Tuorein sisältö

MultiVersus-mätkintä saa avoimen betan heinäkuussa - uusi traileri esittelee pelikuvaa ja Rautajätin

16.07.2022 klo 11.00 | Luettu: 1135 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenWarner Brosin lukuisat tunnetut hahmot toisiaan vastaan taistelemaan pistävä mätkintäpeli MultiVersus saapuu heinäkuun 26. päivä avoimeen betatestiin mutta muutamat onnekkaat pääsevät pelaaman peliä jo vielä aiemmin, kun sen Early Access -versio julkaistaan jo heinäkuun 19. päivä.

Samalla pelinkehittäjä WB Games julkisti uuden pelikuvaa sisältävän trailerin pelille, jossa nähdään myös ensimmäistä kertaa Rautajätti-elokuvasta tuttu nimikkohahmo.

Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä MultiVersus pitää sisällään 16 hahmoa lukuisista eri Warner Brosin omistamista sarjoista ja elokuvista. Joukosta löytyy niin animaatio-, sarjakuva- kuin Game of Thrones -hahmojakin. Pelattavat hahmot tulevat olemaan julkaisussa:
Batman (DC)
Superman (DC)
Wonder Woman (DC)
Harley Quinn (DC)
Shaggy (Scooby Doo)
Velma (Scooby Doo)
Väiski Vemmelsääri (Looney Tunes)
Tasmanian tuholainen (Looney Tunes)
Arya Stark (Game of Thrones)
Tom & Jerry (Tom & Jerry)
Jake the Dog (Adventure Time)
Finn the Human (Adventure Time)
Steven Universe (Steven Universe)
Garnet (Steven Universe)
Reindog (originaalihahmo)
Rautajätti (Rautajätti-elokuva)

Pelin Early Access- ja avoimen betatestin versiossa tulee olemaan pelattavana kahdeksan eri kenttää, jotka sijoittuvat eri sarjojen tuttuihin ympäristöihin, kuten Lepakkoluolaan tai Adventure Timen puumajaan. Pelitiloja tulee lukuisia ja MultiVersus tukee alustojen välistä verkkomoninpeliä, joka käyttää vielä lisäksi mätkintäpeleihin paremmin soveltuvaa rollback-tyylistä nettikoodia.

MultiVersuksen 19.7. alkavaan Early Access -versio on avoin kaikille aiemmin suljettuihin betatesteihin osallistuneille tai siihen voi saada koodin pelin Twitch dropeista. Jos koodia ei onnistu saamaan, niin peliä pääsee silti kokeilemaan 26.7. kun se avoin beta alkaa PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X|S-, Xbox One- ja PC-alustoilla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Unity-pomo suututti ... Kulttiklassikon palu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova