Tuorein sisältö

Nyt voit bilettää kavereiden kanssa etänä - Super Mario Party saa ilmaisen nettipelipäivityksen

27.04.2021 klo 20.05 | Luettu: 1298 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo kertoi tänään julkaisseensa ilmaisen päivityksen Super Mario Party -peliin, joka lisää siihen kaivatun verkkomoninpelitilan.

Nintendo Switchille vuonna 2018 julkaistussa Super Mario Partyssä (V2.fi:n arviossa 4/5) oli aiemmin mahdollista pelata netin välityksellä vain yksittäisiä minipelejä mutta tänään julkaistun päivityksen jälkeen jopa neljä pelaajaa pelata yhdessä Mario Party ja Partner Party -pelitiloja.

Nettipelaaminen vaatii myös Nintendo Switch Online -jäsenyyden ja pelissä ei tule olemaan avointa pelihakua, vaan pelaajat voivat pelata muiden kanssa vain jakamalla salasanan. Muiden Nintendon pelien tapaan äänichat toimii erillisen puhelimeen asennettavan Nintendo Switch Online -sovelluksen kautta.

Peli tosin tukee kahta pelaajaa per konsoli eli neljän pelaajan nettipelin pystyyn pistämiseen ei tarvita kuin kaksi Nintendo Switchiä ja kaksi kappaletta peliä. Tietenkin peliä voi myös pelata perinteisemmin niin, että jokaisella pelaajalla on oma konsoli ja kopio pelistä.

Päivityksen ansiosta enää ei siis tarvitse olla edes samassa tilassa päästäkseen riitelemään kavereiden kanssa siitä, kuinka tyhmä noppa antoi väärän luvun tai kuinka (ex)kaverit veivät voiton juuri nenän edestä!

V2.fi | Mikko Seppänen
< Street Fighter -peli... FIFA:n markkinointim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova