Tuorein sisältö

Activision Blizzardin Overwatch League saattaa menettää lisää yhteistyökumppaneita - mm. Coca-Cola pohtii sopimusta uudestaan

06.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 2016 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme aiemmin, kuinka Activision Blizzardin kuoppa sen kun syvenee. Yhtiö on tällä hetkellä keskellä syrjintä- ja seksuaalinen häirintä -oikeusjuttua. Aiemmin tällä viikolla muun muassa Blizzardin johtaja J. Allen Brack lähti firmasta. Myös Blizzardin henkilöstöjohtaja Jesse Meschuk on lähtenyt firmasta.

Oikeusjuttu on aiheuttanut Activision Blizzardin esports-pelien liigoihin muutoksia, sillä osa sponsoreista on ilmoittanut lopettavansa yhteistyön yhtiön ja sen pelien kanssa. Aiemmin muun muassa mobiilioperaattori T-Mobile lopetti Call of Dutyn ja Overwatchin esports-liigojen sponsoroinnin.

Nyt myös Coca-Cola ja yhdysvaltalainen vakuutusyhtiö State Farm ovat ilmoittaneet harkitsevansa yhteistyökumppanuutta uudelleen. Polygonin mukaan State Farmin johto on pyytänyt, ettei yrityksen mainoksia näytettäisi viikonlopun Overwatch-otteluissa. PC Gamerin mukaan Coca-Colan ja State Farmin logot ovat edelleen The Overwatch Leaguen nettisivuilla. Liigaa sponsoroivat vielä heidän lisäkseen ainakin Xfinity, IBM ja TeamSpeak. PC Gamer ja Polygon kirjoittavat kumpikin, että Overwatchia sponsoroisi vielä Cheez-It ja Pringles, mutta tällä hetkellä V2.fi:n toimitus ei enää löydä kyseisten yritysten logoja Overwatch-liigan sivuilta.
V2.fi | Miia Lyyra
< Syyskuussa julkaisun... Xbox ja Twitch järje... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova