Tuorein sisältö

Tuorein pelisisältö

Yllätyskäänne Microsoftin ja Activision Blizzardin välisessä kaupassa - Ison-Britannian kilpailu- ja markkinaviranomainen saattaa sittenkin puoltaa kauppoja

Peliuutinen 24.03.2023 klo 20.00

Microsoftin ja Activision Blizzardin välisessä kaupassa on saattanut tapahtua merkittävä käänne, joka saattaa viedä kaupan lopulliseen päätökseen. Yhtiöiden välistä kauppaa on tutkittu laajasti eri viranomaisten ja tahojen toimesta. Asia on ollut t... Lue lisää

0 kommenttia


The Settlers: New Allies

Peliarvostelu 24.03.2023 klo 19.16

The Settlers oli eräs ehdottomia suosikkejani Amigalla, eikä vähiten mainion, samalla koneella ja kahdella hiirellä sujuneen kaksinpelinsä ansiosta. Keskiaikaisen valtakunnan rakentelu oli kerrassaan viehättävää pikkuisine hahmoineen, peli pyöri kome... Lue lisää

0 kommenttia


Future Games Show Spring Showcasessa nähtiin toista tuntia uusia pelitrailereita - katso koko lähetys täältä

Peliuutinen 24.03.2023 klo 15.01

Eilen illalla järjestettiin Future Games Show Spring Showcase -lähetys, jossa käytiin läpi yli 40 uutuuspeliä, tutun pelin päivitystä tai muuta uutista. Mukana oli muun muassa seuraavia: Ensimmäinen traileri Witchfire-pelistä (PC) Sifu saa Ar... Lue lisää

0 kommenttia


Blizzard varoittaa - Diablo IV:n tuleva betatesti aiheuttaa pitkiä jonoja, eikä ämpäreitä ole luvassa

Peliuutinen 23.03.2023 klo 22.00

Diablo IV on siinä vaiheessa, että käynnissä ovat testiajot. Viime viikonloppuna vietettiin ensimmäistä betatestiä, joka oli avoin pelin ennakkotilaajille ja nyt tulevana viikonloppuna on vuorossa kaikille avoin betatesti. Jo viime viikonloppuna be... Lue lisää

0 kommenttia


Tältä näyttää AAA-luokan LEGO 2K Drive -ajopeli, jossa yhdistyvät LEGO-palikat ja kaahailu

Peliuutinen 23.03.2023 klo 20.00

2K, LEGO Group ja Visual Concepts ovat toteuttaneet yhteistyössä uuden AAA-luokan ajopelin, jossa yhdistyvät tunnetut LEGO-palikat ja kaahailu. LEGO 2K Drive on LEGO Groupin ja 2K:n ensimmäinen yhteistyössä tehty peli, joka on tiedotteen mukaan vas... Lue lisää

0 kommenttia


Uuden Unreal Engine -version esittelyssä nähtiin tulevaisuuden pelejä ja niiden grafiikkaa

Peliuutinen 23.03.2023 klo 14.30

Game Developer's Conference on käynnissä ja Epic Games piti State of Unreal -tilaisuutensa eilen illalla. Unreal Engine 5.2:n uusien ominaisuuksien ja parannuksien lisäksi lähetyksessä nähtiin useita tulossa olevia, Unreal Enginea käyttäviä pelejä.... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: WHALIEN - Unexpected Guests (PC)

Peliartikkeli 22.03.2023 klo 14.51

WHALIEN - Unexpected Guests oli minulle entuudestaan tuntematon ja totuuden nimissä en odottanut siltä yhtään mitään. Noin kahden tunnin jälkeen pääsin kuitenkin toteamaan, että olin viettänyt juuri erinomaisen hetkisen tasolta toiselle hyppien ja ka... Lue lisää

0 kommenttia


WWE 2K23

Peliarvostelu 21.03.2023 klo 10.00

Näitä tankkisimulaattorin vuosipäivityksiä ei voi arvostella yhden matsin perusteella, mikä pitää sanoa. Yksi matsi: Pahvihiukset jökkivät asiallisesti animoitujen action-figuurien harteilla, kun tekoäly hakkaa pelaajaa vartin. Sitä ehtii huomat... Lue lisää

2 kommenttia


Chef Life: A Restaurant Simulator

Peliarvostelu 20.03.2023 klo 18.45

Jokainen, joka on katsonut MasterChefiä tai Hell’s Kitcheniä tietää, ettei keittiön pyörittäminen ole helppoa. Kuppilat kuntoon -ohjelma muistuttaa kunnollisen ravintolan olevan myös siisti, eikä sellainen, jonka kylmäkaapista löytyy homeisia elintar... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Colecovision-smurffausta

Peliartikkeli 19.03.2023 klo 20.30

Loikataan tänään taas neljä vuosikymmentä taaksepäin ja kokeillaan muutamaa Colecovisionin peliä. Tämä konsoli tuli markkinoille vähän epäonniseen aikaan ja jäi Amerikan videopeliromahduksen jalkoihin, mutta sen pelit olivat kyllä graafisesti mel... Lue lisää

2 kommenttia


Retro Rewind: Philips in2it ja BBC Bridge Companion

Peliartikkeli 18.03.2023 klo 12.00

Artikkeli on julkaistu aiemmin Retro Rewindin numerossa 4/2020. Lähes kaikilta pelikeräilijöiltä löytyy komeroistaan Commodorea tai Nintendoa, mutta paljon on niitäkin, jotka haalivat talteen monille kummallisempaa kamaa. Keräilijäkolmikko Pelik... Lue lisää

0 kommenttia


Resident Evil 4

Peliarvostelu 17.03.2023 klo 18.00

Resident Evil -uusintaversiot eivät ole enää mikään uusi juttu, sillä Capcom on kalastellut niiden vesistöissä onnistuneesti jo muutaman kerran. Erityisesti Resident Evil 2:n uusintaversio keräsi hirmuisesti kehuja ja nosti kaikkien uusintaversioiden... Lue lisää

0 kommenttia


HyperX Loot Drop -kilpailu: voita pelihiiri, jota ei vielä saa kaupoista

Peliartikkeli 16.03.2023 klo 10.00

Voittaja on arvottu. Onnittelut Jesse Sjelvgren - sinuun ollaan pian yhteyksissä! Pelitarvikevalmistaja HyperX järjestää maaliskuussa Loot Drop-tapahtuman, jonka antiin voi käydä tutustumassa täällä. Sen kunniaksi yhdelle V2.fi:n lukijalle lähet... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi ennakoi: Dead Island 2 (PC)

Peliartikkeli 13.03.2023 klo 20.11

Ihmeiden aika ei ole ohi. Vuonna 2011 ilmestynyt Dead Island ei ollut koskaan mikään suunnaton hitti, koska korkeuksiin kurottaneella pienellä kehitystiimillä ei vain riittänyt rahkeita toteuttaa avoimen maailman zombipeliään vaadittavalla tasolla. T... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Halpa-autoilua ja kevytilmailua

Peliartikkeli 12.03.2023 klo 20.30

PlayStation 1 ei ole esiintynyt videoissa hetkeen sekään, joten otetaan pari peliä tästä valtavasta valikoimasta. Kommenteissa pyydettiin lisää Midas/Phoenix-halpiksia kun niitä tulee vastaan, ja lisäksi tarjolla on varsin varhainen lentoteemaine... Lue lisää

1 kommentti


Blood Bowl 3

Peliarvostelu 10.03.2023 klo 19.27

Verta, hikeä ja kyyneliä! Höyryveturin voimalla yhteenpaiskautuvia ruhoja! Monumentaalisia fanfaareja! Tanssityttöjä! Eläimellistä karjuntaa ja munuaisista pumppautuvaa adrenaliinia! Amerikkalainen jalkapallo on kenties koko urheilumaailman pöhköintä... Lue lisää

0 kommenttia


Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Peliarvostelu 09.03.2023 klo 14.46

Kirbylläkin on takanaan jo pitkä historia, sillä ensimmäisen kerran sankari nähtiin Nintendon Game Boylla 1992. Vaaleanpunainen hyllyvä söpöläinen on palannut uudistetun seikkailunsa pariin: Kirby’s Return to Dream Land Deluxe on nimensä mukaisesti u... Lue lisää

0 kommenttia


Like a Dragon: Ishin!

Peliarvostelu 06.03.2023 klo 17.18

Ryu Ga Gotoku Studion julkaisut ovat tuottaneet minulle runsaasti iloa aina siitä lähtien, kun törmäsin ensi kertaa Yakuza-sarjaan, joka siis tunnetaan jatkossa Like a Dragon -nimellä. Pelien viehättävä tapahtumaympäristö (eli urbaani Japani), hauska... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Amiga-temmellystä

Peliartikkeli 05.03.2023 klo 20.30

Lupailin, että työputken päätyttyä päästään taas kotimikrojen pariin, joten miksipä emme aloittaisi niistä parhaalla. Tällä kertaa peli, josta mielipiteeni oli negatiivinen, ja toinen, jota muistelin mukavaksi ajanvietteeksi. Katsotaan, miten vää... Lue lisää

0 kommenttia


Retro Rewind: Kellopelit tallessa kaapin hyllyillä

Peliartikkeli 04.03.2023 klo 12.00

Artikkeli on julkaistu aiemmin Retro Rewindin numerossa 4/2020. Retro Rewind metsästi hyppysiinsä Facebookin Pelikonsolit ja pelit (Retro) -ryhmän ehkäpä tunnetuimman Game & Watch -keräilijän Joni Silvennoisen ja kyseli, mikä laitteissa kiinnost... Lue lisää

0 kommenttia


Wo Long: The Fallen Dynasty

Peliarvostelu 03.03.2023 klo 21.22

Muutaman vuoden takaiset Nioh-pelit olivat selvästi Team Ninjan versio From Softwaren megasuosituista soulsborne-peleistä. Ensimmäinen Nioh vielä haki hieman muotoaan, mutta Nioh 2 oli jo erinomainen peli, joka vielä erottui esikuvistaan sen verran s... Lue lisää

1 kommentti


Hi-Fi RUSH

Peliarvostelu 01.03.2023 klo 19.48

Rytmipelaamista ja muita mekaniikkoja sekoittelevat pelit eivät ole enää mikään uusi juttu. Muutaman vuoden takainen Crypt of the Necrodancer todisti, että roguelike-luolastoseikkailu onnistui hyvin musiikin tahtiin ja sittemmin moni muukin on kokeil... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: SNES-retroa toiseen potenssiin

Peliartikkeli 26.02.2023 klo 20.30

Toisin kuin voisi ajatella, nostalgiakokoelmat eivät ole mikään uusi asia, vaan niitä nähtiin jo varsin varhaisilla konsolisukupolvilla. Williams Arcade's Greatest Hits julkaisiin monen muun alustan lisäksi SNESille, ja nappasin sen mukaani Kuopi... Lue lisää

0 kommenttia


Company of Heroes 3

Peliarvostelu 24.02.2023 klo 22.06

Company of Heroes -pelisarja on edennyt jo kolmanteen osaansa. Aiemmissa osissa pelaajat ovat taistelleet Normandian pensasaitojen keskellä, sekä itärintamalla tehtaiden ja kaupunkien raunioissa. Nyt olisi tarjolla kylmän talven katkaisevaa matkaa et... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi testasi: Philips Evnia 34M27600MV -näyttö

Peliartikkeli 22.02.2023 klo 20.45

Vaikka Philips on toki näyttöjä valmistanut vuosikymmeniä, viime lokakuussa koettiin yllätys, kun pitkien perinteiden firma julkisti pelaajien lisälaitteisiin keskittyvän uuden brändin, Evnian. Brändisanoman ytimessä oli se, että “pelaaminen on kaiki... Lue lisää

0 kommenttia


Returnal

Peliarvostelu 21.02.2023 klo 19.30

Täytyy nostaa Sonylle hattua siitä, että firma on päättänyt puskea julkaisemiaan pelejä myös Steamiin, sillä rempseällä raudalla varustetut PC:t ovat tähän saakka olleet aika tarkkaan se paras tapa kokea näiden mainioiden pelien riemut. Putki j... Lue lisää

3 kommenttia


Pelataanpa: A Pig Quest, upea C64-uutuus

Peliartikkeli 19.02.2023 klo 20.30

Tänään taas kerran Pelataanpa-mittapuulla harvinaisen tuoretta tavaraa: vain muutaman päivän ikäinen uutuuspeli Commodore 64:lle. Piggy 18 Teamin A Pig Quest myydään joko fyysisenä moduulina tai 1541 Ultimaten ja EasyFlashin omistajille ladattava... Lue lisää

0 kommenttia


Retro Rewind: Cassette Vision ja Super Cassette Vision

Peliartikkeli 18.02.2023 klo 12.00

Artikkeli on julkaistu aiemmin Retro Rewindin numerossa 4/2020. Kun muu maailma eli konsolikuumeen ensimmäistä aaltoa Atarin johdolla, Japanissa tahtipuikkoa heilutti Epoch. Hyvä etumatka ei kantanut kovin pitkälle. Jos pyydetään peliharrasta... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Knife Edge, N64-laatua alelaarista

Peliartikkeli 12.02.2023 klo 20.30

Käväisin joululomalla Pelihuone Game Overissa ja poimin tapani mukaan halpisten laarista mukaani kasan potentiaalisia videon aiheita. Tämä Kemcon peli vuodelta 1998 pääsi yllättämään: ennakko-odotuksia ei ollut lainkaan, mutta lopputuloshan oli o... Lue lisää

0 kommenttia


Dead Space

Peliarvostelu 10.02.2023 klo 20.28

On joskus hassua, miten asiat lopulta sutviutuvat. Jos minulta oltaisiin kyselty mielipiteitäni The Callisto Protocolista ja Dead Spacen uusintaversiosta noin vuosi sitten, olisin lyönyt vetoa sen puolesta, että Dead Space tulisi olemaan halpa rahast... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova