Tuorein sisältö

Blizzard julkisti Diablo II: Resurrected -pelin sekä kolme klassikkoa kokoon keräävän Blizzard Arcade Collectionin

20.02.2021 klo 11.00 | Luettu: 1552 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBlizzard aloitti viikonloppuna järjestettävän BlizzConline-tapahtuman odotetulla ja huhutulla julkistuksella: legendaarista mainetta nauttiva toimintanaksuttelu Diablo 2 tekee paluun tänä vuonna uusioituna Diablo II: Resurrected -nimellä.

Rakastettu klassikko palaa Diablo 3 -tyylisillä graafikoilla uudistettuna PC-koneiden lisäksi myös Xbox One-, Xbox Series X|S-, Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille. Peli tukee alustojen välistä tallennusta mutta näiden välisestä moninpelistä ei vielä julkistustrailerissa ollut mainintaa.

Uusi Diablo II: Resurrected pitää sisällään alkuperäisen Diablo II -peruspelin lisäksi myös sen Lord of Destruction -lisälevyn ja pelaajat voivat myös halutessaan vaihtaa lennosta alkuperäisen pelin grafiikoihin.Vielä vanhemmilla Blizzard-faneille oli myös tarjolla hyviä uutisia, kun pelijulkaisija julkisti avajaisissa myös eilen julkisuuteen vuotaneen Blizzard Arcade Collection -kokoelman, joka kerää yhteen pelinkehittäjän kolme varhaista peliä.

Kaikki kokoelman pelit ovat julkaistu ennen ensimmäistä Warcraft-peliä ja näistä kaksi ilmestyivät vielä silloin kun Blizzard tunnettiin nimellä Silicon & Synapse. Blizzardin myöhempien pelien faneille kolmikko voi olla tuntemattomampia mutta kaikki olivat ilmestyessään varsin mainioita pelejä ja yhä tutustumisen arvoisia.

The Lost Vikings tarjoaa huumorilla höystettyä pulmaseikkailua, Rock n' Roll Racing taas viihdyttävää kilpa-ajoa yllättävän toimivilla rock-covereilla höystettynä ja Blackthorne on Blizzardin tulkinta Flashback-tyylisestä tasoloikkaseikkailusta, joka oli ilmestymisaikanaan varsin synkkä ja väkivaltainen.

Blizzard Arcade Collection on heti saatavilla 19,99 euron hintaan Xbox One-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -konsoleille. PC-pelaajat saavat kokoelman itselleen ostamalla yhden kolmesta 19,99-59,99 dollaria maksavista The Celebration Collection -paketeista.V2.fi | Mikko Seppänen
< Apple vetää Valven j... Seuraavaksi Fortnite... >

Keskustelut (1 viestiä)

kaesi

Rekisteröitynyt 28.03.2016

21.02.2021 klo 18.03

Arcade Collectionin julkaisu selittääkin, miksi Blizzard poisti latauslinkit kaikkiin kolmeen peliin jonkin aikaa sitten.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova