Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Tällaiset hevosvoimat vaaditaan Red Dead Redemption 2:a pyörittävältä PC-höyryveturilta

Peliuutinen 10.10.2019 klo 11.45

Rockstar Games kertoo tehneensä Red Dead Redemption 2:n nimenomaisesti niin, että sitä pystyy pelaamaan monenlaisilla peli-PC-kokoonpanoilla. Toki tehokoneilla saa enemmän silmäkarkkia, mutta hitaammallakin vekottimella pääsee lännen maisemiin seik... Lue lisää

1 kommentti


Fortniten Season 10 lähestyy loppuaan, onko seuraavalle kaudella luvassa uusi kartta?

Peliuutinen 09.10.2019 klo 22.00

Epic Gamesin huippusuositun Fortnite-pelin 10. kausi lähestyy viivästyksistä huolimatta loppuaan, jonka on ilmoitettu tapahtuvan lokakuun 13. päivä. Sattumalta viime viikonlopun aikana Dusty Depot -pelialueella sijaitsevan raketin yläpuolelle... Lue lisää

0 kommenttia


Sonyn patentti vihjaa seuraavan sukupolven PSVR-laitteen olevan mahdollisesti langaton

Peliuutinen 09.10.2019 klo 20.00

Playstation 5 -kehityslaitteiston patentin löytänyt LetsGoDigital-nettisivusto on löytänyt jälleen uuden mielenkiintoisen Sonyn tämän vuoden helmikuussa jättämän patentin, tällä kertaa kyse on uudesta Playstation VR -laitteesta. Patentin sisäl... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Total War: Warhammer 2 - The Hunter & The Beast

Peliartikkeli 09.10.2019 klo 18.44

Total War-pelisarjan upea ja mielikuvituksekas kummajainen Warhammer 2 (V2.fi-arvio) ilmestyi yli kaksi vuotta sitten, mutta jatkoa pukkaa yhä. Tällä kertaa matkataan Etelä-Amerikan fantasiaversioon, jossa imperialistiset konkistadorit kohtaavat viid... Lue lisää

0 kommenttia


Tervetuloa Special Opsiin, toivottaa Call of Duty: Modern Warfare

Peliuutinen 09.10.2019 klo 18.33

Kun kampanja on sodittu, Call of Duty: Modern Warfaressa voi siirtyä Special Ops -pelitilan pariin. Monien arvostama pelitila on saatavilla pelin julkaisussa 25. lokakuuta, mutta uuden version tehtävien luvataan olla laajempia ja vihollisten pahemp... Lue lisää

0 kommenttia


Mortal Kombat 11:n turpasaunaa voi testata konsoleilla ilmaiseksi ensi viikonloppuna

Peliuutinen 09.10.2019 klo 16.32

Warner Bros. Interactive Entertainment ja NetherRealm Studios kertovat, että 11.-14.lokakuuta X1- ja PS4-pelaajat pääsevät testaamaan Mortal Kombat 11:ä ilmaiseksi. "Uuden sisällön ja taistelijoiden myötä, nyt on täydellinen aika loikata MK11:e... Lue lisää

0 kommenttia


Blizzardin Hong Kong -pelaajabannaus herätti palautemyrskyn

Peliuutinen 09.10.2019 klo 14.00

Muutama päivä sitten hongkongilainen Hearthstone-pelaaja julisti peliturnauksen jälkilähetyksessä tukeaan Hong Kongin protesteille. Blizzard väitti miehen rikkoneen kilpailusääntöjä, joissa kerrotaan, etteivät pelaajat "saa osallistua mihinkään toi... Lue lisää

0 kommenttia


What the Golf?

Peliarvostelu 07.10.2019 klo 20.03

Olen ennenkin ilmaissut piiloihastukseni golf-peleihin ja What The Golf? on golf-peli. Tai ei se ole. Tai on se. Tai se on minigolf-pelin mekaniikalla toteutettu kuumehourailutrippi golfin, indiepelien ja mielikuvituksen syövereihin. En spoilaa... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Mega Drive mini

Peliartikkeli 06.10.2019 klo 20.30

Pelataanpa-sarja välttelee tarkoituksella emulaatiota, mutta tänään on hyvä syy tehdä poikkeus: kävin tuoreeltaan poimimassa perjantaina julkaistun Mega Drive mini -konsolin testiin. Ensitiedot laitteesta eivät olleet lainkaan lupaavia, mutta kun... Lue lisää

1 kommentti


Destiny 2: Shadowkeep

Peliarvostelu 04.10.2019 klo 17.56

Moni Destiny 2 -fani odotteli innokkaasti Bungien ja Activisionin pesäeroa. Kovin yleisen mielipiteen mukaan suuri osa Destiny 2:n ongelmista kun selittyy sillä, että Activision pakotti Bungien tekemään milloin mitäkin penseää ja älytöntä. Nyt e... Lue lisää

0 kommenttia


Pelisohva S4E8: Season finale - Hat Trick (C64)

Peliartikkeli 04.10.2019 klo 14.35

Pelisohvan neloskausi on paketissa ja päätämme sen lähes täydellisellä teurastuksella: Jukka pääsee pelaamaan kaikkien aikojen suosikkilätkäänsä Hat Trickia. Vanhat Pelisohvat soittolistana Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura Kiitos: Hon... Lue lisää

0 kommenttia


Daemon x Machina

Peliarvostelu 03.10.2019 klo 16.13

Muistan katselleeni varhaisteininä SubTv:ltä Neon Genesis Evangelion -animaatiosarjaa. Mechamähinöiden brutaali kuvasto painui mielen kiemuroihin, ja jo tuolloin halusin päästä ohjastamaan omaa taistelutukirankaa. Tästä syystä onkin ihme miten epämie... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: A Year of Rain

Peliartikkeli 02.10.2019 klo 19.10

V2.fi:n toimitus pääsi kokeilemaan ensimmäisten joukossa A Year of Rain -pelin beta-versiota. Tilanteesta teki erityisen mielenkiintoiseksi se, että sessioon osallistui myös pelin kehityksestä vastanneen Daedalic Entertainmentin tiimi. A Year of R... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Noita (PC)

Peliartikkeli 01.10.2019 klo 21.31

Suomalaisen Nolla Gamesin esikoispeliä on odotettu kuin kuuta nousevaa, eikä suotta. Kun Crayon Physicsistä, Baba is Yousta ja The Swapperista tunnetut kehittäjät lähtevät työstämään peliä, on syytä höristää korviaan. Kun se kyseinen peli on täysin m... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Nintendo Switch Lite ja syksyn pelivalikoimaa

Peliartikkeli 30.09.2019 klo 14.39

Nintendon ensimmäinen käsissä pidettävä elektroninen pelilaite Game & Watch Ball julkaistiin vuonna 1980, eli lähes 40 vuotta sitten. Kun 3DS:n pelijulkaisujen määrä alkoi hiipua, alettiin huhuta uudesta Nintendo Switchistä, joka olisi vielä kannetta... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Jännän äärellä - Kingdom: The Far Reaches

Peliartikkeli 29.09.2019 klo 20.30

Kirjoitin uusimpaan Skrolli-lehteen jutun ääriharvinaisesta RDI Halcyon -pelikonsolista ja sen ainoasta tiedossa olevasta pelistä nimeltään Thayer's Quest. Se julkaistiin 3DO:lle ja PC:lle nimellä Kingdom: the Far Reaches, ja vakiokatsoja Tapani ... Lue lisää

1 kommentti


The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Peliarvostelu 27.09.2019 klo 16.45

Nintendo Switch on muutaman vuoden aikana tullut tunnetuksi uusintaversioistaan. Useat Wii U:lla huomioitta jääneet pelit ovat löytäneet uuden yleisön menestyskonsolilla, kuten useat indie-hititkin. The Legend of Zelda: Link’s Awakening ottaa askelee... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi -kilpailu: V2.fi-miitistä jäi vielä bonuspalkintoja!

Peliartikkeli 26.09.2019 klo 18.14

Voittajat on arvottu ja heihin otetaan pian yhteyttä: Tero L., jussiman ja Mika H. V2.fi:n käyttäjätapaaminen järjestettiin 14.9. Tampereella ja mukana oli entistä enemmän osallistujia, entistä enemmän palkintosponsoreita sekä entistä enemmän... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Call of Duty Modern Warfare (PC, X1, PS4)

Peliartikkeli 26.09.2019 klo 11.49

Jes! Taas on se aika vuodesta, kun pääsee codittamaan oikein kunnolla. Viime vuonna nopeatempoista taistelua tarjosi Black Ops 4 ja battle royale -pelitila Blackout. Tänä syksynä päästään seikkailemaan hieman erilaisiin maastoihin, kun vuorossa on Ca... Lue lisää

0 kommenttia


Blood & Truth

Peliarvostelu 25.09.2019 klo 12.11

PlayStationin Lontoon-studion Blood & Truth vie pelaajan olohuoneestaan suoraan keskelle elokuvamaista toimintaa ja ensimmäisen persoonan kuvakulmasta raiteilla kuljetettua ammuskelua. Erikoisjoukkojen sotilas nimeltä Ryan Marks joutuu palaamaan kome... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Syksyn sporttispurtti (PES, NBA, NHL)

Peliartikkeli 24.09.2019 klo 13.54

NHL 20 (X1) Teksti: Manu Pärssinen Joskus NHL-peleihin tehdään isoja muutoksia, joskus pienempiä. Joskus sellaisia, jotka oikeasti alkaa huomata vasta 100 pelatun matsin jälkeen, joskus ne huomaa heti. NHL 20:ssa on vähän näitä kaikkia, mutta kun... Lue lisää

0 kommenttia


Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Peliarvostelu 24.09.2019 klo 13.34

Final Fantasy XIV sai kesän loppuhetkillä kolmannen lisälevynsä, jota pelin ystävät olivat odotelleet hartaasti jo pitkään. Kuten Battle for Azeroth vuosi sitten odotti, joskus tämä pitkä odotus voi päättyä karvaaseen tappioon. Pientä pelkoa oli myös... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: World of Warcraft ontuu, kannattaisiko vaihtaa Final Fantasyyn?

Peliartikkeli 23.09.2019 klo 14.00

Square-Enixin Final Fantasy XIV -massiivimoninpeli on kasvattanut suosiotaan tasaista tahtia. Vuosikausia vain pienen porukan viihteenä toiminut, mutta silti itsensä tuotoillaan elättänyt, peli on nykyään MMO-maailman suuria nimiä. Kun se MMO-ma... Lue lisää

7 kommenttia


Pelataanpa: Kvartaalin Amiga-katsaus

Peliartikkeli 22.09.2019 klo 20.30

Havaitsin kauhukseni, että Amiga-pelejä ei ole viimeisen kolmen kuukauden aikana sivuttu lainkaan. Virhe pitää välittömästi korjata, joten pelataan yhtä hiljattaista hankintaa ja muistellaan kahta muuta. Pelit: Zool 2 (AGA), Battleships, M... Lue lisää

0 kommenttia


ERICA

Peliarvostelu 20.09.2019 klo 18.58

Olipa mukava yllätys, kun Gamescomissa esitelty ERICA päätyi arvostelupöydälleni. Jo pelimessujen yhteydessä ajattelin, että kyseessä voisi olla minun mieleeni oleva teos, sillä interaktiiviset valintoihin pohjautuvat pelit ovat suosikkejani erilaist... Lue lisää

3 kommenttia


Pelisohva S4E7: Cleanup Time (C64)

Peliartikkeli 20.09.2019 klo 14.00

Pelisohvan neloskauden kääntyessä loppupuolelleen pelien outous sen kuin yltyy. Jukan turbotape-kasettilöytö on varsin kumma kaksinpeli kuusneloselle. Vanhat Pelisohvat soittolistana Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura Kiitos: Honor... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: HyperX Cloud Stinger Wireless

Peliartikkeli 19.09.2019 klo 11.35

HyperX on esitellyt Cloud-mallistoonsa edulliset, alle 100 euron langattomat pelikuulokkeet. Miltä ne kuulostavat ja kuinka akku kestää? Tuote: HyperX Cloud Stinger Wireless Hintaluokka: 100 € Lisätietoja: HyperX Leikkaus: Nanne K... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Wreckfest romurällää hienosti myös konsoleilla

Peliartikkeli 17.09.2019 klo 19.02

Suomalaisen Bugbear-studion Wreckfest-autopelistä ei näyttänyt tulevan valmista sitten millään. Firma sai kuitenkin peliprojektin takaisin raiteilleen ja myös konsoliversio ilmestyi luvatusti. Ihmeiden aika ei ole ohi, etenkään kun Wreckfestiä toht... Lue lisää

4 kommenttia


Fire Emblem: Three Houses

Peliarvostelu 16.09.2019 klo 12.25

Fire Emblem -pelisarjan matka 3DS-konsolilla tuli päätepisteeseensä Echoes: Shadows of Valentian ilmestymisen jälkeen.Tuosta julkaisusta asti sarjan siirtymistä uuden sukupolven alustalle on odotettu sormet ja varpaat ristissä. Muutokset kuitenkin pe... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: 3 x PS2-urheilua

Peliartikkeli 15.09.2019 klo 20.30

Eilisen, loistavasti sujuneen V2.fi-miitin jälkilämmöillä päätin iskeä virtoihin vanhan uskollisen PS2-jyristimen. Kesällä tuli taas osteltua sillekin kirppikseltä pelejä, joten siivotaan hieman backlogia. Pelit: Cue Academy, WTA Tour Tenn... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova