Tuorein sisältö

Hyper Scape pistää pillit pussiin - Ilmaisen battle royale -pelin palvelimet suljetaan huhtikuun lopussa

28.01.2022 klo 22.15 | Luettu: 946 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Ubisoft on ilmoittanut sulkevansa ilmaisen battle roayle -peli Hyper Scapen palvelimet 28. päivä huhtikuuta. Peli ehti beta-vaiheensa aikana olla hetken Twitchin katsotuimpien pelien joukossa mutta peli ei onnistunut pitämään suosiostaan kiinni varsinaisen elokuussa 2020 tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Ennennäkemätöntä Twitch-integraatiota luvannut ja kenttäsuunnittelussa vertikaalisuutta painottaneen räiskinnän lopullinen elinaika jäi alle kahteen vuoteen, eli pelin palvelinten sulkeutuessa pelin julkaisusta on ehtinyt kulumaan vain hieman yli 20 kuukautta.

Myöskään V2.fi:n Miia ei ollut erityisen vakuuttunut kokeillessaan peliä vuoden 2020 syyskuussa, joten kenties peliä kehittänyt Ubisoft Montreal pääsee käyttämään resursseja jatkossa johonkin parempaan.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ubisoftin pomojen mu... Yhden aikakauden pää... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

29.01.2022 klo 13.11 4 tykkää tästä

Pelailin Hyper Scapea muutaman kuukauden sen tultua tekniseen testiin, ja mielestäni siinä oli hyviä ideoita: Kaupunki pelialueena, vertikaalisuuden korostaminen, kuolleiden tiimikaverien muuttuminen "kaiuiksi" jotka voi palauttaa henkiin, Twitch-integraatio sun muuta. Harmillisesti battle royale -markkina on tungettu täyteen niin monta kilpailijaa, jotka ovat nostaneet tasovaatimuksia, etteivät nuo ideat olleet tarpeeksi Hyper Scapen menestymiseen. Julkaisun aikaan tuli teknisiä ongelmia ja heinäkuun teknisten testien jälkeen Twitch-yhteisö ei ollut pelistä erityisen paljoa kiinnostunut, vaikka Ubisoft pyrki saamaan striimaajilta huomiota ja syytämään rahaa. Hyper Scape oli Ubisoftilta liian vähän liian myöhään.
Muokannut: Insill 29.01.2022 klo 13.18 lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova