Tuorein sisältö

Quantum Break voitti taas arvostetun suunnittelupalkinnon

10.08.2017 klo 17.00 | Luettu: 3231 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Remedyn Quantum Breakin julkaisusta on kohta puolitoista vuotta, mutta edelleen suomalaisteoksen design kerää palkintoja. Lehdistötiedote kertoo, että tarkemmin ottaen HiQ:n helsinkiläinen designtiimi Great Apes on saanut kahdelle työlleen palkinnon arvostetussa Red Dot Award: Communication Design 2017 -kilpailussa. Toinen näistä palkinnoista tuli Quantum Break -pelin käyttöliittymän suunnittelusta.

Tämä on kolmas kerta lyhyen ajan sisällä, kun kyseinen suunnittelupoppoo palkitaan Quantum Breakin käyttöliittymästä. Aikaisemmat tunnustukset ovat tulleet Vuoden Huiput -kilpailun Kultahuipun muodossa ja European Design Awards -voitolla.

– Olemme erittäin otettuja kahdesta tämän vuotisista Red Dot -muotoilupalkinnoista, jotka tulivat hyvin eri tyyppisistä projekteista. Projektien monimuotoisuus ja suunnittelu erilaisille alustoille on aina ollut yksi ajureistamme. Tunnustuksen saaminen edelleen todistaa, että tästä on tullut yksi meidän olennaisimmista vahvuuksistamme, sanoo Niko Sipilä, luova johtaja.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Lihapoika ja Mutantt... Bungie otti Destiny ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

ASKO78

Rekisteröitynyt 06.01.2017

11.08.2017 klo 20.25 1 tykkää tästä

Remedyn paras peli. Alan Wake hyvänä kakkosena.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova