Tuorein sisältö

Ubisoft pahoittelee päästettyään homofobisen muraalin osaksi The Division 2:sta

12.04.2019 klo 20.00 | Luettu: 3203 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Tarkkasilmäinen The Division 2 -pelin pelaaja huomasi pelimaailmassa olevan rakennuksen seinässä maalauksen poliisista syömässä donitsia. Muraali on kuitenkin luokiteltavissa homofobiseksi materiaaliksi, sillä poliisin rintakyltissä oleva numero FA6607 on käännettävissä “Faggot”-sanaksi. Faggot on halventava ilmaus homoseksuaalista. Muraali poistettiin Ubisoftin toimesta torstaina 11. päivä huhtikuuta tulleen päivityksen myötä. Studio pahoittelee tapahtunutta ja he lupaavat jatkossa tarkkailla sisältöä paremmin.

Kuva oli osa isompaa Imgur-kuvapalveluun ladattua kuvasarjaa, jossa muut pelistä otetut kuvat keskittyivät esittelemään esimerkiksi erilaisista julisteista ja kylteistä löytyviä kirjoitusvirheitä.

PC Gamerin mukaan jotkut ovat sitä mieltä, että kyseinen muraali olisi saanut inspiraatiota vuonna 1981 ilmestyneestä hardcore punk -yhtye Black FlaginPolice Story” singlen kansitaiteesta. Ubisoft tai kukaan muukaan ei kuitenkaan ole vahvistanut, että pelin muraalilla ja Black Flagin kansitaiteella olisi tekemistä keskenään.







V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n viikon laite... Kirveet ja muurausvä... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

13.04.2019 klo 20.55 1 tykkää tästä

Ehkä kaikki maailman tekstit pitäisi korvata lukukelvottomilla merkkijonoilla niin ketään ei voisi loukata.

xfdK qzwb BLaH epVR eBsN LFZP KChDhhmG jDkX eUCh aCCd BLYd Nars VMcDFfUE iwgV Ufey VoFY mBdZ rPf iuWWkCGe NPvL afBg aswC ZFJZ hvXW cADA

Loukkaantukaapa siitä!
lainaa
ASKO78

Rekisteröitynyt 06.01.2017

14.04.2019 klo 06.12 1 tykkää tästä

Jää ostamatta ihan sen takia että pahoittelee tuollaista. Naurettavaa jälleen kerran.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova