Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered löytyi Saksan PS Storesta - tulossa jo tällä viikolla?

Peliuutinen 30.03.2020 klo 16.59

` Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered on pyörinyt huhuissa jo jonkin aikaa ja hetken aikaa sitä käsittelevä sivu löytyi myös PlayStation Storesta Saksassa. Sivu poistui, mutta sisältö toki jäi internetiä kiertämään. Kyseessä on vain yksinp... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi avasi laatikon: NZXT H510 PC-kotelo

Peliartikkeli 30.03.2020 klo 14.32

Uuden työ/peli-PC:n rakennus viivästyi vallitsevan tilanteen vuoksi, mutta avataanpa tässä välissä NZXT:ltä tullut paketti. Varsinainen PC:n kokoaminen ja kotelon arviovideo on tulossa myöhemmin. Pahoittelemme mahdollisia yhden miehen tuotantor... Lue lisää

0 kommenttia


Koronavirus aikaistaa Final Fantasy VII Remakea Euroopassa

Peliuutinen 30.03.2020 klo 14.16

Final Fantasy VII Remaken ennakkotilanneet saavat hieman lohtua arkeensa, sillä Square Enix on ilmoittanut postittavansa pelit Eurooppaan ja Australiaan jo ennen julkaisupäivää 10.4. Tällä halutaan varmistaa, että kaikilla on peli varmasti mahd... Lue lisää

0 kommenttia


Nier Replicant täytti 10 vuotta ja päivitetään nykykoneille

Peliuutinen 30.03.2020 klo 11.01

Juuri kymmenen vuotta täyttänyt Nier Replicant -roolipeli päivitetään juhlan kunniaksi uuteen uskoon PC:lle, PS4:lla ja Xbox Onelle, kertoi Square Enix. Päivitystä ei kuitenkaan tee Platinum Games, vaan Toylogic, Nier: Automatan pääsuunnittelija Ta... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Nintendo 64 -erikoisuuksia

Peliartikkeli 29.03.2020 klo 20.30

Forest of Illusion -niminen harrastajaporukka tiedotti Twitterissä, että Nintendo 64:lle kaavaillun Viewpoint 2064 -pelin prototyyppi-ROM on julkaistu. Innostuin asiasta sen verran, että latailin pelin toimimaan Everdrivellä, ja samalla vaivalla ... Lue lisää

0 kommenttia


Aggressors: Ancient Rome

Peliarvostelu 28.03.2020 klo 11.00

Ihmiskunnan historiaa on käsitelty pelihistorian mittaan monessa muodossa. Kaikkein kuuluisin vaihtoehtohistoriapeli on tietenkin Civilization, johon Matrix Gamesin Aggressors: Ancient Rome vertautuu kerrassaan positiivisella tavalla. Euroopan histo... Lue lisää

0 kommenttia


Animal Crossing: New Horizons

Peliarvostelu 27.03.2020 klo 16.46

Kun uusi Animal Crossing kolahti toimituksen postiluukkuun, oli aika jälleen kutsua apuun pelisarjan erikoisasiantuntija Aino-Maria. Edellisestä Animal Crossing -pelistä (enkä siis puhu Happy Home Designerista tai Amiibo Festivalista) on kulunut a... Lue lisää

0 kommenttia


Fantasy General II: Invasion

Peliarvostelu 26.03.2020 klo 10.00

Jos pelin jatko-osaa joutuu odottamaan 23 vuotta, niin sen on pare olla pahuksen hyvä eikä mikään Duke Nukem Forever. Fantasy General II:ta ei kuitenkaan odotettu aivan samalla pieteetillä tai hypellä. Tokkopa monikaan tämän päivän pelaajista edes ... Lue lisää

0 kommenttia


Doom Eternal

Peliarvostelu 25.03.2020 klo 17.10

Jotkut saattavat luulla, että koronaviruksen autioittamat kadut muistuttavat post-apokalyptista maailmaa, mutta sellaiset vellipyllyt eivät ole vapauttaneet epäpyhien hirviöiden raunioittamaa maapalloa helvetin lieskoilta. Lähikaupan vessapaperihylly... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: NZXT Kraken X73 AIO-nestejäähdytys

Peliartikkeli 24.03.2020 klo 17.24

Vuonna 2004 perustettu NZXT on vuosien varrella tuonut markkinoille muun muassa koteloita, jäähdyttimiä, tuulettimia ja emolevyjä. NZXT Kraken X73 All In One eli AIO-nestejäähy kuuluu NZXT Kraken -jäähysarjan uusimpiin tuotteisiin. Yhtiö julkaisi tam... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Comanche – vokselihelikopterin paluu

Peliartikkeli 24.03.2020 klo 10.00

Novalogic oli muinoin yksi kaikkein kovimmista ja maineikkaimmista PC-pelikehittäjistä, jonka omalaatuinen grafiikkateknologia oli hetken aikaa tajunnanräjäyttävän ainutlaatuista ja näyttävää. Sittemmin yhtiön maine himmeni, pelit nahistuivat ja toim... Lue lisää

1 kommentti


Iron Danger

Peliarvostelu 23.03.2020 klo 16.00

Olen aina ollut suomalaisen kulttuurin ja kansanperimän ystävä. En nyt välttämättä tarkoita suihkulähteissä piehtarointia tai perskännissä siniristilippu kädessä lätkämatseissa heilumista, vaan sitä hieman varhaisempaa kulttuuriperimää. Kun käyt... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Erilaista Sonic-settiä

Peliartikkeli 22.03.2020 klo 20.30

Segalla oli etenkin takavuosina paha tapa lapioida jokaiseen kokoelmaan samat pelit. Vuoden 2005 Sonic Gems Collection tekee kuitenkin poikkeuksen: mukana on oikeasti kiinnostavia, vähemmän tunnettuja Sonic-pelejä. Kiitos vakiokatsoja Tapanin, sa... Lue lisää

2 kommenttia


Hunt: Showdown

Peliarvostelu 22.03.2020 klo 11.31

Kyllähän sitä voisi muutakin tekemistä keksiä, kuin tarpoa 1900-luvun alussa Louisianan suoalueilla hirviöitä metsästäen, mutta jonkun sekin on tehtävä. Mikäli suossa tarpominen, zombit ja muut hirviöt kiinnostavat, on syytä kiinnostua enemmänkin Hun... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Steelseries Apex 3 -näppäimistö

Peliartikkeli 21.03.2020 klo 17.31

Käytettävyyttä ja luotettavuutta pidetään arvossa pitkälti kaikissa työvälineissä. Laatustandardeina nämä ovat tietenkin tulkinnanvaraisia ja riippuvaisia välineillä tehdyistä asioista. Näppäimistöä hankkiessa kannattaa valita sellainen, millä voi te... Lue lisää

0 kommenttia


Snack World: The Dungeon Crawl - Gold

Peliarvostelu 20.03.2020 klo 19.10

Level-5:n Snack World: The Dungeon Crawl - Gold ilmestyi alun perin nimellä Snack World: Trejarers (Sunakku Warudo Torejarazu) 3DS-käsikonsolille jo 2017. Peli oli Japanissa suosittu, mutta nyt tyrmissä, luolissa ja monen moisissa muissa monstereita ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi haastatteli: Fakefish ja Barotrauma

Peliartikkeli 18.03.2020 klo 19.37

V2.fi:n Mikko kävi viime marraskuussa Turussa jututtamassa Fakefish-studiota Barotrauma-pelin tuoreimmista vaiheista. Juttu jäi erinäisistä syistä kuukausiksi pyörimään sen kuuluisan leikkaushuoneen lattialle, mutta laitetaan se nyt ulos. Fake... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Roccat Kone Pure Ultra -pelihiiri

Peliartikkeli 17.03.2020 klo 19.15

Olen vuosien saatossa ollut ronkeli pelihiiriä kohtaan, sillä pieni käteni on todella harvoin asettunut sopivasti niiden päälle. Usein kokeilemani hiiret on suunniteltu isokätisemmille, joten olen hankkinut useita hiiriä, palaten kuitenkin aina yhden... Lue lisää

0 kommenttia


RAY-pelikabinettien saloja purettiin: suomalaisten kolikkopelilaitteiden historiaa

Peliartikkeli 17.03.2020 klo 09.00

Raha-automaattiyhdistys eli RAY pyöritti aikoinaan monopolioikeuksin käytännössä lähes kaikkia suomalaisia raha- ja kolikkopelejä. RAY operoi myös pelihallien ja baarien arcade-pelejä, minkä lisäksi yhtiö kehitti kolikkopeliteknologiaa. Veikkauksen... Lue lisää

2 kommenttia


Warhammer Underworlds Online

Peliarvostelu 16.03.2020 klo 16.19

Brittiläinen Games Workshop on vuosien varrella kerännyt itselleen sekä positiivista että negatiivista mainetta Warhammer-figupeliensä kanssa. GW:n miniatyyrit ovat jo vuosikymmenten ajan olleet todella laadukkaita ja itse pelitkin ovat enimmäkseen t... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Tasan ei käy 3DO:n lahjat

Peliartikkeli 15.03.2020 klo 20.30

Ajattelin ottaa rennosti ja paiskata koneeseen muutaman käsittelemättä jääneen 3DO-pelin, mutta homma luiskahti välittömästi ylisuorittamiseksi. Onneksi lopun eeppinen epäonnistuminen kuittaa sen. Pelit: Total Eclipse, Immercenary, Flying ... Lue lisää

0 kommenttia


Nioh 2

Peliarvostelu 13.03.2020 klo 14.18

Team Ninjan kehittämä muutaman vuoden takainen Nioh oli ainakin minulle todella miellyttävä yllätys. Siihen pahimpaan ”kuin Dark Souls, mutta...” -ruuhkaan osunut peli uhkasi hukkua massaan, koska se vaikutti pinnallisesti olevan kuin Dark Souls, mut... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: DualShock Back Button Attachment -takanäppäinsovitin

Peliartikkeli 13.03.2020 klo 12.56

Sony on julkaissut PS4:n ohjaimeen lisäpalikan, jolla minkä tahansa painikkeen voi säätää myös kapulan alapinnalle. Miten se toimii ja onko siitä mitään hyötyä? DUALSHOCK 4 Back Button Attachment Hintaluokka: 35 euroa Lisätiedot: Pla... Lue lisää

1 kommentti


Hyper Ultra Astronautics - miten indieräiskintäpeli muuttui DIY-kolikkopeliksi

Peliartikkeli 13.03.2020 klo 09.00

Mikko Rytkönen on tehnyt indiepelejä Fractile Games -nimellä jo 1990-luvulta saakka. Ensimmäinen julkaistu peli MoleZ (1997) nousi aikansa suomipelihitiksi. Rytkösen tuorein teos Hyper Ultra Astronautics koki hienon muodonmuutoksen, kun tekijä päät... Lue lisää

0 kommenttia


Jet Rocket - Segan 50-vuotiaan kolikkopelin salat paljastuivat Pelimuseolla

Peliartikkeli 12.03.2020 klo 09.00

Suomen pelimuseon vanhin pelikone Jet Rocket on varsinainen elektromekaaninen ihme. Vuonna 1970 julkaistu Japanissa suunniteltu ja valmistettu viihdelaite on tiettävästi ensimmäinen kuluttajille suunnattu lentosimulaattoripeli ja samalla myös kaik... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ennakoi: Agents: Biohunters

Peliartikkeli 11.03.2020 klo 19.19

Aina joskus pelaajien välisissä keskusteluissa päätyy aiheeksi se, mikä peli olisi sellainen, joka nousisi yhtä suureksi tai jopa suuremmaksi ilmiöksi kuin Fortniten battle royale. Kehittäjäpuolelta löytynee vielä enemmän henkilöitä, jotka haluaisiva... Lue lisää

0 kommenttia


Journey to the Savage Planet

Peliarvostelu 09.03.2020 klo 12.08

Selviytymispeleistä on tullut perspektiivistä riippuen joko modernin pelaamisen suola tai kirous. Lukemattomat pelit ovat yrittäneet ratsastaa ”heitetään pelaaja vihamieliseen ympäristöön selviytymään” -idealla, usein niitä samoja muutamia vakioeleme... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Kuusnelostelija Atari-maassa

Peliartikkeli 08.03.2020 klo 20.30

Atarin XL/XE-sarja jäi meillä melko tuntemattomaksi, mutta Yhdysvalloissa ja tietyissä osissa Eurooppaa se oli Commodore 64:lle ihan aito kilpailija. Monet pelit käännettiin Atarilta Nepalle ja päinvastoin. Tutustunpa siis Atari-versioina muutama... Lue lisää

0 kommenttia


Peliohjainkatsaus, osa 5 - Cobra, kasarilapsen unelmien multihuipentuma!

Peliartikkeli 05.03.2020 klo 16.35

Eräs lapsuuteni formatiivisia hetkiä oli ehdottomasti, kun luin Mikrobitti-lehden numerosta 2/1987 jutun Cobra-peliohjaimesta. Halusin sellaisen välittömästi, mutta kului yli 30 vuotta ennen kuin toive toteutui (kiitos tnt!). Cobra ja muitakin ti... Lue lisää

2 kommenttia


Videotestissä THEC64 Micro Computer - täyskokoinen uuskuusnelonen tuntuu ihan oikealta

Peliartikkeli 05.03.2020 klo 09.00

THEC64 Mini oli vuosi sitten iloinen tulokas ja toi kuusnelosen retroilukenttään hurjasti uutta vauhtia ja väriä. Aika monella tapaa, sillä iloisten käyttäjien lisäksi myös vähättelijät innostuivat. Saatiin aikaan oikein kunnon konesodat! Nyt täysi... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova