Tuorein sisältö

Infinity Ward lupaa heiluttaa bannivasaraa entistä enemmän Call of Duty: Warzonessa ja Modern Warfaressa

26.07.2020 klo 17.00 | Luettu: 2087 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Infinity Ward on pitkin kevättä saanut kritiikkiä Call of Duty: Warzone ja Modern Warfare -pelejä vaivaavista huijareista ja pelistudio julkistikin sosiaalisessa mediassa lausunnon jossa jälleen lupaa uusien banniaaltojen olevan tulossa.

Samaisessa viestissä Infinity Ward vääntää myös rautalangasta mitkä kaikki lasketaan hakkeroimiseksi tai huijaamiseksi ja kehottaa ihmisiä olemaan käyttämättä kolmannen osapuolen apuohjelmia tai editoreita, sillä nämä voivat johtaa jopa koko pelaajatilin bannaamiseen.

Toukokuussa vaikutti jo hetken siltä, että pelinkehittäjä olisi onnistunut kääntämään ikuisen taistelun huijareita vastaan edukseen mutta ikävä kyllä ongelma on tästä huolimatta jatkunut, etenkin ilmaiseksi pelattavissa olevan Warzonen parissa.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo-tietovuoto ... Sipsipaketti paljast... >

Keskustelut (1 viestiä)

dfhzdfh

26.07.2020 klo 21.39

Voi helvetti mä en ymmärrä miksi ne ei halua bannata heti kättelyyn koko pelaajatiliä kun mä voin lyödä kaikkien isommista ja pienemmistäkin palleista täälä vetoa, että todnäk pelaaja jatkaa haxxxxaamista. Toisaalta syy voi ollakkin siinä, että lähtis puolet pelaajista servuilta.

Kävin viemässä juuri tuossa kevään aikana pelin vaihtoon kun meni yksinkertaisesti hermo koska lähes joka pelissä oli vähintään 1 ikijonne (hakkeri). Harmi kun peliä riivaa nämä ikijonnet koska jos nyt unohdetaan pelin propaganda yms. kakka niin pelattavuudeltaan moninpeli ja yksinpeli on täyttä rautaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova