimmäinen Splatoon julkaistiin WiiU:lle vuonna 2015, 2. osa saapui tuoreeltaan Switchille 2017 ja muutaman vuoden hiljaisuuden jälkeen sarja on palannut 3. osan voimin. Aikaisemmat kaksi osaa ovat olleet hyvin pidettyjä, joten odotukset ovat olleet... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova