Tuorein sisältö

Vihdoin se saapuu! PlayStation 5 saa ensimmäisen ison järjestelmäpäivityksen

13.04.2021 klo 22.00 | Luettu: 1913 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Vihdoin se saapuu, nimittäin ensimmäinen iso PlayStation 5 -järjestelmäpäivitys. Sony kertoo aiheesta tarkemmin tuoreessa blogikirjoituksessaan. Kauan uuden päivityksen saapumista ei tarvitse odotella, sillä se tapahtuu jo huomenna 14. huhtikuuta.

Kauan odotettu M.2-levypaikka ei kuitenkaan vielä päivity toimivaksi, mutta lisätilasta päästään nauttimaan ulkoisen USB-kovalevyn avustuksella. Jatkossa PlayStation 5 -pelejä on mahdollista siirtää talteen ulkoiselle kovalevylle. Siirrettyjen PS5-pelien tahkoaminen ei kuitenkaan onnistu suoraan ulkoiselta asemalta, sillä pelit vaativat edelleen toimiakseen nopeamman SSD:n. Sony on kuitenkin luvannut informoida M.2-laajennuspaikan saapumisesta heti, kun se on ajankohtaista.

Päivitystä saa myös Share Play -ominaisuus. Jatkossa PlayStation 5 -pelaajat voivat jakaa pelikuvaansa PlayStation 4 -pelaajille, jotka voivat halutessaan kokeilla teoksen pelaamista PS4-laitteella.

Mukaan saapuu myös muun muassa pelien ennakkolatausmahdollisuus, minkä lisäksi esimerkiksi oman pelikirjaston näkymää on jatkossa mahdollista kustomoida. Muutoksia tapahtuu myös koskien ääni-chat-ominaisuuksia, sillä jatkossa esimerkiksi pelikavereiden tai oman mikrofonin äänen vaimentaminen on entistä nopeampaa ja vaivattomampaa.

Alla Sonyn julkaisema twiitti aiheesta.V2.fi | Miia Lyyra
< Sininen Nintendo Swi... Cloud Chamberin työp... >

Keskustelut (3 viestiä)

Cubisti

14.04.2021 klo 07.24 5 tykkää tästä

Sony loi PS3lle uuden käyttöliittymän.
Sony loi PS4lle uuden käyttöliittymän.
Sony loi PS5lle uuden käyttöliittymän.
Sony luo PS6lle uuden käyttöliittymän.

Sony tuo jokaiselle käyttöliittymälle uudelleen ”puuttuvat ominaisuudet” ja järjestelmäpäivityksiä juhlitaan ennkkohypen kera.

Onko tässä mitään suunnitelmallisuutta vai mennäänkö fiiliksen mukaan?
lainaa
Ennenoliparemmin

15.04.2021 klo 01.03 2 tykkää tästä

Silloin harvoin kun huvittaa laittaa nykykonsoli päälle niin ensimmäisenä tulee vaatimus järjestelmäpäivityksestä, ja sen jälkeen peli pitää päivittää, sitten ei enää huvitakaan pelata.
lainaa
apoliticalgamer

15.04.2021 klo 14.25

Ennenoliparemmin kirjoitti:
Silloin harvoin kun huvittaa laittaa nykykonsoli päälle niin ensimmäisenä tulee vaatimus järjestelmäpäivityksestä, ja sen jälkeen peli pitää päivittää, sitten ei enää huvitakaan pelata.


Voimia!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova