Tuorein sisältö

LEGO Dimensions - tätä on luvassa!

09.04.2015 klo 19.00 | Luettu: 4658 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


LEGO julkaisi tänään trailerin ja tietoja uudesta "lelut elämään tuovasta pelistä" LEGO Dimensions. Syyskuun 27. päivänä kauppoihin saapuvan pelin julkaisualustat ovat PS3, PS4, Xbox One, XBox 360 ja Wii U.

Warner Bros. Interactive kertoi tänään muun muassa LEGO Dimensionin aloituspakkauksen sisällöstä, joka sisältää trailerissa nähdyt legofiguurit Batmanista, Gandalfista ja Lego-elokuvan Wyldstylestä. Mukana on myös LEGO pad, LEGO Batmobile ja legopaloja oman "LEGO Gatewayn" rakentamiseksi. Toys R Us kertoo aloituspaketin hinnaksi 99,99 dollaria.

Vuonna 2015 julkaistavia paketteja ovat muun muassa Paluu tulevaisuuteen -kenttäpaketti, jonka mukana tulee Marty McFly -legofiguuri, sekä kolme Taru sormusten herrasta -pakettia, joiden mukana ovat lego-Klonkku, lego-Gimli ja lego-Legolas. Myös Ihmemaa Oz ja Lego-elokuva saavat omat pakettinsa tämän vuoden puolella. Lisää lisäosia ja tarkempia tietoja julkistetaan lähitulevaisuudessa.

LEGO haastaa uudella tuotteellaan Skylandersin, Disneyn ja Nintendon lelujen ja pelien yhdistämisen kentällä. Aiemmin kuussa myös V2 kertoi moisesta mahdollisuudesta.

Katso LEGO Dimensionsin traileri alta:
Lähde: Polygon

V2.fi | Erkki Mervaala
< Powerpark-huvipuisto... Kadonnut Super Ninte... >

Keskustelut (1 viestiä)

piodfsfdsijop

09.04.2015 klo 20.03 2 tykkää tästä

Ei taida Hämiksen ja Bättiksen yhteisseikkailut onnistua...

Tiedä sitten tarjoaako tämä mitään uutta. Olis ihan hienoa jos nuo rakennellut legorakennelmat jotenkin skannattais ja siirtyis peliin sellaisenaan eikä olis mitään yhtä ainutta mahdollisuutta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova